![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
acolo am fost cazat,si acolo a stat pana duminica seara,acolo i-am schimbat si ambreiajul...a fost tare faza,m-am dus la receptie sa ii intreb daca pot sa umblu putin la masina ca nu merge ceva la motor,m-au intrebat daca dau cu ulei pe jos sau fac ceva mizerie si le-am spus ca nu,si au fost de acord,apoi a iesit un ospatar dupa vreo jumatate de ora,eu eram cu motorul dat jos,tot botul masinii imprastiat in jurul meu...mai avea sa ma intrebe "o mai faci la loc?" :lol:
toba aia cu doua iesiri am dat-o jos si am si taiat putin si teava care face legatura intre ea si intermediara,de montat pe masina n-o montez,este goala pe interior si in partea de jos are doua gaurele,se poate petici nu-i bai,dar mi se pare prea obscena :lol: daca cineva o doreste,o dau bonus la cele doua tips-uri care sunt din inox si sunt inca in stare buna; interiorul poate nu s-a inteles dar deja este mutat de pe cea veche pe asta verde ;) |
Fanul numărul 1 al Oltcit-ului!
Tu eşti! Īmi place că nu te fereşti de muncă! Cāte Oltence ai avut pānă acum? P.S. Cu maşina aialaltă (care nu este Oltcit :D) ai mai făcut ceva? |
Spoileru ala de pe spate are o mare istorie in carca...e ala de a fost montat pe DES.
Nea' Iulica, chestia aia de era montata pe sub bord pe post de antifonare ai dat-o jos presupun, nu? ce-o sa folosesti ca s-o antifonezi la loc? |
merci andi,probabil nu sunt doar fan,sun mai mult sclavul nr 1 :)) fani sunt altii :twisted:
cate am avut?nu stiu exact,vreo 5 mi-au trecut prin mana :lol: Danut,chestia de era pe sub bord am dat-o jos cu japca,si daca te uiti atent la poze o sa recunosti mocheta din spate pusa in locul acelei izolatii,ca si grosime e cam la fel(daca nu putin mai groasa) singura diferenta e ca nu mai are si stratul acela de bitum sau ce era...dar ca si eficacitate e la fel dupa parerea mea :rolleyes2 |
'nea Iulica, ce faci cu bordul ei?
:twisted: |
cel verde?nimic,dar este decolorat,unde l-a batut soarele e albastrui,in rest un verde spalacit :rolleyes2
|
felicitari ptr achizitie.te-ai miscat repede,cu antifonatul,nu ca mine care ma tarai de vara trecuta.dar cand am vazut ce ai facut tu intr-o luna jumate,m-am reapucat si eu in forta de olteanul meu.sper saptamana cealalta sa il bag la vopsit.sa ma bucur si eu de el in vara asta :D
ps. zimi si mie,are ceva daca dau tablele alea de protectie a discurilor de frana de pe puntea spate.alea de vin etrierii prinse de ele,ca ma tot incurca cand pun jantele pe masina,se agata de jante,si sunt si cam strambe si urate.si cum se dau jos.ms |
Quote:
|
mai bine nu le da jos,indreapta-le cat poti si da-le o vopsea,altfel o sa strici etrierii spate mult mai repede...am patit-o :rolleyes2
ca sa le dai jos trebuie fie sa dai jos etrierul si butucul,si se mai tine intr-un surub de 6 care se scoate usor,fie le tai cu flexul :lol: sau cu foarfecele de tabla :P pot spune ca m-am miscat foarte incet,si asta din pricina vremii , numa eu stiu de cate ori am lucrat 2 ore la masina si 10 ore am injurat in casa de nervi ca ploua :rolleyes2 |
Felicitari pentru achizitie si pentru munca depusa la masina.
Cel visiniu e chiar varza la caroserie? |
ie varza cu carne doar la lonjeroane,pragul drept si traversa de la porbagaj in rest arata bine(podele,contraaripi etc)
|
Quote:
|
de ce?la tine au ramas pe masina?mai e si chestia cat iti permit aripile sa cobori masina ca sa poti scoate roata...
|
ok ms de raspuns,cred ca o sa le las pe masina,si daca e sa ma incurce vreo data,pun flexul pe ele si gata.la 9j cat am eu pe spate ,scot cam greu roata din cauza tablei aleia
|
Felicitari pentru masina si spor la munca ai facut treaba buna !
|
6 Attachment(s)
Multumesc,inca n-am facut nimic,doar am facut-o sa ma pot deplasa :lol: munca de abia acum incepe la masina :lol:
Astazi i-am pus bara spate de trs;fiindca avea suruburile de fixare rupte,a trebuit sa dau gauri prin ele(asta am facut-o cand caroseria era pe butuci,si am bagat vaselina in gauri) iar astazi am filetat gaurile si am bagat suruburi(m10);am desfacut contrabara de pe cgh,am dat jos partea de plastic care nu mai arata prea bine de la incidentul cu scuterul,si am pus bara de plastic nou nouta :twisted: Attachment 2051554 o poza cu interiorul...de parca n-ati sti ca e acelasi de pe cazanul visiniu Attachment 2051555Attachment 2051556Attachment 2051557 HeRjv-ul dupa baita :D Attachment 2051558 si cgh-ul in starea actuala Attachment 2051559 |
S-a intors nava spatiala... :shock:
La interior nu ai mai pastrat nimic verde? :lol: Saracul CGH...rip.... :sad: Bafta in continuare! |
ba da,am pastrat plasticele din porbagaj,si ornamentele de plastic de pe marginile podelei,alea care imbraca putin stalpii,in rest cam nimic :-P
|
Saracul CGH l-ai innoit cu scaune verzi?:)):)):))
|
l-am innoit cu multe :lol:
|
da aci sunt de acord cu tine asta cam asa este si daca ai de ce sa nu pui.
|
ai avut ceva de lucru la CME...e bine ca a incaput pe maini bune:-)
daca mai ai toba aia si o dai ti-o iau io... bafta cu masina si spor la lucru |
fa ca cgh-ul sa fie mandru de urmasul lui :)) . sincer imi pare rau de cgh io unu cred ca as da-o in depresie sa vad masina mea asa.
R.I.P. CGH in alta ordine de idei mult spor si jos palaria pentru tine iulica mult spor |
e o diferenta in gandire...pentru mine cgh-u e masina cu care merg, "ieri" a fost visinie azi e verde...cine a mers cu mine in aia,si merge acum in asta o sa se simta la fel,poate putin mai confortabil daca sta in fata,caci am dat scaunele mai in spate :lol: nu m-am indragostit de masina aia,ci de masina mea,care acum e asta,maine poate fi alta ;) deci in nici un caz nu e RIP :twisted:
giny toba momentan este promisa ca si vanduta...daca nu-mi aterizeaza un mig cu banii pana vineri discutam ;) astazi mi-am pus alt cheder la capota,am avut unul nou,care se continua si pe aripi cam vreo 25 de cm,am incercat eu sa pun pe toata muchia aripii dar statea capota cam ridicata si ma enerva asa ca a ramas doar bucata mai scurta pe aripi; coaja visinie incepe sa prinda forma,azi i-am montat interiorul,puntea spate si mai am sa pun cutie de viteze si motor si botul la loc...poate maine daca am timp si chef :lol: |
Quote:
bafta |
Se vede bine,se aude bine,se aseaza bine,deci este bine intr u totul,bafta in continuare.
|
Merci romeo :P
Cred totusi ca mai trebuie ridicata o idee,caci ating cu pragurile la speedbump-uri :rolleyes2 |
Quote:
|
am incercat,degeaba,treaba cu diagonala merge la spoilere plug,la praguri nu prea merge,poate sunt si amortizoarele cam slabe,caci doar la coborare atinge pragul,cred ca daca le-as cobora ca un melc n-ar mai atinge :lol:
|
incearca pentru inceput sa o mai ridici o idee apoi vezi in ce mod ''abordezi'' pragurile,bafta.
|
Cea mai ok abordare la placile alea de sub praguri este flexul!
|
2 Attachment(s)
ZIlele trecute,nu mai tin minte cand,mi-am pus alte geamuri transparente la faruri...le aveam facute din iarna cred,si daca celelalte se matuisera,plus unu care era ciobit nu-mi mai placeau,le-am schimbat :D momentan nu le montez,caci trebuie sa mai trec pe la rar si n-am chef sa le demontez iar :rolleyes2
Attachment 2055533Attachment 2055534 Masina merge bine,bate din pacate ambielajul la rece,si are un horcait la mers constant,dar se misca decent pentru un aspirat pe gaz :-P |
arata f bine asa cu sticla noua si toate cele retusate,frumos tare.
|
ce surpriza pt mn :) nu stiam ca ai preparat altul :D
|
daca n-ai mai fost la intanliri :d vineri poate facem o intanlire,cred ca sunt si eu liber,iar daca e frumos afara o sa iasa frumos ;)
astazi am inceput ceva la masina,alte detalii maine cand termin :twisted: |
aaa scuze de interventia ca nuca in perete ... dar despre ce intalnire este vorba?
|
Iulica, te-am vazut ieri prin fata pe la Mc in Ploiesti cu CME-ul :) arata tare bine 8)
|
4 Attachment(s)
@alex : este vorba de intalirile din Ploiesti intre posesorii/fostii posesori de oltcit :)
fasso nu imi aduc aminte ieri sa fi trecut decat prin centru,deci poate la Mc-ul m-ai vazut :D multumesc :) Am spus ca revin cu ceva nou...voila : Attachment 2059984Attachment 2059985 Attachment 2059986Attachment 2059987 Dupa cum se vede i-am montat trapa...o tin in casa de ceva timp si era si pacat sa n-o pun :twisted: am cam kilarit tabla masinii...mai mult bogdan lascu eu am tinut contra ca vibra in draci tabla...dar in final a iesit bine,si sper sa si reziste in timp fara sa ma ploaie prin dansa :lol: am avut firele trase de cand am montat instalatia electrica doar am facut legaturile,se si inchide la fel ca geamurile,si daca ma supar imi fac si un senzor de ploaie ca sa nu am surprize 8) Daca tot am fost la capitolul facut mizerie,azi am facut curatenie generala in dansa,am pus alta luneta(cea de pe masina avea folia decolorata+multe bule de aer) si mi-a fost mai usor s-o dau jos decat sa o curat;am curatat geamurile laterale de lipiciul foliei cu acetona...am frecat de ma dor si acum mainile si sunt putin "high" :D dar au iesit curate :-P Momentan atat pentru azi...sa mai prind ceva zile libere caci mai am de facut una alta la ea :rolleyes2 CAUT DISTANTIERE DE ALUMINIU |
si de pe ce masina provine trapa?
|
Sunt conştient că are defectele ei, dar arată al naibii de bine per total!
Felicitări! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning