![]() |
Re: Evenimente de Tuning
No la TM care se anunta ;))!
|
Quote:
|
Daca se prinde careva ...am locuri ..eu m-as duce:)
|
Pana la urma a fost cineva de pe la noi la Tm??
|
Nu cred ca a fost nime...
|
Drift si show la Vitantis pe 5-6 iunie!
Motoare turate la maxim, cauciucuri torturate pana la schelet, jante ce scot scantei la fiecare contact cu asfaltul si un fum dens ce va invalui sudul Bucurestiului. Se anunta un show de zile mari! Unde? La All Star Drift. Cand? 5-6 iunie. Locatia? Vitantis Shopping Center!Vitantis Toate starurile driftului romanesc sunt gata sa intre in scena din parcarea centrului comercial Vitantis Shopping Center. Sambata si duminica, pe 5-6 iunie, ai un loc rezervat la show-ul nostru. In plus, am pastrat intrarea libera! Vino cu toti prietenii tai sa va bucurati impreuna de evolutiile pilotilor care fac derapaje controlate! Mai mult de atat, All Start Drift 2010 se anunta si o oportunitate perfecta pentru cei noi in lumea driftului. Fie ca participi sau nu in Campionatul de Drift, noi te asteptam sa ne arati ce stii. Vom face o sesiune de libere, unde fiecare pilot se va bucura de un timp bine stabilit pentru a-si demonstra talentul si indemanarea sa la derapaje controlate. Ai mii de motive sa vii la Vitantis! La All Star Drift, show-ul este tot ceea ce conteaza! Vine cineva din P.Neamt la acest eveniment ?:) . Topicul dedicat evenimentului :arrow: https://forum.4tuning.ro/617-calendar...5-6-iunie.html |
din cate am auzit eu pe 10-11.07 e etapa II de drift 4tuning la Suceana?...sau ma insel?.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Calendar evenimente Iulie 2010
3-4 iulie, Bucuresti, Real Pallady - 48h SHOW si Etapa nr. 3 din Campionatul National de Drift 3-4 iulie, Satu Mare, Aerportul international - Opel Drag Racing 10-11 iulie, Suceava, Shopping City Suceava - Etapa nr. 4 din Campionatul National de Drift, Tuning si Car-Audio 17-18 iulie, Bucuresti, Real Berceni - Tuning & Sound Party 24-25 iulie, Bucuresti, Aeroport Baneasa - King of Europe DRAG Racing |
Quote:
|
ce cursa sau eveniment este maine in piatra in fata la teatru?:D
|
Quote:
|
Quote:
eu unu nu stiu nimic... |
ceva organizat de auto stefan cu acr... indemanare ceva si un traseu prin oras, cu reguli de circulatie...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning