![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
|
dap.. interesanta ultima. parte.. sti care e problema.. bea.. ca.. si viceversa.. e tot la fel..
|
Quote:
|
ce vor aia obtin, mai greu sau mai usor, dar pana la urma tot o comit:lol:
|
Omul cu ceva mai mult de 20 de ani stie mai bine :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am uitat sa specific.. scuze..:oops: |
so... ce vor barbatii, in afara de sex?
atentie? toata numai pentru ei? hmm...orgoliul asta... ;) |
io Vreau o intalnire cu Jack Daniel's
|
eu vreau benzina....,cat mai multa benzina :D
|
Quote:
|
si omu de pe cisterna da gratis? uau...trebuie sa vorbesc si eu cu el
|
ia ia, stick to the topic giubau...
|
sry..eu m-am tinut de topic...am zis ca vreau cat mai multa benzina cum multi altii ar vrea
ce mai vor barbatii?... masini frumoase sa impresioneze panaramele( just 4 dirty bussiness :D ) |
giubau io ma bag sub cisterna si tu tragi cu furtunu in rezervor ok???k in bucuresti e usor ca se sta pe loc mai mult:D
|
deci barbatii vor multa benzina...pai si noi vrem :))
|
atunci e bine...cand o sa ne casatorim si o sa avem copii noi astia de pe forum, o sa luam benzina in loc de scutece si lapte la copii:))
barbatii mai vor politiste amabile ( in buzau toate politistele sunt neshte scorpii ..bleah...cu toate ca arata bine:D ) |
Quote:
boon,deci financiar nu are probleme,dar parca nici asa... nush da..toate realizarile astea au gust daca nu le imparti cu cineva? nush da...io unu nu ma vad singur la 40 de ani |
ar fi kiar trist sa fi singur la 40 de ani si sa ajungi un om de varsta a doua acrit de viata, cu o tona de bani...intr un apartament 15x15, cu 3 masini la scara...cred ca stiti toti vorba:"banii nu aduc fericire!!!":rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
EEEEEEXACT!!!
io vreau draq sa-mi fac torpila din matiiz nu vreau 3 masini.....si mai vreau un vw LT si motorina free |
Quote:
si...sasha...crezi tu ca banii cumpara fericirea?...pentru orice exista un pret...crezi ca ai tot ce ti ai dorit si exact cand te astepti mai putin ti se intoarce toata lumea cu susul in jos... |
Quote:
putem fii atat de fericiti, daca am stii macar ce ne-am dorii si ce-si doresc barbatii??? isi doresc femei care sa ii alinte, sa ii rasfete, sa se joace cu copilul din interiorul lor.. pentru ca spre deosebire de femei, ei raman copii mult mai mult timp, din cauza asta sunt si mai rfericiti.... ;) |
Quote:
si de unde stiti dumneavoastra aceste lucruri doamna Magos?:) eu copil nu cred ca mai sunt,de rasfatat nu imi place sa ma rasfat...deci pe mine nu m-ai nimerit :lol: |
.... e na????
esti tu atat de sigur...?? eu nu as prea zice.. ;) |
Quote:
ce draq ma...tuturor ne place puful :D |
Quote:
cum sa nu ne placa sa fim rasfatati?acu pe bune...nu exista baiat caruia sa nu ii placa asta! |
he he he..
sa mai imi zici tu ca nu am eu dreptate.. ;) |
Quote:
|
Quote:
din fericire trebuie sa fiu de acord cu tine la toate punctele enumerate mai sus!:D ai o ciocolata de la je (calitatea 1):D |
io raman copil pana mor....avand in vedere ce cumparaturi am facut in ultima vreme....nu cred ca pot fi altfel
|
Quote:
|
mmm... nope :)
copil esti doar putin, matur esti pana mori, deci...nu ma grabesc sa "grow up" prea repede.... :) mi-e bine asa :) |
pheerya....acum 20 d ani femeia stia o treaba...in caz fericit lucra la o fabrica..se casatorea..facea piata..si avea grija d casa...nu era greu sa se acomodeze...k alte posibilitati nu erau...
azi,posibilitatile sunt nenumarate....si in functie d capabilitatile noastre reusim sa ne acomodam... unele kiar se maturizeaza...altele oricit d mare nevoie ar fi d asta ...tre sa admitem k sunt incapabile.... vreau sa zic..k echilibrul iti gasesti tu..prin modul d a alege oamenii cu cine iti petreci timpul... dar sa nu uitam,k exista si un alt fel d "copilarism" ;) un domn renumit...si fff ticnit la cap(freud) a zis cindva,k in viata dupa ce ai ajuns sa stii destul d multe,doresti sa nu mai stii nimik....;) |
da, asa este....dar nici sa mori prost...
asta app de ce am vazut intamplator la o emisiune de tot rasul...cva cu fotomodele pe prima...unde o domnisoara a fost rugata sa faca 5 propozitii cu cuvantul "eu" si tot ce a putut sa spuna a fost:"eu vreau sa fiu fotomodel/eu imi dorec sa fiu fotomodel...etc"...se poate spune ca este un fel de "copilarism" amestecat cu prostie in cel mai bun caz nu cred ca barbatii isi doresc asa cva...cel putin aceia care au cva in cap:D |
am vazut si eu emisiunea aia, si nu mi-a venit sa cred... atat de multe proaste sunt in tara asta frate?
si tot felul de ciudate, urate, grase, coshoase, pitice, nespalate, etc, au venit la un casting de... FO TO MO DE LE :o:o:o incredibil, pana unde pot merge unii, si cat de mult sunt in stare sa intre in penibil, doar pentru a devei cunoscuti... ce-mi doresc eu? sa nu mai apara toti prostii pe sticla, va rog eu frumos, ca cedez psihic, nshpe mii de canale tv, si toti aduc numai retardati: de la doua cucoane sclifosite care umbla prin chilotii murdari ai unor dementi pe prima ( la "curat murdar ?" ) si pana la mizeriile alea numite "concursuri" de se umilesc diversi netoti pe la dan negru, numai ca sa fie putin cunoscuti, si sa primeasca de pomana, cu miloaga: o curatenie, 300 de ron, o genata cu scule chinezesti, un set de oale, si ce se mai nimereste sa gaseasca producatorii pe la solduri, numai sa-i vada si pe ei lumea pe sticla.. penibil, pana la ultima consecinta, suntem o tara de mahala, cu televiziuni care au grija sa ne aminteasca asta in fiecare secunda ... asta vor barbatii ( cel putin unul din ei : P ) : putina demnitate, si mai putina prostie pe posturile romanesti, ca parca suntem la piata, o turma de mahalagii... |
nu te mai uita la TV..k faci infarct!!!eu una m-am lasat d prostia asta d o vreme buna...si nu simt lipsa :D
|
hmmm... eu nu pot, simt nevoia sa mai vad ceva pe sticla, da' acesti minunati realizaori de emisiuni, f utu-le muma-n c_r , nu dau decat cretinatati din astea, si ma obliga sa ma uit numai pe discovery si national geografic toata ziua...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning