Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

dangti16v 05-03-08 06:16

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1396057)
Putina lumea saptamana trecuta la intalnire si a fost destul de placut afara...sper sa se schimbe situatia saptamana asta ....

da corect acum ca a dat din nou zapada:lol::lol:

stefan_88 05-03-08 07:39

dak tine pana in week-end ...se redeschide sezonu de drifturi :)

Jok3r K10 05-03-08 13:00

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1400992)
dak tine pana in week-end ...se redeschide sezonu de drifturi :)

Nu te bucura prea mult ca de joi se va face cald......(scuze off topic:oops:)

Khristy 07-03-08 14:39

Am discutat cu alin si IN SEARA ASTA INTALNIREA SE TINE PE PLATFORMA DE LA SAVINESTI LA 8 ... VA ASTEPTAM :-))

nt98adu 08-03-08 08:45

6 Attachment(s)
Multe masini au fost!

stefan_88 08-03-08 12:26

mai aveti poze ?:)

nt98adu 08-03-08 12:57

Pai cam atatia am fost!:lol: De unde alte poze?

Jok3r K10 08-03-08 13:42

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1409249)
Pai cam atatia am fost!:lol: De unde alte poze?

Foarte putina lume a fost aseara:cry:o fi oare din cauza schimbarii locucui de intalnire:?:ca de frig nu ne mai putem plange:-)

VaLeX 08-03-08 13:49

probabil ca nu toti au fost informati de noul loc al intalnirii :)

ps. ramane definitiv noul loc de intalnire ? sau e "de proba" pana se gaseste ceva ??

nt98adu 08-03-08 17:28

De la platforma, am revenit la stadion, dar acelasi rezultat. Foarte putini.
:rolleyes2

Ali_ump 08-03-08 19:50

\Dar drumu inapoi a fost punctul culminant:) Multumesc Felix pt increderea acordata...stii tu la ce ma refer! A fost frumos!

Ali_ump 08-03-08 19:58

Pentru cei care nu sunt de acord cu locu de intalnire...va rog haideti sa supunem la vot o locatie care ar fi buna si nu am aveanici probleme cu politia...pentru ca nu cred ca toata lumea vrea sa se certe cu ei in fiecare vineri asa cum vrea |ghici sau altii|! |Deci spuneti aici concret ce at vrea sa facem ...si unde.

NT33EXE 08-03-08 20:08

sugestie:
aline, fa un poll pentru voturi dupa ce se aduna mai multe propuneri.

nt98adu 08-03-08 20:32

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1410171)
\Dar drumu inapoi a fost punctul culminant:) Multumesc Felix pt increderea acordata...stii tu la ce ma refer! A fost frumos!

Bai frate, aproape am smuls manerul din dreapta!:lol: In viata mea nu am mers asa. Ai cursuri de pilotaj?8)

LE. M-am si vazut proiectat pe locul din dreapta al Matizului!:lol::lol:

Jok3r K10 08-03-08 22:00

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1410192)
Pentru cei care nu sunt de acord cu locu de intalnire...va rog haideti sa supunem la vot o locatie care ar fi buna si nu am aveanici probleme cu politia...pentru ca nu cred ca toata lumea vrea sa se certe cu ei in fiecare vineri asa cum vrea |ghici sau altii|! |Deci spuneti aici concret ce at vrea sa facem ...si unde.

Ma Aline eu nu am nimic impotriva cu locul.......e chiar cel mai potrivit dupa parerea mea......ar mai ramane o obtiune POLIGONUL dar e drumul rau tare pina acolo....:rolleyes2

Ali_ump 09-03-08 12:30

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1410265)
Bai frate, aproape am smuls manerul din dreapta!:lol: In viata mea nu am mers asa. Ai cursuri de pilotaj?8)

LE. M-am si vazut proiectat pe locul din dreapta al Matizului!:lol::lol:

|Nu am :) am mers in limita mea si in limitat in care am cunoscut masina :Da fost ok ...stiu cum e senzatia in dreapta:!: am stat multa vreme in dreaptain masini mai puternice decat ce conduc io ...sau ce am condus cel mai mult:rolleyes2

ByAlin 09-03-08 20:07

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1411364)
|Nu am :) am mers in limita mea si in limitat in care am cunoscut masina :Da fost ok ...stiu cum e senzatia in dreapta:!: am stat multa vreme in dreaptain masini mai puternice decat ce conduc io ...sau ce am condus cel mai mult:rolleyes2

mai tii minte senzatia de acum 1 an cind am mers la bucuresti? ,cu B16SIX;);););)

Ali_ump 10-03-08 08:25

Asta nu se poate uita ...clar...apropo de bucuresti ...pana in ora 17:00 maxim ...Vineri tre sa plecam din piatra ....

Jok3r K10 19-03-08 18:41

Intalnirea de vinerea asta unde se va tine......? tot la savinesti?

Gigi_V 19-03-08 21:01

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1433038)
Intalnirea de vinerea asta unde se va tine......? tot la savinesti?

toata lumea va fi anuntata prin sms !

Ali_ump 20-03-08 17:26

Intalnirea se va tine la Stadion in parcare!!!

Jok3r K10 20-03-08 17:46

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1434959)

Cred ca vor fi prezente si masinile care au fost la bucuresti.....??

Ali_ump 25-03-08 08:48

Ceva "drifturi' pe zapada Vineri? ca la cum se prezinta vremea azi ...:)

Gigi_V 25-03-08 19:47

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1444296)

sa speram...daca nu mergem in poiana brasov :lol:

Nartik 25-03-08 21:43

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1444296)

Hmmm..deja s-a uscat...dar poate daca e caldut se mai aduna lume..

Ali_ump 26-03-08 09:00

Speram ...mai dati de vesti si voi ..io singur nu pot trim mesaje la toata lumea ....anuntati si voi cu o zi inainte de intalnire ...pe cei cunoscuti...pe net ..sau prin sms ..doar asa putem face treaba ...ca altfel nu vine lumea

Ali_ump 28-03-08 08:33

-ZZ- 28-03-08 16:50

aline ,maine daca e soare de dimineata va asteptam si pe la Bacau la ora 12 -13,in parcarea din fata magazinului nostru de pe strada Milcov nr.79..8)

eleeron 29-03-08 13:05

Mai fratilor, hai sa gasim si noi un loc mai ferit de politie pt intruniri, ca si la stadion si in centru avem intodeauna politia la 50 de m. de noi si na....nu putem nici muzica sa o dam mai tare sau sa auzim o evacuare ca vin dusmanii si se iau de noi... Numai vinere asta nu sa luat de noi ca am fost putini da aproape de fiecare data vin, si " ba muta masina mai incolo" "da muzica mai incet" "nu mai tura masina asa ca tulburi linistea publica" sau pt simplu fapt ca vin si se uita la nr masinii sau se plimba pe acolo....Ne face sa ne gandim....sa plecam in alta parte...sau chiar acasa.Haideti sa gasim o modalitate ca sa nu mai fim deranjati si sa venim mai multi la intruniri ca sa fim iar o familie ca vinerea asta am fost cativa oameni si inainte eram o gramada. Tin seama ca iarna vin mai multi...decat vara..Hai sa vedem unde am putea sa ne intalnim ca sa nu mai fim bulversati de autoritati, si ce putem face ca sa ne intregim "familia" 4 tuning de la Piatra Neamt.Va astept cu sugestii.

buddy_lexx 29-03-08 13:22

chiar k nu mai vine nimeni la intalniri... am obs si eu k asear erau f putini.. najpa

eleeron 29-03-08 13:57

:idea::idea::idea::idea::idea:Mai fratilor, hai sa gasim si noi un loc mai ferit de politie pt intruniri, ca si la stadion si in centru avem intodeauna politia la 50 de m. de noi,si na....nu putem nici muzica sa o dam mai tare sau sa auzim o evacuare ca vin dusmanii si se iau de noi... Numai vinere asta si in cateva vineri nu sau luat de noi ca am fost putini da aproape de fiecare data vin, si " ba muta masina mai incolo" "da muzica mai incet" "nu mai tura masina asa,ca tulburi linistea publica" sau pt simplu fapt ca vin si se uita la nr masinii sau se plimba pe acolo....Ne fac sa ne gandim ca stau tot timpu cu ochii pe noi pt nimic,....si ne fac sa plecam in alta parte...sau chiar acasa.Haideti sa gasim o modalitate ca sa nu mai fim deranjati, si sa venim mai multi la intruniri ca sa fim iar o familie ca vinerea asta am fost cativa oameni si inainte eram o gramada. Tin seama ca iarna vin mai multi...decat vara..Hai sa vedem unde am putea sa ne intalnim ca sa nu mai fim bulversati de autoritati, si ce putem face ca sa ne intregim "familia" 4 tuning de la Piatra Neamt.Va astept cu sugestii.

stefan_88 30-03-08 09:50

sincer ...singura solutie e sa faceti intalnirile in afara orasului

podx 04-04-08 12:03

care trece si pe la mine sa ma ieie la intalnire :) dau un suc :P

Nartik 04-04-08 15:02

Hmm...afara e tare urat..plua..balti..urat de tot..nu cred ca va fi special in seara asta..oricum speram sa se adune cativa indeferent de vreme..:sad::rolleyes2

buddy_lexx 04-04-08 21:14

eu unu n`am servit.... ploua ..urat...neah..nu`i fain.. si plus k pers ku kare trebuia sa vin...nu a rasp la tel... asa singur n`am ce cauta..

VaLeX 04-04-08 21:57

am trecut pe la stadion, insa eram cu treaba si n-am putut opri . Insa am vazut vre-o 4-5 masini si un cerc de oameni ...tot e bine pentru vremea care o fost.

stefan_88 04-04-08 23:53

a fost ceva pana la urma ....sau ....nimic ?

Jok3r K10 05-04-08 13:17

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1466580)
a fost ceva pana la urma ....sau ....nimic ?

Aproape ca de obicei.....intalnire... dupa jumate de ora hai la cafea.....doar ca de data asta a venit si un redactor de la revista 4Tuning;)

stefan_88 05-04-08 14:01

aha..... si ..ceva poze ?:)... in care sa-mi mai clatesc si yo ochii :D:rolleyes2

eleeron 05-04-08 14:29

Nu a facut nimeni poze

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning