Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

ANDY_62SLC 09-04-06 00:13

Re: Ce vor barbatii?

Pai daca am alege noi masinile cum alegem femeile nu am aveea bani de masinile alese ca sa fie egale cu femeile asa ca gaseste alta comparatie!Si in afara de faza cu invidia amicilor nu stiu dc ai pus-o bine si pe asta crezi ca toti fac doar pt chestia asta?nu vreau sa fiu GIGI CONTRa si nici sa te supar mi-am expus parerea!

orlando 09-04-06 00:13

Quote:

Originally Posted by andreea`
Barbatii sunt pragmatici, isi aleg femeia asa cum isi aleg masina.
Cei mai multi vor sa aiba alaturi o femeie destul de frumoasa cat sa trezeasca invidia amicilor, indeajuns de cuminte incat sa ramana fidela, cat de cat priceputa intr-ale cuplului si oarecum desteapta, dar rezonabila, incat sa il poata suporta. :-P

doamneee spune-mi ca tu nu vrei baiat cu masina,sa arate bine,sa se imbrace bine,sa fie maestru in ale cuplului...
oricum ce ai spus tu este cam absolutul pe care multi nu il ating!
si no offence dar daca un baiat isi ia o prietena,si sta cu ea numai ca sa moara prietenii lui de ciuda inseamna ca ori nu e intreg la cap,ori e prost,ori isi va da seama ca greseste...cum adica sa stau cu una numai ca sa ma invidieze prietenii...daca e vreo proasta dinaia care ma enerveaza la 5 min o iert numai ptr ca e frumoasa si ptr ca dupa aia nu o sa ma mai invidieze prietenii?

ANDY_62SLC 09-04-06 00:18

e uite inca un baiat intreg!bine ORLANDO ai marcat bine!

andreea` 09-04-06 00:27

Quote:

Originally Posted by orlando
doamneee spune-mi ca tu nu vrei baiat cu masina,sa arate bine,sa se imbrace bine,sa fie maestru in ale cuplului...

nu vreau pt ca am deja :-P
nu o luati adlitera.. am spus ca sunteti pragmatici! Asa cum urmaresti caracteristicile tehnice ale unei masinii cand vrei sa o cumperi tot asa se intampla in momentul cand barbatul isi cauta o partenera.
sa fie frumoasa, fidela, sa fie desteapta cat sa poata vorbi cu ea si bineinteles sa fie o maestra in intimitate.
plus ca asocierea masina-femeie merge intotdeauna ;)

orlando 09-04-06 00:32

Quote:

Originally Posted by andreea`
nu vreau pt ca am deja :-P
nu o luati adlitera.. am spus ca sunteti pragmatici! Asa cum urmaresti caracteristicile tehnice ale unei masinii cand vrei sa o cumperi tot asa se intampla in momentul cand barbatul isi cauta o partenera.
sa fie frumoasa, fidela, sa fie desteapta cat sa poata vorbi cu ea si bineinteles sa fie o maestra in intimitate.
plus ca asocierea masina-femeie merge intotdeauna ;)

uite te contrazic ptr ca nu intotdeauna un baiat se uita la o fata numai la fizic...da este adevarat ca la inceput fizicul iti iese in fata ochilor dar dupa aia...incepi sa vezi si partea interioara a fetei...nu numai exteriorul...ptr ca daca fata e frumoasa dar...nu stie sa lege 2 cuvinte pentru mine este egala cu 0 barat.
sa stii ca aud mereu zicandu-se domne ca baietii se uita numai la exterior...dar sa stiti fetelor ca un baiat e si atent la cum se prezinta in societate,cum sta cu cei 7 ani de acasa....
daca e vb de o aventura normal ca doar exteriorul conteaza dar cand vine vorba de o relatie de lunga durata eu zic ca un baiat cantareste foarte bine fata credeti-ma ;)
P.S:ma bucur ca ai pe cineva langa tine care sa te ajute,sa te sprijine,sa te iubeasca!

andreea` 09-04-06 00:42

frumusetea sta in ochii privitorului.. cu toate ca nu cred ca fizicul a fost vreodata o caracteristica fara importanta intr-un cuplu... o fata care nu este vazuta de un barbat ca fiind frumoasa(urmarind definitia data mai sus) poate fi o extraordinar de buna prietena/amica sau o iubita de scurta durata.

BlueEyes 09-04-06 01:09

lets face it guys !!!!!!! what do u look first at a woman ??????????
va zis eu ... sa aiba fizic ! clar asta este primul instinct ... ptr k sunteti barbati !!!!!...
app ... am vazut un chelner azi .... vai steaua lui l fatza ... dar avea un funduletz!!!!!!!yummyyy....=)))))))))))))

shadowro 09-04-06 01:25

Toata lumea stie cum arata un cur bengos de fata si de asemenea toata lumea stie ca, conteaza foarte mult pentru noi chestia asta.
Intrebarea e ... conteaza "funduletul" nostru pentru voi la fel de mult cat conteaza al vostru pentru noi ? :D
Mie unu sincer nu imi trece prin cap ce ar putea vedea o fata mijto la un cur de barbat ... dar in fine ... daca le face sa zambeasca :))

X-Ray-Eyes 09-04-06 01:45

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
... am vazut un chelner azi .... vai steaua lui l fatza ... dar avea un funduletz!!!!!!!yummyyy....=)))))))))))))

Vezi sa nu iti umfle tie DMX-u funduletzu ...
HE HE HE !

BlueEyes 09-04-06 02:00

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
HE HE HE !

m gandeam eu k tre s sara cineva rpd :(:(:(:(:( asta e am vazut mi-a plcut dar degeaba ... si da pe mine ma atrage si un fund frumos l un baiat ... numai s vina cu RESTUL DOTARILOR IMPortante PTR MINE dk nu ...asta e ma lipsesc d el(fund):D

Psycho 09-04-06 02:56

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
HE HE HE !

toti avem funduletze yummy .. dar gandim cu capu` .... nu cu curu ..

orlando : da ce are frate .. ce destrabalare am facut ?!

BlueEyes 09-04-06 03:39

1 Attachment(s)
deci ..... sincer ati putea sta cu un asa stress pe capu vostru ??????stressu eram eu :)of course?!!!!!
PS:de aici vine si faza cu :GURI GURI GURI GURI !!!!!!!!! prietenii stiu de ce!:P

aleks 09-04-06 04:11

deci... micii aia erau motiv... ti-am spus... prin geamuri t arucam, cu tot cu zabrelele alea de lemn ale lor :D:D:D

d3vilish_lips 09-04-06 12:19

......dak tot e vorba de curuletze stiu eu cine are cel mai bun cur dintre toti de la noi :oops:.......restul baietzilor stiti k am dreptate si mai stie sa si dea din el ;)

Psycho 09-04-06 12:55

iar incepi cu poveshtile despre amantul tau .. uimeshte`ne

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning