![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
|
style 66 cum se mai numesk de fapt, sau pus pe m5 e39 intre anii 2000 2003 ca nu sunt orig de m5 nu stiu din poze dar io zik de modelul in sine ( 2001 - 2003 BMW M5
M Parallel Spoke Design;; Style #66) Style 66 OEM wheels that were an early M5 OEM wheel outside US...style 66 celalat model sa pus intre anii 2001 2003(style 65) in fine o seara buna la toata lumea va doresk ;) |
Quote:
Oricum,nici cu astea nu imi este rusine..atentie... http://www.ejante.ro/?x=arata_produs&id_p=15 |
Dragos, Milu, tin sa va contrazic si eu.....sunt de M5 E39 pe program bagate, luat codul de pe spatele jantei si bagat in program....voi stiti despre ce program vorbesc eu.....
Later edit: Milu, stii parerea mea despre jantele din link.....das ish windabach |
Quote:
se poate.... |
Quote:
|
Quote:
Ce faci nene?Pregateste tablele..si...cand vine `al nostru`,:shock: sa te uiti atent dupa stick..am lamurit o problema..asa..eu nu am vazut M5 e39 cu jante modelul ala si nici cu dimensiunea aia..17 toll pe M5 e39 nu s`a pus din fabrica..daca cumva are cineva jante pe 17 si zice ca sunt de M5 E39 alea sunt fake..Gogule..cele din link sunt cele pe care le vroiai tu anu` trecut..dar cu `inima `la ele neagra si buza polish..nu? |
Eu ies pe bulivard, mai vine cineva ? deocamdata doar eu cu Andrey VMD si LupAlb, Sobo, Provenzano.....
|
Quote:
|
Gata, esti printre primii la catalog !:D
|
Quote:
|
Salut baieti. Sunt Lexu cel cu Leonul negru LXU. Bine v'am gasit! :D
|
bine te am gasit. Pune 1500 de poze la sectiunea "masina mea" ca sa stim cu ce avem de-a face. :lol:
|
Bine ai venit Lexule:P
|
Quote:
|
salt fratzica
|
lupalb , trafy-vr6 , Provenzano , privat4u2 :
Bine v'am gasit! :D |
salut lexu,bine ai venit..;)
|
Quote:
|
Noroc Lexule!
|
salut lexule...bn ai venit...esti bine venit aici cat si intre noi......
|
Noroc ice_wysss
salut luci4n_vl ... bine v'am gasit si sunt bucuros sa fiu printre voi toti :) |
http://ford.anunturi-auto.4tuning.ro...1536.html#poze un link pt baiatu cu fiesta....razvan..sper sa nu gresesc numele...bafta.....se face treaba cu o fiesta dasta:P!!!
Bafta la toata lumea !!! |
Sa stii ca ar face treaba...dar o sa o bata la fundu gol Pee Mobilu cand o sa fie gata
|
Ce asemantor e motorul ala de 130 cp cu al lui pee.....mama mama :))) si ce rautacios sunt eu :)))
|
Uite ca pana la urma am reusit si eu sa imi pun masina pe forum...
Ce parere aveti de povestioara ei? https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post3067055 |
Quote:
|
Multumesc mult.... Ce sa ii faci, cand stai degeaba la lucru... si pierzi timpu`..noroc cu sticku asta de la digi, ca astia nici net nu mi dadusera...
|
baieti am vazut acum cateva zile un golf3 combi (ca al lui lupalb)parca asa se numese modelul de golf 3 si avea parasolar cu shadows care era cava gen primul model
|
kitz....nu cred....ti s-a parut
|
Quote:
poate asa o fii luat omul masina dar ... |
kitz, nu cred nici eu.... decat daca mi or fi pus oamenii parasolar din greseala si nu stiu eu....
Deci crede ma, ca daca ei spun ca nu , inseamna ca nu...daca il mai vezi, fa i o poza ceva...ca ai facut lumea curioasa. |
SURPRIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:))))))
|
era golfu meu:)
|
Quote:
|
Quote:
sa va detali despre parasolar :era rosu ,lat si scria SHADOWS cu alb |
Quote:
|
Quote:
|
Astept cu drag....nu ma asteptam totusi sa iti ia atat de mult pana sa imi dai o replica :) oricum eu am zis ca seamana motorul cu al tau..nimic mai mult! Ti am cerut odata seria si codul motorului....te ai facut ca ploua! Nu am nimic cu tine ...si am recunoscut de la bun inceput ca ai fost mai bun! Sunt totusi putin in dubi in anumite privinte...dar asta e doar problema mea..si asa va ramane! Succes in continuare!
|
Quote:
MS |
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning