Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

AnDrEiCa 26-06-10 20:52

Re: Targu Neamt

Quote:

Originally Posted by edyopel (Post 3472468)
pai si de ce sa aduc eu banii?ca eu am opel de 3000 de euro .. tu te dai mare ca ai TT si..ala... nu e mai ieftin de 15000 de euro..deci..eu aduck 10 euro tu restu :D:D

Acuma sa fim seriosi,tu chiar crezi ca poti sa-l faci cu un opel de 75 cai?

DarkNight_Racer 27-06-10 08:46

Quote:

Originally Posted by edyopel (Post 3472468)
pai si de ce sa aduc eu banii?ca eu am opel de 3000 de euro .. tu te dai mare ca ai TT si..ala... nu e mai ieftin de 15000 de euro..deci..eu aduck 10 euro tu restu :D:D

Vad ca nu are rost sa mai continui aceasta discutie ca nu ajung nicaieri....degeaba se cred unii mari zmei si ca fac si dreg, iar cand sunt pusi in fapt nici nu mai stiu cati ani au!..

AnDrEiCa 27-06-10 09:05

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 3473303)
Vad ca nu are rost sa mai continui aceasta discutie ca nu ajung nicaieri....degeaba se cred unii mari zmei si ca fac si dreg, iar cand sunt pusi in fapt nici nu mai stiu cati ani au!..

Lasa asta,mai bine zi-mi oleaca .Daca am un scuter cu numerele de italia ,si asigurare valabila,pot sa circul cu el?:-)

DarkNight_Racer 27-06-10 09:47

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3473329)
Lasa asta,mai bine zi-mi oleaca .Daca am un scuter cu numerele de italia ,si asigurare valabila,pot sa circul cu el?:-)

Da poti dar iti trebuie si certificatul de proprietate unde sunt mentionate si nr.de inregistrare a scuterului..

SisQuo 27-06-10 11:22

DarkNight, NU cer scuze ca ma bag dar: avand in vedere ca te certi cu toata lumea sa inteleg ca lumea are o problema, sau tu? Arunci pagini intregi pe certuri.
App, ce nume e asta DarkNight Racer....nu era mai bun Shadow_Killer_Mad_Dragon_Best_Devil_Racer ???????????? ... sau tu chiar conduci doar noaptea?
Nickul tau spune multe.

Mai mult fum si mai putine vorbe.

DarkNight_Racer 27-06-10 13:25

[QUOTE=SisQuo;3473649]DarkNight, NU cer scuze ca ma bag dar: avand in vedere ca te certi cu toata lumea sa inteleg ca lumea are o problema, sau tu? Arunci pagini intregi pe certuri.
App, ce nume e asta DarkNight Racer....nu era mai bun Shadow_Killer_Mad_Dragon_Best_Devil_Racer ???????????? ... sau tu chiar conduci doar noaptea?
Nickul tau spune multe.

In primul rand eu nu ma cert cu nimeni, ci doar spun lucrurilor pe nume si unor persoane cum sunt ele de fapt si nu cum se cred ca ar fi....si e problema mea cu nickul meu, si ce fac, si nu comentezi ca altii numai aberatii si nici sa/mi dau cu parerea ca as fi cine stie ce cunoscator!!..

edyopel 27-06-10 20:11

Quote:

Originally Posted by SisQuo (Post 3473649)
DarkNight, NU cer scuze ca ma bag dar: avand in vedere ca te certi cu toata lumea sa inteleg ca lumea are o problema, sau tu? Arunci pagini intregi pe certuri.
Nickul tau spune multe.

Mai mult fum si mai putine vorbe.

Bine ca ai terminat cearta :D:D..ca eu nu reuseam sa o scot la capat

Vatty 27-06-10 22:42

asta e buna, un om de 25 de ani se ia la cearta cu un copil de 12 ani.....interesant...

AnDrEiCa 28-06-10 00:39

Quote:

Originally Posted by Vatty (Post 3475263)
asta e buna, un om de 25 de ani se ia la cearta cu un copil de 12 ani.....interesant...

:-):-)

Fuioaga13 28-06-10 10:12

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 3472028)
Da vino cu masina si cu 500 euro si dam cum vrei tu!...

Din cate stiu eu DarkNight_Racer nu ai participat la nici o cursa cu TT-ul (debea se misca) ..iar la cate "C" te.am chemat nu te.ai prezentat la nici una......iar cati oameni au vrut sa se de-a cu tine tot timpul ai gasit motive....care mai de care mai aberative.......
Astept si eu sa vad o "C" de.a ta si apoi crede.ma ca am oameni care se vor da cu tine pe multi mai multi bani.....nu 500euro de un pachet de biscuiti...

ASTEPT INVITATIA.......

AnDrEiCa 28-06-10 10:27

Ba da ce de-a bani se invart pe topic asta :))

werewolf0381 28-06-10 13:04

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3476132)
Din cate stiu eu DarkNight_Racer nu ai participat la nici o cursa cu TT-ul (debea se misca) ..iar la cate "C" te.am chemat nu te.ai prezentat la nici una......iar cati oameni au vrut sa se de-a cu tine tot timpul ai gasit motive....care mai de care mai aberative.......
Astept si eu sa vad o "C" de.a ta si apoi crede.ma ca am oameni care se vor da cu tine pe multi mai multi bani.....nu 500euro de un pachet de biscuiti...

ASTEPT INVITATIA.......

:) :) :)

morpheusmaster 28-06-10 17:30

OFFTOPIC: EDY_OPEL incearca o semnatura mai mica pentru ca'i deranjant de luuunga.

Peace out!

Aaaaaaaaaaaaaaaapp...nu rezolvati nimic fara bataie. ;)

SisQuo 30-06-10 18:12

Se vede ca e inceput de saptamana...bate vantul pe forum. :bored:

Ali_ump 30-06-10 19:33

Anunt important pt voi toti! ->https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3483600

valyh 08-07-10 09:26

deci pana la urma cine merge la suceava? sa speram ca vremea tine cu noi si nu ploua:???:

SisQuo 08-07-10 18:35

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3501752)
deci pana la urma cine merge la suceava? sa speram ca vremea tine cu noi si nu ploua:???:

...cu parere de rau, nu pot ajunge dar am inteles ca o sa mearga mai multi, dar nu cred ca organizat...
...sa nu uitati sa filmati :D

valyh 08-07-10 18:50

Quote:

Originally Posted by SisQuo (Post 3503122)
...cu parere de rau, nu pot ajunge dar am inteles ca o sa mearga mai multi, dar nu cred ca organizat...
...sa nu uitati sa filmati :D

pai noi am zis k ne intalnim la adormire cu baietii din piatra si plecam impreuna...iar apoi ne intalnim cu cei din pascani,roman....si ne continuam drumul :lol:

DarkNight_Racer 08-07-10 21:36

Vrea cineva din oras sa participe la vreo categorie cu masina personala la Suceva?....sau 0..

SisQuo 12-07-10 11:18

sa inteleg ca nu sunt poze? :rolleyes2

valyh 12-07-10 11:20

Quote:

Originally Posted by SisQuo (Post 3512080)
sa inteleg ca nu sunt poze? :rolleyes2

poze si filmulete gasesti aici: poze Drift Show Suceava 10-11 iulie

valyh 15-07-10 11:01

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3512086)
poze si filmulete gasesti aici: poze Drift Show Suceava 10-11 iulie

si aici cateva https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...oze-filme.html

valyh 19-07-10 15:04

10 Attachment(s)
ceva poze de sambata de la intalnire ca de mult nu s-a mai zis nimic.....:D

LGandrew 19-07-10 19:56

asta era intalnirea de sambata seara ..dupa care a urmat nunta ....sau BiG PaRtY

o n i x 19-07-10 21:38

cine s-a insurat?il cunoastem?

werewolf0381 19-07-10 23:05

chiar daca nu il cunoastem....trebuie sa ii uram felicitari si casa de piatra!!!

LGandrew 19-07-10 23:17

din cate am inteles ..nu prea il cunoastem .... :D

ViRuS_90 21-07-10 11:08

2 in unu si nunta si intalnire....frumos moment;)) Casa de piatra tinerilor insuratei si numai bucurii daca tot a fost nunta;)):dance::bunch::drunk:

valyh 21-07-10 12:35

da...a fost o intalnire pe cinste!:drunk:

valyh 25-07-10 12:30

4 Attachment(s)
cateva poze de aseara....am fost cam putini....ca na lumea e in concediu...dar si cand se intorc:twisted:

Ali_ump 30-07-10 09:55

Sambata 31 Iulie 2010 la orele 18:00 se va pleca catre Roman !
Cine doreste sa faca o plimbare, impreuna cu cei din comunitate (cati om fi de plecat ) si sa sustinem putin comunitatea din Roman va astept la ora indicata mai sus.
Ora de intalnire in Roman este 19:00 !

Detalii si relatii la tel: 0748.128.720!

valyh 30-07-10 15:09

sambata asta baietii din Tg. Neamt lipsesc...poate week-endul viitor...:cry:

morpheusmaster 01-08-10 03:00

1 CLICK

morpheusmaster 03-08-10 01:32

Quote:

Originally Posted by CJ-98-BAD (Post 3559166)
- Execut praguri din fibra de sticla model E36 M3 (rasucite) adaptabile pt orice masina
- pleoape
- fete interioare usi. etc
preturi negociabile.
Comenzi sau informatii la adresa [email protected]

Bai da tu esti chiar nesimtit cu reclama ta! Reclama pe Roman/Pascani/Tg NT...da chiar nu te vede nici un moderator sa te baneze pentru spamare?

CJ-98-BAD 03-08-10 08:07

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3560406)
Bai da tu esti chiar nesimtit cu reclama ta! Reclama pe Roman/Pascani/Tg NT...da chiar nu te vede nici un moderator sa te baneze pentru spamare?

Auzi, ideea e ca am produse bune la preturi super. Dar daca tu crezi ca te deranjez, imi cer scuze nu o sa mai postez aici, chestia e ca va puteam ajuta mai mult ca altii, cu promotii, cu preturi si produse ok.

valyh 03-08-10 08:35

Quote:

Originally Posted by CJ-98-BAD (Post 3560580)
Auzi, ideea e ca am produse bune la preturi super. Dar daca tu crezi ca te deranjez, imi cer scuze nu o sa mai postez aici, chestia e ca va puteam ajuta mai mult ca altii, cu promotii, cu preturi si produse ok.

avem omuleti mai apropae...esti cam departe si ca sa faci ceva dupa matrita mai bine nu....fiecare face dupa cum vrea...si cum e distanta mare nu cred ca iese ceva:idea:

SisQuo 03-08-10 10:54

Quote:

- Execut praguri din fibra de sticla model E36 M3 (rasucite) adaptabile pt orice masina
- pleoape
preturi negociabile.

bine....hhhmmm...executa......gata?...ai executat?....cate?....asa multe?....mai stai, mai fa o pauza......gata?....hai la executat.....cu ce mana?...aaa....SPAM

morpheusmaster 04-08-10 02:09

Quote:

Originally Posted by CJ-98-BAD (Post 3560580)

Nu'i vb. de asta tati. E vb. ca esti nesimtit ca SPAMEZI!!! Tiai pus reclama peste tot pe forum, pe cat mai multe topicuri. Dai acolo la NEW POSTS si le iei pe toate la rand. NU ASA SE FACE, te invat eu daca adminii dorm (desi nu sunt in masura). Ai sectiunea bazar, ai sectiunea "prestari servicii"...acolo iti faci frumos un thread pe care il ridici zilnic (o singura data/zi)...si atata tot.

Ar fi bine sa citesti putin regulamentul...ar ajuta.

Nu mio lua in nume de rau...te rog.

Peace out

Fuioaga13 04-08-10 22:01

Quote:

- pleoape
preturi negociabile.

Ce va sare atat tandara ? Bv lui...bine ca omu produce ceva nu ca majoritatea lipitorilor din tara care o freaca la rece de dim pana seara si mai au si pretentii de cine stie ce mari cunoscatori .....RESPECT

(Iar pt cei care inteleg intodeauna gresit ...nu a fost un atac la persoana...e doar o parere...dar totusi daca se simte cineva, sa se duca sa.si fac un dus rece sa se calmeze) Bafta.

morpheusmaster 05-08-10 02:19

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3564752)
Ce va sare atat tandara ? Bv lui...bine ca omu produce ceva nu ca majoritatea lipitorilor din tara care o freaca la rece de dim pana seara si mai au si pretentii de cine stie ce mari cunoscatori .....RESPECT

(Iar pt cei care inteleg intodeauna gresit ...nu a fost un atac la persoana...e doar o parere...dar totusi daca se simte cineva, sa se duca sa.si fac un dus rece sa se calmeze) Bafta.

Fratica, esti pe langa tare. Eu nu ziceam omului ca DE CE FACE? Bravo lui...eu ziceam omului sa faca da in liniste...sa nu posteze postul asta pe toate threadurile forumului ca'i urat. Am sa'ti iau si eu discutiile care le urmaresti si am sa postez excesiv acelasi lucru si ai sa vezi cum dupa 5 threaduri cu "executam bla bla" ai sa'i spui lu' ala "frate dute la zona comerciala si fati reclama"

Intelegi ce zic? Nu il atac ca munceste, bravo lui, again...da sa'si faca reclama cu bun simt...ca daca toti comerciantii ar proceda la fel ca el ar fi vai samar de noi toti si mai ales de moderatori.

Continua treaba acolo si n'o mai da asa pe neveu ca team mirosit.

Hai norocel.

P.S. Te astept la Roman cu superSpark ala de ziceai tu...am un superlindic frecat la rece de vreo 9 luni in coace...sa vezi ce inflamat e tot...pffff, te sperii.

P.S.2 Nu mio lua in nume de rau, iamio la misto.

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning