![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cum se vede bordu' ziua si noaptea + un pic de sunet ;) Najpa k tre'sa skimb formatu' filmului din mpeg4 in 3gp k se auzea belea si claritate tot la fel......k acum......se vede mic si najpa....iar sunetu'.....nu se mai aude la fel :cry:
Nu prea'nteleg ce vrea sa zica Narcisvl, dar.....plm..... |
lasa`i frate 8-| se trezesc vorbind :)) sau tastand in cazul asta :)...........
|
Quote:
|
Ms ms.
Bara fata a venit.....e la vopsit......in stransa legatura cu eleronu', capacele de la oglinzi fiind vopsite in culoarea masinii, iar pleoapele negru mat.....nu stiu ce sa fac cu bandourile de la bari fata/spate, sa le fac negru mat sau sa le las asa ? Iar cu difuseru' la fel, nu stiu cum sa'l fac, tot negru mat sau sa'l las asa cum e el, plastic negru direct? Ziceti'mi si mie pareri :oops: Offff nu mai vin odata zilele de luni/marti sa'mi faca alea interioru' k tare sunt curios cum o sa iasa :shock: |
Fa pleoapele in culoarea caroseriei ca nu au nicio legatura cu masina daca le faci negru mat
|
1 Attachment(s)
Revin cu ......;)
|
Quote:
|
Cam mic parasolaru:) si parca descentrat:)
|
boss sa`mi spui si mie cat te`a costat interiorul...app da bine rau cu inelele alea cromate la bord:X..video sa`l schimbi in format avi ca sa`si pastreze calitatile
|
2 Attachment(s)
Victor_WRC - Merci mult 8)
Aaronnel^ - N'are tata nimic, important k sunt mandru de el......poate intri si tu in MR si ti se va pune tie drept pe masina ta ;) gh3atzza - Poza 1 e cu cauciuc normal, poza 2 e cu cauciuc in trapez, adik se inclina marginea cauciucului spre interior, dar cel mai bine zic sa'ti iei dimensiune mai mica un pic (eu aveam 245/45/17 pe spate si'mi atingea dak aveam o persoana in spate, si mi'am pus 225/45/17 si nu'mi mai atinge). wolverine - tata nu vreau sa vorbesc de pret deocamdata......astept marti dupa masa finalu' proiectului si atunci iti zic de pret si calitate si estetica si toate.....k tare nerabdator sunt sa vad ce si cum o sa iasa......de dimineata la 8 sunt calare pe ei sa s'apuce de treaba......Ms mult de aprecieri......am sa'ncerc in avi sa vdm daca mi'l ia. Vorbim ;) |
1 Attachment(s)
......revin cu pisicuta dezbrakta......asa arata ieri
|
6 Attachment(s)
.....aici in timpul muncii......am stat langa ei de la 09 de dimineata pana la 21 asta seara......norocu' meu k e PetromV peste strada si'mi luai kfa, tigari, ziare, sandwici, scu..... :lol:
|
10 Attachment(s)
.....iar aici produsu final.....:rolleyes2
Aaronnel^.....n'am tata nevoie de avocati.....ms oricum pt interventie.....am si eu tst sa'i scriu omului daca face off pe topicu'meu ;) |
foarte tare tata n-am ce spune ....sa o zgarii sanatos.....;) dar totusi emblema nu-si are loc acolo...prea are tenta a negrii cu emblema acolo...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning