Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Kia Pro_Ceed vs. Citroen C4 vs. Opel Astra GTC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/91147-kia-pro_ceed-vs-citroen-c4-vs-opel-astra-gtc.html)

bmwM8 02-12-08 16:02

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1897158)
dtm e campionatul intern al germaniei, e ca si cum ai zice ca logan are istorie in curse pentru ca au castigat cupa dacia logan la raliuri.

ce exagerare crasa nedemna de varsta ta...

pai acolo participa MERCEDES, AUDI... deci...nu mai fa comparatii *****

prietene kia acela de rally este al unui pilot care nu are bani de o masina buna si a putut sa se limiteze Doar la o..kia!a obtinut timpi buni...? nici pe departe, chiar este o trompeta de masina, mai ales de rally,vtm..si alte figuri!

aleks 02-12-08 16:25

Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC

bmwM8 te rog, ia-o usor cu epitetele la adresa unor lucruri discutabile, parerile fiecaruia trebuiesc respectate, agresivitatea exacerbata nu-si are locul aici, poate doar pe maidan.

vacaroz 02-12-08 16:29

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1897915)
-la motoare cei de la citroen sunt peste ce sau cine?sau scuza-ma trebuia gasit ceva normal :Ddaca cei de la KIA au la 1.4 109 cai si restul nu atunci nu e buna pt ca preferam un 80 cp sau 90cp!te legi de cuplu de mai stiu eu ce ba mai bagi si semafoarele in discutii:Ddar ce are citroen-ul ? o fi avand cuplul maxim la 1000de rot/min?
-mai vb si de motorul de 1.6 si 115cp de la citroen la pro e tot de 1.6 dar de 126cp cuplul maxim obtinandu-l la 4200rot/min nu la 4250 cum e la citroen! daca tot vrei sa vb de cifre ,dar oricum nu e bun ca e de la KIA:D
-la vanzari kia nu exista in comparatie cu celelalte doua:D iarasi esti f. neinformat hyunday-kia sunt doar pe locul 5 in lume fiind depasiti doar de Toyota , GM ,ford si vw!
-

man si pe acest thread multi sau plans ca la turatii joase e puturoasa rau.si dupa 4000 prinde viata
buba la citroenuri nu e motorul,are altele dar la motor nu am auzit sa se planga lumea
fiatul pe unde e/ parca era si el in primii 5. si da ai dreptate, kya-hyundai are cea mai buna ascensiune din industria auto

stratus 02-12-08 16:50

Quote:

Originally Posted by bmwM8 (Post 1898279)
ce exagerare crasa nedemna de varsta ta...

pai acolo participa MERCEDES, AUDI... deci...nu mai fa comparatii *****

prietene kia acela de rally este al unui pilot care nu are bani de o masina buna si a putut sa se limiteze Doar la o..kia!a obtinut timpi buni...? nici pe departe, chiar este o trompeta de masina, mai ales de rally,vtm..si alte figuri!

usor prietene nu te agita asa de tare .era un raspuns pt cel care intreba daca sunt implicate ceva modele kia in ceva curse!mai sunt si ceva crdi uri de 2.0l si de 200cp implicate in ceva sporturi cu motor. dar oricum nu sunt bune ca doar sunt de la kia. a nu avea istorie in motorsport nu inseamna automat ca nu poti sa faci performanta! imi pare rau eu sunt mai putin informat poate ma lamuresti tu cate cifre are contul respectivului pilot sau ce timpi a scos sau macar la ce clasa a concurat nu de alta dar se pare ca esti f. bine informat!dar bineinteles ca e o trompeta doar e altceva nu are istorie nu are nimic si in plus e de la kia! se pare ca nu ai inteles ce am spus eu in postul de mai sus ! conteaza doar pasiunea!poti sa faci ce vrei cu o masina atata timp cat vrei cu adevarat! nu conteaza masina!

https://www.youtube.com/watch?v=5uuE27ySL0k

nu de alta dar multora le plac liniutele:D

asta daca mai conteaza noi vorbind totusi aici despre cu totul alte masini

dolb 02-12-08 17:01

ce legatura are suzuki cu kia? .. sau si suzu are 7 ani garantie?:lol:

stratus 02-12-08 17:02

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1898336)
man si pe acest thread multi sau plans ca la turatii joase e puturoasa rau.si dupa 4000 prinde viata
buba la citroenuri nu e motorul,are altele dar la motor nu am auzit sa se planga lumea
fiatul pe unde e/ parca era si el in primii 5. si da ai dreptate, kya-hyundai are cea mai buna ascensiune din industria auto

hai sa incercam sa lamurim un lucru .pt ce sunt cumparate aceste masini in primul rand? nu cred ca pt curse! iar daca tot vrei sa te dai putin cu ele si vrei sa demonstrezi ceva(ATAT CAT POT ELE)pai atunci le tii in ture nu te uiti la altceva cu observatia ca:totusi ai ceva caluti in plus si pe care la o adica poti sa ii folosesti!

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1898398)
ce legatura are suzuki cu kia? .. sau si suzu are 7 ani garantie?:lol:

citeste mai atent te rog sau chiar nu intelegi nimic?

dolb 02-12-08 17:20

eu am inteles! kia e cea mai buna pt ca are 7 ani..pardon 10 ani garantie :)

_anaconda_ 02-12-08 17:39

mi se pare normal ca GTC este cea mai buna, doar cum a fost postat mai sus, sunt mai multe GTC-uri modificate decat Kia, un argument puternic si incontestabil !

:rolleyes2

PS: Judecand dupa asta, baietii cu nike pe luneta, si turbo drept parasolar, un lighean pe post de eleron pe Dacie care sunt ca ciupercile dupa ploaie, putem sa afirmam ca masinile lor sunt cele mai bune nu ?

Evil Yuri 02-12-08 17:57

Imi place discutia asta, in mare parte este una foarte argumentata, pacat ca exista si oameni care chiar nu au ce face, si pe langa faptul ca pierd vremea proprie, mai foot si timpul si nervii altora.
Dl. dolb e un exemplu incontestabil, insa cred ca oricat de "expert" in masini ai fi, atat de "Batman" nu poti sa fii incat sa faci asemenea afirmatii aberante si exagerate ca dansul. Din aceasta cauza, eu sunt de parere ca el va ia la mishto, si ca asta e modul lui de a se descarca. Hai sa intru pe forum si sa le zic la fraierii aia cum eu cu Astra de 70 de cai cipuit i-am tras-o la BMW 320 Tractor.
Oare domnu' presedinte, din cele peste 4500 de posturi pe care le ai pe acest magnific forum, loc de desfatare a cocalarilor (se pare ca in ultimul timp, procentul de coca este mai mare decat cel al oamenilor care chiar au o legatura cu motorsportul), oare macar 5% din ele au fost folositoare pentru cineva ? Daca da, atunci tot respectul. Insa eu ma cam indoiesc.
Cum tu iti bati joc de toti pe aici si nu se supara nimeni pe tine, sper sa nu te superi nici tu pe mine pentru remarca mai acida. Insa nu e bai, dar te rog inainte sa te enervezi, sa ma anunti sa pun aici ultimele 10 posturi ale tale, sa vedem cate au intr-adevar vreo legatura cu discutia din care fac parte.

Luand-o ceva mai ontopic, nu pot sa nu spun cat de praf sunt motoarele de la KIA, care au cuplu dublu (fata de competiti) de la fix 4200 de ture, insa pana aici si-o iau pana si de la propulsorul de Dacia 1310 pe injectie.
A no, dar cum e posibil ca un motor cu x NM la 4200 de ture, sa aiba mai putin la 2000 de ture decat are un propulsor care la 4200 RPM are o valoare de x-40 NM ?

Comparatia a inceput de la CELE MAI IEFTINE VARIANTE ALE MASINILOR, ca sa apara anumite persoane sa spuna cum Kia la 25.000 Euro nu are concurent pentru Opel. Insa daca Kia la 12000 de euro e mult mai dotata decat GTC-ul de aceiasi bani, oare o varianta KIA la 25k Euro nu ar fi cu un sac de dotari peste Opel la acelasi pret ?

La 12-14.000 de Euro s-ar parea ca nu exista GTC cu motor mai mare de 80 de cai, insa e de preferat un GTC, chiar daca KIA are 109 cai, intrucat nu are cuplu decat in ture. Insa as putea sa bat pariu ca un GTC de 70-80 de cai de care se trage la maxim nu se poate departa de un Proceed care sa nu urce mai sus de 4200 RPM.

Ah si legat de garantie, e tzeapa pe fatza. Consumabilele tre sa le platesti tu ! Adica ce garantie e aia daca eu trebe sa ma duc sa imi iau lichid de parbriz cand mi se termina ? :(

22VIN 02-12-08 18:22

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1897915)
la vanzari kia nu exista in comparatie cu celelalte doua:D iarasi esti f. neinformat hyunday-kia sunt doar pe locul 5 in lume fiind depasiti doar de Toyota , GM ,ford si vw!

si opel face parte din gm...
iar vanzarile grupului hyundai-kia le cam face hyundai-ul si nu spun din ce vad la noi in tara... kia a reusit doar cu c'eed-ul

aleks 02-12-08 20:17

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1898514)
1 Dl. dolb [ ... ] sunt de parere ca el va ia la mishto, si ca asta e modul lui de a se descarca. Hai sa intru pe forum si sa le zic la fraierii aia cum eu cu Astra de 70 de cai cipuit i-am tras-o la BMW 320 Tractor.

2 Ah si legat de garantie, e tzeapa pe fatza. Consumabilele tre sa le platesti tu ! Adica ce garantie e aia daca eu trebe sa ma duc sa imi iau lichid de parbriz cand mi se termina ? :(

1. ai ghicit exact :)
2. aici spuneai asta la misto, da?

22VIN 02-12-08 20:34

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1898514)
La 12-14.000 de Euro s-ar parea ca nu exista GTC cu motor mai mare de 80 de cai, insa e de preferat un GTC, chiar daca KIA are 109 cai, intrucat nu are cuplu decat in ture. Insa as putea sa bat pariu ca un GTC de 70-80 de cai de care se trage la maxim nu se poate departa de un Proceed care sa nu urce mai sus de 4200 RPM.

trebuie sa te corectez, cea mai mica putere de pe gtc este de 90cp
oricum, vad ca toata lumea vorbeste de cai peste cai si de cat de viteaz e acel 1.4 109cp. un 1.4 este un 1.4 si atata timp cat e aspirat nu inseamna ca daca are mai multa putere e automat mai bun. degeaba ai 109cp daca pur si simplu nu ai de unde scoate cuplu din acel motor. un 1.6 109cp e o putere decenta, dar 1.4 109cp aspirat e cam mult.
nimeni nu vorbeste de fiabilitate: fiabilitatea opel e deomnstrata, dar cea kia? c'eed-ul e o masina relativ noua pe piata auto, nu si-a prea demonstrat inca fiabilitatea...

vacaroz 02-12-08 20:38

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1898399)
hai sa incercam sa lamurim un lucru .pt ce sunt cumparate aceste masini in primul rand? nu cred ca pt curse! iar daca tot vrei sa te dai putin cu ele si vrei sa demonstrezi ceva(ATAT CAT POT ELE)pai atunci le tii in ture nu te uiti la altceva cu observatia ca:totusi ai ceva caluti in plus si pe care la o adica poti sa ii folosesti!

citeste mai atent te rog sau chiar nu intelegi nimic?

te cam contrazici singur. e normal sa gasesti si traby tunat care rupe la liniutze sau mai stiu eu ce, te cam indepartezi de subiect
si ce spui u acolo sa o tii doar in turatii mari....cred ca o masinca cand ti`o cumperi nu o iei doar pt 5000-7000 ture. di nefericire sunt mom cand tre sa o folosesti si la alte turatii.chiar foarte des indiferent daca esti cel mai inrait racer si mergi numai forjat

stratus 02-12-08 21:22

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1898847)
trebuie sa te corectez, cea mai mica putere de pe gtc este de 90cp
oricum, vad ca toata lumea vorbeste de cai peste cai si de cat de viteaz e acel 1.4 109cp. un 1.4 este un 1.4 si atata timp cat e aspirat nu inseamna ca daca are mai multa putere e automat mai bun. degeaba ai 109cp daca pur si simplu nu ai de unde scoate cuplu din acel motor. un 1.6 109cp e o putere decenta, dar 1.4 109cp aspirat e cam mult.
nimeni nu vorbeste de fiabilitate: fiabilitatea opel e deomnstrata, dar cea kia? c'eed-ul e o masina relativ noua pe piata auto, nu si-a prea demonstrat inca fiabilitatea...

sa avem pardon 1.6 la procee'd are 126cp si cam acelasi cuplu cu cel de la citroen de 1.6 122cp. la 1.4L aspirat spui ca e prea mult 109cp...hmm daca tu zici asa o fi .dar atunci te intreb la un aspirat de 2.8L ti se par multi 218cp?
faceti careva va rog un raport cp/l la un motor bmw ca alea sunt recunoscute de toata lumea ca fiind fiabile! si nu sariti acum in sus ca incerc sa compar kia cu bmw nu asta e intentia ci vreau sa demonstrez ca in cazul bmw nimeni nu sare in sus ca e prea mica cilindreea si cp prea multi !asta strict pe afirmatia care ai facut o !

tocmai asta e lasati sa isi demonstreze si cee'd ul fiabilitatea nu catalogati o noua aparitie fara argumente!

botdriver 03-12-08 03:17

cred ca nu mai are rost sa continuam discutia ca nu a luat-o in directia buna...

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning