![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
2 Attachment(s)
accident usor cu un logan albastru la pasaj ostroveni(cel cu spuca) acum 5 minute
|
haa iesisi pe geam kitz??? Il vazui si io crek sunt vecinii aia de sus cu casa mare de fac bairam cu muzica tare or fi furat copiii masina si bum in bariera cu ea
|
Quote:
|
Shoby scuze da ma pusesem la somn :sad:
|
Quote:
|
le am la varumeo pe calc oricum nu cred ca vrei sa vezi asa ceva iti strica toata ziua si te indispune crede-ma
|
As vrea si eu pozele daca poti cumva sa mi le trimiti te rog
|
Shoby iti facui semn eram cu fiesta aia galbuie de bucuresti
|
vreau id tau de mess dc mai ai poze urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
nu am fost atent....:* |
vi le trimet prin mesaj privat
|
Quote:
dc mai ai poze dami si mie!!! sau da.mi id tau de mess sa mi le trimiti i.mi trebuie neaparat! |
Quote:
|
Quote:
|
ti le-am trimis
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
raureni, in jur de 15.30
Quote:
|
ciudat... am venit de la tzara si nu am vazut nimic impresionant pe raureni... sa intamplat pana in pasarela oltchim :?:
|
ciudat...masina asta tocmai azi o luara din fata blocului la mine ....masina nemiscata de un an si ceva....din cate vazui cand plecara curgea ceva din ea....se auzea urat..multe probleme
|
deci cineva minte ?!?
|
doh, daca alex a postat poze cu ea in gard, laur a zis ca azi a fost la el la bloc....unde vezi minciuna ? e posibil ca propietaru sa fi plecat cu masina de la laur de la bloc, masina nefiind folosita mult timp sa aibe anumite probleme si pe drum sa se intample ce s-a intamplat....
auzi ce chestie, cineva minte , hahahahaha, |
Quote:
good point mitza ;) |
Un trucaj ordinar!
Rusine Dinu Patriciu !!! |
Quote:
|
Eu in prima faza am inteles ca sa intamplat astazi accidentul de la yg.alex
Pe urma am inteles ca masina a fost la L4uR la bloc lovita... :rolleyes2 eu asa am inteles in prima faza... :lol: Am mai citit postarile si deduc ca masina a fost stationata 1 an la L4uR la bloc intreaga, nelovita... e bine asa ? Dupa atata timp trebuia si ea verificata inainte de a pleca cu ea la drum. Mai ales ca nu e un model nou ca sa crezi ca nu are absolut nimic dupa atata timp... Tind sa cred ca, cauza accidentului a fost datorata din cauza asta... :rolleyes2 |
eu azi am vazut niste baieti bucurosi...pe langa masina...incarcau bateria...fericiti oamenii..iar peste cateva ore sa vad pe threadu ca aceeasi masina pot sa jur facuta praf...si baiatul din imagine care vorbea la telefon il vazusem in fata blocului...
|
Ce au facut, ce n-au facut, dar e clar ca au avut viteza mare. :???:
|
bine ca au scapat cu viatza din ea,masina stata e masina moarta,poate ia dat viteza mare si cand sa puna frana si-a dat seama ca i sa spart vrun furtun de la sistemul de franare si nu mai are frane
|
apropo de accidente...azi era sa devin sardina alaturi de inca doi baieti de pe forum...pe drumu de la gradina zoologica...veneam spre oras....dupa curbe...pe portiunea dreapta...e o piscina de vreo 2 3 metri adancime pe toata latimea drumului...fara varianta de ocolire sau ceva de genu...iar in acea piscina era un fel de fundatie de casa...cu fier beton iessit inafara....aveti grija pe'acolo...bine ca ziua se observa...seara in niciun caz...bine ca am avut sofer cu noi:))
|
Soferul bun si pe Dumnezeu in masina cu noi .Asa se explica cum de traim.
|
asa stiu unii sa faca Treaba.
|
|
A fost un accident la ora 23:00 azi cu o skoda octavia argintie taxi de la Dream... care s-a urcat pe niste "semne" (ca sa le spun asa) in dreptul statiei LUKOIL (kaufland). L-am intrebat pe sofer si mi-a spus ca l-ar fi orbit cineva din sens opus.... :???: Daca stie cineva mai multe detali... :rolleyes2
|
Eu am sosit la imediat dupa ce a dat cu masina, l-am prins cand se dadea jos din ea. Prima varianta(care mi-a spus-o chiar el) a fost ca dadea un sms si nu a vazut semnele. Oricum a facut praf masina!
|
stie cineva despre vreun eveniment pe la blocul A13? oprisem cu niste baieti in fata la pompieri si i`am auzit cand ziceau ca se duc la blocu A13 bulevardu tineretului parca. descarcerarea, smurdul si pompierii
|
acuma mai era decat o salvare
|
|
Quote:
|
alt idiot prost si inconstient care conduce fara permis.putea fi oricine in momentu ala in locul adolescentei:x
|
+ intersectia acea e monitorizata nu ? cum sa gandeasca sa fuga , MOST WANTED la putere :lol:.... :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning