![]() |
Re: foto - my car
2 Attachment(s)
Na' ca pun si eu doua poze facute acum 5 minute. Sa nu va speriati de noua modificare :D
|
Quote:
:shock: :shock: :shock: Da e vopsita sau ai pus capota de carbon? :D oricum, arata bine.:-) |
Sau cu markerul :))..Glumesc..Super tare arata..
|
Re: masinile modificate din bacau
8 Attachment(s)
imi cer scuze pentru intarziere...
aici pun doar rezultatul final, etapele prin care a trecut pana aici vin cat de curand, pe topicul special dedicat ei... sunt inserate si 2 poze mostra, cu fetele de pe la salon... deocamdata pastrez surpriza, detalii ( kiar si ale fetelor :D ) pe topicul special... ( speer ca maine cel tarziu sa fie gata... ) |
Quote:
|
Marfa Aleks! Imi place masina
|
bah ce va mai certati...lasa-ti oamenii sa se laude si sa isi spuna parerea, fiecare are stilul lui(asta e toata ideea tuningului...)! Mijto majinutza ta aleks, nustiu ce motor ai in rest bun gust...kitul exterior este SEIDL mijto, chiar m-am plictisit de vesnicile kituri Reiger pe bmw! Jantele ar fi mers cu 2numere in plus:) si o culoare mai speciala, k a lui silviu(ma baga in boale paintjob-ul tau!!!) Baietzi Bacaul chiar a fost reperezentat frumos la 4tuning! BRAVO!
|
nu ca ar fii din bc dar mashina lui aleks mi sa parut foarte reusita
in comparatie cu restul de pe acolo chiar arata destul de bine fara tunuri de bass ecrane lcd sau alte chestii bravoo aleks esti tare |
multumiri pt aprecieri baieti ;)
|
am shi eu o intrebare cine erau fetele alea ?????
ca eu nu prea leam vazut pe acolo cat am stat |
black beauty...cred ca n-aveau inele pe degete cand atingeau capota... :)
|
Quote:
am rezolvat cutia pana la urma la jeepul meu 8mil toate pinioanele acum merge ca unsa |
marfa tare capota de carbon !!! bv andrei
vopsita vroiam sa zic;) :oops: |
Quote:
he heeee:P multumiri anonymus ;) si... in primul rand fetelor ( blue eyes, blonda si iulia ) dupa ncik urile de pe forum:twisted: |
care masina din bacau este cea mai rapida? si care este cea mai frumoasa?
ps: sa aiba cat de cat legatura cu tuningul! |
subaru lui jabbster, nu ?
|
ce subaru are?e masina pe aici pe vreun thread?
|
5 Attachment(s)
subaru wrx 2006 2.5 230 cai
|
masina am vazut-o in fata la jolie cafe intr-o seara!mi s-a sculat **** instantaneu :). bv baietzi asa va vreau! nu am crezut ca e din bc! acum am cu ce sa ma laud si io, ca aia din CT m-au capiat!
|
Quote:
Cred ca cea mai rapida e sl 55 amg ... dar nu are tuning ... Da nici a lui jabbster nu are ... inca :-) Oricum ... mai sunt multe rapide ... numai ca multe nu prea se stiu ... stau mai ascunse ... |
mai este CARRERA 4 lui Comanescu --LOU--320 cai
si VPP -sl 55 amg ..cum zicea si SFW |
vpp e un ***. este ala al lui costica rusu sl 55 amg. parca are la nr bc 01 rus. aia e cea mai tare.
|
Quote:
VPP un ***?? :lol: :lol: :lol: :lol: Nu e in nici un caz *** .... ala e sl 50 ... numai ca nu e amg ... Dar e super tare masina ... nu stiu ce nr are ... da e tare de tot masina ... M-a provocat 1 data la o liniutza ... :lol: .... radea de mine ... Chiar ma dadeam cu un tip ... si am ajuns paralel cu el ... si el a accelerat ... semn ca vrea sa facem play ... eu nu eram cu masina asta ... asa ca era clar ca facea misto (nu ca cu asta nu si-a fi batut joc de mine ... da oricum) ... si nu m-am pus cu el :lol: :lol: Si dupa am oprit masina ... eu cu tipul cu care ma dadeam .... in timp ce sl-ul a luat-o inainte ... si la intoarcere chiar a oprit ... a iesit din masina si a vorbit cu noi ... Mi s-a parut super tipul ... si cred ca daca o sa se organizeze legale in bacau el ar veni daca ar fi invitat ... asa ca aviz organizatorilor.... |
baietzi deja iar va certatzi! mertzan are dreptate, si io cred ca amg-ul lu rusu e cel mai tare! are 500 de cai si in 4,5 sec are suta!cat despre vpp-ul lui cristofor(frumos kitul si jantele keskin),dar se vede ca e lipita sigla cu amg!oricum parca vb de masini tunate...
|
pai eu am zis ce e mai tare amg decat sl-u 50. nui asha? oricum. sa revenim la masini modificate rapide. nu cred ca exista asha ceva in bacau. o sa fie a lui gabi zic eu. poate acuma o sa spuneti ca nu am nici o treaba cu domeniul asta. dar asta este lumea din romania si asha sunt toti acesti "4tuning members". good luck.
|
stai ca nu ne certam ... doar m-a amuzat cum s-a exprimat mertan ... si vpp-ul nu este masina la care te-ai referit tu acidutzzu ... e vorba tot de un SL model nou ... si nu am zis ca e super tare ... dar e tare si el ... M-a amuzat doar cum a zis mertan ca vpp-ul e un *** ... (vpp-ul e sl-ul parcat la bancorex ... la apartamente)
Deci .... e mult mai tare sl 55 amg ... e logic, nu? :rolleyes2 .... dar eu nu pot sa spun ca sl 50 e slab ... pe mine ma face cu spume ... si pe multi de pe aici ... asa ca nu pot sa zic ca e un *** ... intelegeti? ;) |
aaaaaaaa...mai bad! o stiu! tarisoara si aia, pacat ca e stoc:(...
|
Quote:
dar oricum cred ca l-ati vazut prin oras cum se duce |
Quote:
si ce intelegi prin una tare ??? |
asha are si s600. numai ca e grea balena... cine stie... creca si nls-ul ala visiniu scrie pe spate alpina b10... acuma cine site daca e adevarat.
|
am zis ca vpp e un *** pe langa rus. asta am vrut sa zic.
|
prostii ce faci cu atatia cai shi vine unu cu vreo 1000cm/cubi
de la zero la o 100 in 3,4 sec shi pe lateral scrie ducati 999 ce mai aveti de spus |
Quote:
|
ma nu se stie
masina a fost tot a lui cristi inainte sa o dea lu asta si asta a mers numai cu masini tari oricum la cristi arata mult mai bine pt ca asta tinea la masina si nu ii facea tot felul de *** uri |
Vedeti ca alpina nu se scrie alpHina :lol: :lol: :lol:
|
si cine a scris alphina ?
|
pai va intrebati daca masina e pe bune alpina ... si eu v-am zis ca alpina nu se scrie cu H .... alpHina ...
Nu a scris nimeni pe forum asta (daca asta intrebai) ... dar ... eu zic sa va uitati mai atent la masina .... sa vedeti cum e scris alpina ..... ;) |
am inteles
|
Cel putin asa era scris acum ceva timp ....
|
ai dreptate mishu, alphina scrie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning