Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

cecilia 11-05-04 22:10

discutam, discutam :lol:

BoSsuL3TZ 12-05-04 19:48

loolz.. pai ramane stabilit.. :P

deocamdata o las mai moale pana nu-mi vaz masina la mine in batatura.. dupa ce o s-o am.. se schimba placa.. bafta in continuare..

si daca mai avetzi poze cu oltcituri modificate pls.. postatzi-le sau cel putzin trimitetzi-mi-le si mie..

REGARDS!

DJ10BOD 12-05-04 21:54

:))) e unu' in fata blocului meu kre tot da forje la o masina... uff!

ce vroiam sa zic... Bafta BoSsuL3TZ cu viitorul tau Oltcit!!!!

DJ10BOD 12-05-04 21:59

aaaaa! si vreau sa-mi retrag critik adusa la adresa RED-ului :oops: (kestia aia cu tzava d la toba d esapament, remember? ) in fine... treaba e k si-a pus o toba ceva mai mare (cel putin asa mi s-a parut) si a scos-o prin sita! Acum kiar este si REDu' un Oltcit perfect... :)

BoSsuL3TZ 12-05-04 23:19

ma adevarul ca ala e cel mai tare Oltcit care l-am vazut.. :) nu pe viu ci spun doar ceea ce am vazut in poze.. nu-mi prea plac pragurile.. nuj mi se par najpa.. eu nu cred ca mi-as pune d'alea..

10x Dj10BoD.. sper sa am bani indeajuns.. :D

DoDo 13-05-04 00:14

Mdeah, dragutz din partea ta DJ10BOD, chiar sweet.... da` io tot DESu` il consider mai mijto... 8) , adik mi se pare mai agresiv, bai da are o garda la sol in fatza...mama, mama, cre k strange din buci la fiecare groapa mai mare... aaaaaaaaa shi apropo , spoileru` lu` REDu` era zgariat, remember, shi chiar urat de tot :oops:

cecilia 13-05-04 00:24

bossuletz daca vrei oltcitul nostru e de vanzare. :roll:

cecilia 13-05-04 00:26

dar oferta mai e valabila vreo 2 luni.daca nu, o sa il refacem in interior si atunci nu il mai vindem

DoDo 13-05-04 00:28

ZMD, k tati , am intzeles ........ faza e k tu cu vreo 3-4-5 pagini in urma vorbeai cu AGC pe tema asta shi nu am fost atent cine a \"lansat ideea\" secolului :P ........ whatever

Aammmm Gaby, frumos oltcitu(CU NUMERE DE UNGARIA, NU POLONIA) cabrio, mijto, dragutz, cool, I have to get myself one of that!!!! :twisted:
Totishi io ma refeream la o kestie mai speciala in sensu k ash vrea sa ii fac spatele ceva gen 206cc , mmm? ce zici, l-ar prinde bine? da` tre rotunjite cumva formele in spate k altfel n-ai shanse ... shi din hayon cred k va ramane decat partea dintre triple, altceva nimik... haaa, ma gandeam, cam ce portbagaj va avea !!! de Tico... lol

DoDo 13-05-04 00:33

Cecilia, tu posezi oltcitu ala cu LAM la numar? k dak nu ma inshel tu pe ala il ai la logo.
O sa trec cu DJ10BOD sapt viitoare (18 mai cel mai probabil) la tine, dak se poate k vrea sa il vada pe cel de vanzare shi sa discutatzi unele detalii in eventualitatea unei tranzactzii :))))))) - adik moneda de tranzactzionare ($$$, EUR, ROL,YEN, etc), contu` din banca, suma shi alte alea....gloomeam :)))))))

Gabi 13-05-04 08:42

Mda... Ungaria, Polonia, whatever. CC? Tre' multa munca si, cum ii spuneam si lu' ZMD, un proiect; cine ti-l face ?

LAM-u' e al ceciliei si ... e marfaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock:

BoSsuL3TZ 13-05-04 09:22

loolz Cecillia, jtiu de oltcitul tau.. din cate-mi aduc aminte parca este 2000 de euro cu sistem audio si 1200 euro fara .. nu?? :D PA DE UNDE atatzia bani :D hahaha :D eu ma uit cum sa-l vrajesc pe unkiu-meu sa mi-l lase la 14 milioane.. este adevarat acest oltcit care vreau sa-l iau este ingrijit.. tzinut in garaj etc.. :P

ma sincer nuj ce va place la ala cabrio.. a mai venit un prieten si cand la vazut sa minunat atata.. incat nuj de ce.. mi se pare najpa.. parca ar fi o libarca.. :D bine poate modificat si facut mai rau .. decat cel din poza poat.e.. dar nuj cata sigurantza ai mai avea in el.. in fine..

P.S. (Cecillia) SPer sa reusitzi sa-l vindetzi!.. daca nu cred ca se merita sa-l si opresti..

BoSsuL3TZ 13-05-04 09:24

Adevarat .. si DES_ul este marfa.. avetzi si ceva poze cu el din spate?.. sunt curios ce spolar i-a pus pe spate.. sau bara.. nu mi-am dat seama din pozele care le am ce model are.. nu cred ca este indicat sa lasi garda prea jos.. totusi traim in ROMANIA :D dar arata destul de bine.. si asa

Gabi 13-05-04 09:29

Boss: nu mai are spoiler nici in fata, nici in spate. Aseara l-am vazut...

B-96-AGC 13-05-04 12:29

sa il faci cu tractiune spate trebuiesc multiiiiii si timp si nu cred ca merita dar sa ii schimbi motoru,cutia si planetarele ar fi super.
parerea mea e ca e mult pana face unu transplatu' .

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning