Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

plictisit 14-10-10 22:13

Re: Fumator/nefumator

+1, si eu la fel

AnDrEiCa 14-10-10 22:20

Fiecare o tine pe a lui.Depinde acuma si ce fel de persoana esti....Mie imi place sa gust din "fructul interzis",adica daca mi se spune nu fa aia ,mai de-la dracu ma bag:-).Poate de asta m-am apucat si de fumat ,din curiozitatea,si din plictiseala

FED express 18-10-10 19:12

Mie mi s-a oferit de catre un prieten foarte bun si nu am luat.E adevarat nu s-au facut presiuni.Am prieteni care fumeaza, si niste rude de-ale mele fumeaza, si prieteni...Mama e doctor si mi-a explicat...ce sa mai zic.Multi din colegi merg in spate la Liceu si fumeaza dar asta e problema lor si eu ma inteleg bine cu toti.Nu fac diferente.La fel nu ma intereseaza, atat timp cat stiu ca nu fumez.In viata nu poti sa stii ce se poate intampla.Dar cat timp sunt constient...ma si pazesc.

griG0 20-10-10 13:02

Nefumator! Am mai tras cate o ţîjghie pe la diferite party-uri dar nu s-a prins de mine viciul asta si chiar imi pare bine. Am un amic care a devenit dependent de la prima tigara...

sRn- 23-10-10 19:16

:peace:NEFUMATOR:peace:

Racer21 28-10-10 10:52

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3737975)
Mie mi s-a oferit de catre un prieten foarte bun si nu am luat.E adevarat nu s-au facut presiuni.Am prieteni care fumeaza, si niste rude de-ale mele fumeaza, si prieteni...Mama e doctor si mi-a explicat...ce sa mai zic.Multi din colegi merg in spate la Liceu si fumeaza dar asta e problema lor si eu ma inteleg bine cu toti.Nu fac diferente.La fel nu ma intereseaza, atat timp cat stiu ca nu fumez.In viata nu poti sa stii ce se poate intampla.Dar cat timp sunt constient...ma si pazesc.

la fel si la mine, o gramada din colegi smoking, si nu numai de la mine din clasa, am vazut si unii de a 7-a si a 6-a, ba chiar una care e in clasa a cincea ... in fine, toti zic ca hai sa "trag" si eu ca doar suntem un grup, dar tot am refuzat, oricum e bine ca m-au inteles colegii ca nu vreau sa fumez, asa ca nici macar n-am atins vreo tzigara pana acum si nici nu vreau sa ating. Oricum, pot fi acum clar anti fumat si sa-mi placa fotbalul, dar cine stie peste ceva timp, dupa cum au zis multi poate te apuci din curiozitate ...

Babutz 29-10-10 03:42

imediat fac un an:) si acuma de o luna s-a lasat si sotul de tigari :)
yuuhhhu:D
ma enerveaza cand cineva imi sufla fumul in fata:x

daffy duck™ 29-10-10 04:35

eu fumez cam de vreo 3 ani asa....mai bine, inainte mai fumam asa la scoala si acum numai scap de ele :lol:
Dunhill albastru/negru lung si in cazul in care nu gasesc ....dunhill rosu lung ( pe margine scrie 10,10,10 ):lol:

Sonny™ 29-10-10 12:19

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3766465)
eu fumez cam de vreo 3 ani asa....mai bine, inainte mai fumam asa la scoala si acum numai scap de ele :lol:
Dunhill albastru/negru lung si in cazul in care nu gasesc ....dunhill rosu lung ( pe margine scrie 10,10,10 ):lol:

esti bine...esti bine rau..;)

Grasu'XxL 29-10-10 21:22

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 3523428)
http://sanatate.acasa.ro/boli/fumato...mic-14657.html
Din pacate si eu m-am apucat impreuna cu juma' de clasa!:sad: Am zis una sa vad cum e si acum........bag kent 8 la greu:sad:

Păcat de tine! Singura dată când am tras ceva a fost acum 2 luni un mic spice:). Vă zic eu un exemplu de aşa nu:
Joi seara, antrenament basket: V (eu) are mingea; M (fumătorul) este apărătorul ce se întîmplă? Doar V şi M sunt pe jumătatea lui M de de teren; două crossovere şi un cârlig mai târziu şi gata 2 puncte pentru echipa lui V;
Schema se repetă dar cu unul mai scund (tot fumător) şi numai de al dracului am sărit peste el:D (Pown3d) dar nu am avut destulă detentă pentru slam (ce-i drept nici nu mă antrenez cu greutăţi nici nu mă duc la sală doar exerciţii cu greutatea corpului). Eh dar mă laud şi eu puţin.:))

Flying low 03-11-10 23:07

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 3751081)
:peace:NEFUMATOR:peace:

Me too!:D

Cozmescu-Alin 15-11-10 22:08

2 Attachment(s)
Djarum Black ,Colts Cherry,Blackstone uzuale

si cand ma mai rasfat cate un Villiger sau un Balmoral :lol:

DTH 26-11-10 01:27

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3815631)
Djarum Black ,Colts Cherry,Blackstone uzuale

si cand ma mai rasfat cate un Villiger sau un Balmoral :lol:

Blackstone sunt foarte bune ...mie una îmi plac , singura chestie este că se fumează greu ...asta mă cam enervează . Acum câţiva ani când m-am apucat de fumat ...descoperisem Sobranie Cocktail eu credeam că fiecare ţigară din pachet are o aromă diferită dar am rămas cu tristeţe că sunt ţigări de fiţe ...era interesant să fie nişte ţigări cu nişte arome de narghilea :lol:

Citez ..." Vreau să-mi fac prietenă dar nu găsesc " ...eu vreau să mă las de fumat dar nu reuşesc ...toţi nefumătorii să apeleze la mine :lol::lol::lol:

Victor_Is 26-11-10 10:02

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3845078)
Citez ..." Vreau să-mi fac prietenă dar nu găsesc " ...eu vreau să mă las de fumat dar nu reuşesc ...toţi nefumătorii să apeleze la mine :lol::lol::lol:

la apel...cu ce va pot ajuta? ;;)

DTH 26-11-10 10:16

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3845521)
la apel...cu ce va pot ajuta? ;;)

Eh am zis mai mult metaforic :lol: nu cred că o să mă las curând de fumat din păcate :sad:

Victor_Is 26-11-10 15:37

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3845561)
Eh am zis mai mult metaforic :lol: nu cred că o să mă las curând de fumat din păcate :sad:

damn, si eu care ma bucuram deja ca mai bifez un succes pe lista mea, inca un fumator convertit :D

dar, astept
(p.s. mai in gluma mai in serios)

PSD-ul 27-11-10 22:16

Marlboro rosu lung , 1 pachet / zi.

Cozmescu-Alin 27-11-10 22:17

Gata m-am dat pe Sunday's Fantasy.:lol:

ZaNe94 29-11-10 18:27

de unde luati voi chestiile astea(sunday's fantasy si alea alea... care le zice eminem) ? eu nu am mai auzit de marcile spuse de voi... bine .... ce-i drept eu nu sunt fumator si nu prea ma interesat, dar mai stiu de pe la prieteni de marcile mai raspandite

2010 04-12-10 07:10

Fumator...2 pachete pe zi de Kent lung:oops:

keemo 04-12-10 15:38

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 3850254)
Gata m-am dat pe Sunday's Fantasy.:lol:

arogante..

Cozmescu-Alin 04-12-10 16:51

Nuuuu:lol:

keemo 04-12-10 23:50

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 3869664)

ai dreptate ,nu ma joc cu gusturile omului...

On Topic :

tot fumator ,2 pachete + Davidoff Gold - zii lucratoare :lol: .1 pachet - zile libere..

26WRC 05-12-10 01:44

Quote:

NEFUMATOR 54.32% :lol:
kent/winston cat ma tine plamanu' ,maxim 10 pe zi

22VIN 05-12-10 17:41

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 3869664)

Pai ma gogule, astea-s tigari?:lol:

Ori suntem fumatori ori nu mai suntem:lol:

Eu tot pe 1 pachet de Dunhill Fine Cut albastru pe zi am ramas

Cozmescu-Alin 05-12-10 18:05

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3872887)
Pai ma gogule, astea-s tigari?:lol:

Ori suntem fumatori ori nu mai suntem:lol:

Eu tot pe 1 pachet de Dunhill Fine Cut albastru pe zi am ramas

pai au 10.1.10:lol:

22VIN 05-12-10 18:12

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 3872943)
pai au 10.1.10:lol:

Nu conteaza. Tigara-i alba, cu filtru alb sau galben. Restu-s dubiosenii corcite:lol:

Cozmescu-Alin 05-12-10 18:14

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3872961)
Nu conteaza. Tigara-i alba, cu filtru alb sau galben. Restu-s dubiosenii corcite:lol:

Hehe!:lol:

Mie nu imi plac alea albe,ori negre(my favourite) ori maro:lol:

22VIN 05-12-10 18:15

Fite:lol:

du0n 06-12-10 17:49

Marlboro rosu scurt si uneori Kent lung,Lucky Strike.:d

DTH 06-12-10 17:53

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3846276)
damn, si eu care ma bucuram deja ca mai bifez un succes pe lista mea, inca un fumator convertit :D

dar, astept
(p.s. mai in gluma mai in serios)

Sinceră să fiu ...vreau şi nu vreau ...:lol: nu este vorba că e greu sau uşor , trebuie să ai ambiţie ...ceea ce eu nu prea am în perioada asta ...mai am nevoie de pachetul de ţigări ( pe zi ) :lol:

DONU' 07-12-10 14:41

M-am luat de fumat la 17 ani.
Mama fuma numai ocazional si se mai prostea din cand in cand cu tigari MORE din cele lungi si maronii daca va aduceti aminte.
Intr-o zi m-a rugat sa-i iau un pachet de tigari din alea sa fumeze si ea dimineata la cafea.
I-am luat si dimineata isi aprinde tigarea si zice sa trag si eu un fum! :rolleyes2
Eu, chiar impotriva fumatului, nici nu ma gandeam sa fac asa ceva.
Mama, convinsa ca eu mai trag pe la scoala venind dintre colegi cu miros de tigara in haine...
- Hai trage si tu un fum, hai trage mah ca nu-ti fac nimic...!
- Hai ca trag!
Nici macar nu m-am inecat la cate de usoare erau, sau poate nici macar n-am tras un fum ca lumea. Mama, de colö:
- Ia uite ce bine tragi, nici nu te-ai inecat...
Ma rog, a doua zi la cafea, mama isi aprinde tigara, imi fac cafea si mie si bineinteles imi aprind si eu una...
A treia zi deja aveam pachetul meu... :lol:
Mi-a placut! Era ceva nou...
Iar mama daca ii spun si acum zice:
- Pe cine minti tu mah aici, tu fumai de mult...

Au trecut anii, si pe la vreo 22-23 de ani m-am lasat de fumat 6 luni.
M-am lasat in iunie cand ma certam cu tata ca de ce fumez, ca sa le las, ca n-am vointza...
Am aruncat pachetul la gunoi si n-am mai pus gura pe ele.
M-am luat iar in decembrie ca urma revelionul, aveam musafiri, mi-era pofta un pic si aia a fost.

M-am mai lasat o data 3 luni (lasat insemnand tzigari zero, nici macar un fum, sau sa aprind asa cuiva).

Ultima oara m-am lasat 1 an de zile, in urma cu un an cand m-am imbatat rau de tot la un chef numai cu coniac.
Imbatatu ca imbatatu ca nu mi-a fost rau, dar am zacut doua zile la pat de abia ma miscam. Cred ca am facut ficatul burete! :lol:
Si vazand eu ca am reusit sa stau doua zile nefumat am zis STOP! si le-am lasat pana in aprilie anul asta, deci, se poate sa te lasi daca vrei.

Stiu oameni dependenti, care se trezesc dimineata la prima ora fara sa faca altceva decat sa fumeze, sau isi aprind tigara in timpul mesei, sau fumeaza la baie (bleah), sau care fumeaza mai tot timpul...

In aprilie m-am luat dupa ce am bagat masina in reparatii. Atunci turbam de nervi si am cerut cateva tigari la lume prin garaj dupa care mi-am luat un pachet ca nu imi place sa cer la altii...

Eu nu fumez in casa, in curte nu ies la fumat ca nu imi place sa stau de unul singur sa fumez (la mine nu mai fumeaza nimeni din familie).
Nu fumez la PC, in masina sa zic... ploiesti-bucuresti, poate maxim doua tigari...
Dar daca sunt la un chef, club, masina in service sau sunt foarte suparat, atunci fumez grav, aproape ca le sudez una de alta. In special in service.
Seara trecuta am avut o discutie cu prietena mea la tel si in 4 ore am fumat un pachet de tigari...
Dar azi spre exemplu n-am fumat nimic. Si mai am zile intregi cand nu fumez decat seara daca ies cu baietii...

Ignorati-le, umpleti-va timpul cu ceva, faceti ceva care sa va impiedice sa fumati si pur si simpu impunet-va asta. Eu reusesc de fiecare daca cand vreau.
E ca o pofta de-o bere. Nu trebuie sa bei zilnic, nu?

keemo 08-12-10 16:12

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3878143)
Ignorati-le, umpleti-va timpul cu ceva, faceti ceva care sa va impiedice sa fumati si pur si simpu impunet-va asta. Eu reusesc de fiecare daca cand vreau.
E ca o pofta de-o bere. Nu trebuie sa bei zilnic, nu?

wooooord..

stiu ca par ipocrit dar are dreptate in tot ce spune...

danielNEC 08-12-10 16:43

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 33915)
Sunt Nefumator convins

si eu incepusem sa fumez pe la vreo 18 ani ca sa fiu \"cool\" la petrecerile romanesti.....mare smecherie.....dupa 3 luni, deabea mai alergam, simteam ca niste \"arsuri\" pe gat.......naspa rau, si nici nu fumanm mult, doar de 2 ori pe saptamana cate 4-5 tigari(la disco)........m-am lasat imediat

Ca sa nu mai zic de bani aruncati pe asa ceva..........a stabilisem pe Benson & Hedges Mentol, pe vremena aia costau tigarile 4.75 $ (adica vreo 120 000 lei) si mi se parea scump...........acum, tigarile au ajuns la 9.00 $ pachetul (175 000 lei !!!!) deci chiar nu-i mai inte;leg pe cei care fumeaza cum pot sa dea atatia bani pe tigari! Sper sa se faca pachetul 20$, s-ar diminua si mai mult nuamrul de fumatori !

i-n Ro ar trebui sa faca la fel, interzis sa cumperi tigari sub 18 ani si sa costa 100 000 lei pachetu, sa vedem care mai cumpara :)

PS: ce fumez cu placere insa, dar e EXTREM de rar, ca e scump si e doar de ocazie, sunt Trabucurile tip englez/irlandez (alea ceva mai subtiri ca cele cubaneze) cu arome :)

Am deschis pagina asta si m-am apucat de citit... acum rad la postul colegului :)) uite ca s-au facut 100 000 (10ron) ba chiar si mai mult si lumea tot fumeaza de rupe.

Fumez de 9 ani... sincer as vrea sa le las insa nu prea am vointa. Cel mai mult am stat 4 luni fara tigara insa pe cat de brusc m-am lasat pe atat de repede m-am reapucat. Cel mai tare ma deranjeaza mirosul care il lasa in haine si in gura tigara. Sper ca de la 1 sa nu mai fumez... stiu ca multi spun asta insa anul trecut am rezistat 4 luni. Anul care vine sper sa rezist mai mult. :)

Victor_Is 08-12-10 19:48

felicitari baieti, se poate ;)
vointa trebuie

22VIN 08-12-10 20:35

Tin minte ca in 2004 dadeam 33000 pe un pachet de Kent si 30000 pe un Pall Mall. Mai tarzu aparuse Pall Mall mic la 20000 lei pachetul. Ce viata:lol:

viorelandrei 08-12-10 23:17

fratilor ce sa v-a zic...prima data am inceput sa fumez pe cand terminam clasa 8-a,mai mult ma prosteam. am ajuns la liceu,in clasa 10-a am inceput de-al binelea,Marlboro rosu 1 pachet,alte dati si mai mult pe zi.am fumat asa vreun an pana mi-a fost rau.nu am mai fumat vreo inca 1 an deloc..acum am toane,cand am chef fumez 2-3 luni,le las 2-3 luni si tot asa.de anu trecut pana in august anu asta nu am mai fumat deloc..am fumat august toata luna,sep/oct nu am mai fumat. acuma iar fumez. cel mai mult fumez Vogue Blau subtiri,Marlboro gold negru si Davidoff gold..
parerea mea pentru toata lumea e sa le LASATI ca sa nu fie mai tz foarte GREU..
eu am vointa si daca vreau sa nu mai fumez 2 ani,gata nu mai fumez deloc.:peace:

ps.nu fumez cand beau..pot sa beau 2 beri sau 100g wisky nu pun tigara in gura ca mie rau de mor:lol:

Japo 09-12-10 13:30

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3881266)
Tin minte ca in 2004 dadeam 33000 pe un pachet de Kent si 30000 pe un Pall Mall. Mai tarzu aparuse Pall Mall mic la 20000 lei pachetul. Ce viata:lol:

A fost 15000 lei pachetu prima oara :)) dar primu a fost Winston, Marlboro si dp aia pall mall... Vb. ta...ce viata...

Sonny™ 09-12-10 13:34

Quote:

Originally Posted by Japo (Post 3882868)
A fost 15000 lei pachetu prima oara :)) dar primu a fost Winston, Marlboro si dp aia pall mall... Vb. ta...ce viata...

sa stii ca luam si eu de winston si era 15000 si apoi am inceput sa iau kent, dar am auzit ca de la 1 ianuarie se mai scummpesc...;)

RacerJunior 01-01-11 18:13

Am 2 ani.
Marlboro Rosu.

Nu va apucati de fumat.

All times are GMT +2. The time now is 05:58.

- Copyright 2026 4Tuning