![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
dak tine pana in week-end ...se redeschide sezonu de drifturi :)
|
Quote:
|
Am discutat cu alin si IN SEARA ASTA INTALNIREA SE TINE PE PLATFORMA DE LA SAVINESTI LA 8 ... VA ASTEPTAM :-))
|
6 Attachment(s)
Multe masini au fost!
|
mai aveti poze ?:)
|
Pai cam atatia am fost!:lol: De unde alte poze?
|
Quote:
|
probabil ca nu toti au fost informati de noul loc al intalnirii :)
ps. ramane definitiv noul loc de intalnire ? sau e "de proba" pana se gaseste ceva ?? |
De la platforma, am revenit la stadion, dar acelasi rezultat. Foarte putini.
:rolleyes2 |
\Dar drumu inapoi a fost punctul culminant:) Multumesc Felix pt increderea acordata...stii tu la ce ma refer! A fost frumos!
|
Pentru cei care nu sunt de acord cu locu de intalnire...va rog haideti sa supunem la vot o locatie care ar fi buna si nu am aveanici probleme cu politia...pentru ca nu cred ca toata lumea vrea sa se certe cu ei in fiecare vineri asa cum vrea |ghici sau altii|! |Deci spuneti aici concret ce at vrea sa facem ...si unde.
|
sugestie:
aline, fa un poll pentru voturi dupa ce se aduna mai multe propuneri. |
Quote:
LE. M-am si vazut proiectat pe locul din dreapta al Matizului!:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta nu se poate uita ...clar...apropo de bucuresti ...pana in ora 17:00 maxim ...Vineri tre sa plecam din piatra ....
|
Intalnirea de vinerea asta unde se va tine......? tot la savinesti?
|
Quote:
|
Intalnirea se va tine la Stadion in parcare!!!
|
Quote:
|
Ceva "drifturi' pe zapada Vineri? ca la cum se prezinta vremea azi ...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Speram ...mai dati de vesti si voi ..io singur nu pot trim mesaje la toata lumea ....anuntati si voi cu o zi inainte de intalnire ...pe cei cunoscuti...pe net ..sau prin sms ..doar asa putem face treaba ...ca altfel nu vine lumea
|
Intalnirea se va tine la Stadion in parcare!!!
|
aline ,maine daca e soare de dimineata va asteptam si pe la Bacau la ora 12 -13,in parcarea din fata magazinului nostru de pe strada Milcov nr.79..8)
|
Mai fratilor, hai sa gasim si noi un loc mai ferit de politie pt intruniri, ca si la stadion si in centru avem intodeauna politia la 50 de m. de noi si na....nu putem nici muzica sa o dam mai tare sau sa auzim o evacuare ca vin dusmanii si se iau de noi... Numai vinere asta nu sa luat de noi ca am fost putini da aproape de fiecare data vin, si " ba muta masina mai incolo" "da muzica mai incet" "nu mai tura masina asa ca tulburi linistea publica" sau pt simplu fapt ca vin si se uita la nr masinii sau se plimba pe acolo....Ne face sa ne gandim....sa plecam in alta parte...sau chiar acasa.Haideti sa gasim o modalitate ca sa nu mai fim deranjati si sa venim mai multi la intruniri ca sa fim iar o familie ca vinerea asta am fost cativa oameni si inainte eram o gramada. Tin seama ca iarna vin mai multi...decat vara..Hai sa vedem unde am putea sa ne intalnim ca sa nu mai fim bulversati de autoritati, si ce putem face ca sa ne intregim "familia" 4 tuning de la Piatra Neamt.Va astept cu sugestii.
|
chiar k nu mai vine nimeni la intalniri... am obs si eu k asear erau f putini.. najpa
|
:idea::idea::idea::idea::idea:Mai fratilor, hai sa gasim si noi un loc mai ferit de politie pt intruniri, ca si la stadion si in centru avem intodeauna politia la 50 de m. de noi,si na....nu putem nici muzica sa o dam mai tare sau sa auzim o evacuare ca vin dusmanii si se iau de noi... Numai vinere asta si in cateva vineri nu sau luat de noi ca am fost putini da aproape de fiecare data vin, si " ba muta masina mai incolo" "da muzica mai incet" "nu mai tura masina asa,ca tulburi linistea publica" sau pt simplu fapt ca vin si se uita la nr masinii sau se plimba pe acolo....Ne fac sa ne gandim ca stau tot timpu cu ochii pe noi pt nimic,....si ne fac sa plecam in alta parte...sau chiar acasa.Haideti sa gasim o modalitate ca sa nu mai fim deranjati, si sa venim mai multi la intruniri ca sa fim iar o familie ca vinerea asta am fost cativa oameni si inainte eram o gramada. Tin seama ca iarna vin mai multi...decat vara..Hai sa vedem unde am putea sa ne intalnim ca sa nu mai fim bulversati de autoritati, si ce putem face ca sa ne intregim "familia" 4 tuning de la Piatra Neamt.Va astept cu sugestii.
|
sincer ...singura solutie e sa faceti intalnirile in afara orasului
|
care trece si pe la mine sa ma ieie la intalnire :) dau un suc :P
|
Hmm...afara e tare urat..plua..balti..urat de tot..nu cred ca va fi special in seara asta..oricum speram sa se adune cativa indeferent de vreme..:sad::rolleyes2
|
eu unu n`am servit.... ploua ..urat...neah..nu`i fain.. si plus k pers ku kare trebuia sa vin...nu a rasp la tel... asa singur n`am ce cauta..
|
am trecut pe la stadion, insa eram cu treaba si n-am putut opri . Insa am vazut vre-o 4-5 masini si un cerc de oameni ...tot e bine pentru vremea care o fost.
|
a fost ceva pana la urma ....sau ....nimic ?
|
Quote:
|
aha..... si ..ceva poze ?:)... in care sa-mi mai clatesc si yo ochii :D:rolleyes2
|
Nu a facut nimeni poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning