Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

AcidMan 24-02-04 17:42

Pai si pot sa ii copiez si eu?

Hondarul 24-02-04 17:42

Pai deja s-au oferit destule persoane.

Eu zic ca o sa fie destule.

Cat despre taxa, nu stiu daca ar fi bine s-o mariti prea mult. Fiind prima etapa de acceleratie ar trebui incurajata cat mai multa lume sa vina.

Publicul, in caz ca va trebui sa plateasca, eu zic ca va fi mai putin numeros.

Sper sa se faca pe aeroport ca e drumul mai sigur.

AcidMan 24-02-04 17:44

sincer eu sunt de acord sa se plateasca. 10-20 de mii acolo nu sunt o avere... si la 100 de oameni * 10 mii inseamna 1.000.000 care iar nu e prea mult.

b99sha 24-02-04 17:45

Sebastian, cu cine vorbesc si eu daca am o contestatie la clasamentul etapei de \"indemanare\"?? Mersi anticipat!
Si ZoliaT - in clasamentul afisat s-au strecurat si mici greseli (nu neaparat ale voastre :wink: )

ZoliaT 24-02-04 17:45

Quote:

Originally Posted by \"AcidMan\"
Pai si pot sa ii copiez si eu?

Sigur. nu te opreste nimeni. Frumos din partea ta ar fi sa specifici sursa.

ZoliaT 24-02-04 17:46

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
Sebastian, cu cine vorbesc si eu daca am o contestatie la clasamentul etapei de \"indemanare\"?? Mersi anticipat!
Si ZoliaT - in clasamentul afisat s-au strecurat si mici greseli (nu neaparat ale voastre :wink: )

Am spus ca este posibil acest lucru. Este clasamentul NOSTRU nu cel oficial. Este un clasament facut in functie de timpii care erau trecuti pe role si penalizarile de acolo

Hondarul 24-02-04 17:50

SHA, daca e vorba de o eroare, mie imi place sa cred ca este doar o greseala si nimc mai mult.

Sper ca data viitoare sa fie organizare mai buna si sa nu mai iasa discutii.

Ca am de gand sa particip si eu...
:lol: :lol: :lol:

ps: organizatori, ce trebuie facut ca sa iasa totul ok data viitoare ???

pimp_lex 24-02-04 18:35

eu zic ca ar trebui pusa clar taxa pt spectatori........pt participanti 150 mii e bine, dar ar trebui pus bilet de intrare de cel putin 20 mii/persoana pt spectatori........

TNos 24-02-04 18:58

eu unul cred ca o taxa de 200.000 de mii pt participanti si 50.000 pt spectatori nu este deloc mare,si nu sunt unul care are bani si mi se par rezonabile aceste taxe.As mai avea o idee,infiintarea unui cont la o banca, si atunci cand unul dintre noi poate sa renunte la ceva bani,chiar si o suta de mii,sa-i depuna acolo,in acest mod se vor strange mai multi bani,sper eu,si nici nu va scadea nr de participanti sau spectatori,iar la cei 500 de utilizatori,daca macar 250 de persoane depun cate 100.000 pe luna,si ceilalti participanti la curse,legale sau nu,fac acelasi lucru,se pot strange sume frumusele in fiecare luna,pt ca 20 si ceva de milioane nu sunt de neglijat...

cosmina 24-02-04 19:58

E buna ideea de a strange bani, dar am o mica precizare...in general, se zice ca o data ce dai bani..te astepti ca spectacolul sa fie pe masura...deci, cred ca ar trebui ca modul de organizare cat si show-ul in sine sa se realizeze la un nivel mai inalt. Vreau sa-i felicit, in mod deosebit, pe cei care au participat la etapa de pe 21, pe toti cei care nu si-au \"menajat\" masinile in parcare!!!!

AcidMan 24-02-04 20:01

off topic dar nu m-am putut abtine

pimp_lex
De-al Casei :)

Conectat la: 16 Sep 2003

Numarul de posturi le ai... pe cand si porchele cu numaru' asta?[/b]

pimp_lex 24-02-04 20:04

Re: off topic dar nu m-am putut abtine

Quote:

Originally Posted by \"AcidMan\"
pimp_lex
De-al Casei :)

Conectat la: 16 Sep 2003

Numarul de posturi le ai... pe cand si porchele cu numaru' asta?[/b]

hehe....da, nici nam remarcat........pasi stai sa vad daca am niste bani de buzunar, cred ca se strang de-un 911 :lol: :lol:

TYE 24-02-04 20:20

TNos are dreptate ...
Sa se faca un cont unde sa depunem bani pentru a ajuta fenomenul de RACING in Romania.

Cosmina ---> si tu ai dreptate ...dar io cred ca n-as astepta de la organizatori mai mult show intr-un concurs d-asta. De organizare DA. Dar show-ul este facut de concurenti.
Nu cred ca as putea sa zic: \"Sebi ... am dat bani frate ... baga nishte cerculete cu 206-ele ... fa show ... \" :lol

drive fast ..... but safe :lol: :o

yo 24-02-04 20:41

ma bag si io putin in discutia voastra, cu toate ca cei drept nujtiu exact cum stau lucrurile la voi, dar ...
In primul rand, pentru ca e inceput de etapa, cred ca ar fi mai bine daca taxa pentru vizitatori (publicul) sa fie cat mai mica, 10.000 sau 20.000 ... trebuie sa va ganditi ca doriti sa atrageti publicul, nu sa-l respingeti din cauza taxei. (poate kiar si un pretz redus pt copii)
In al doilea rand ar fi frumos daca s-ar face niste tickets (bilete) si daca s-ar vinde cu mai mult timp inaintea cursei ... si eventual bagati niste tricuri cum ar fi 19.900 .. omu vede cifra de 19 nu de 20.000 :) ... sau \"cumperi 5(sau 10) tikete, primesti unul gratis\" (singura problema e ca va costa fabricarea biletelor)
In al treilea rand, ar trebui sa va concentrati si la sponsori, ma rog nujtiu cum functioneaza lucrurile pe la voi, dar mai mult ca sigur mai orice firma si-ar dori sa-si puna cate o reclama/afis ceva unde sunt stransi peste 100 de oameni etc. (oricum cred c-ati avut ceva sponsori la etapa ce-a trecut, nu?)
Apoi s-ar putea face 2 faze ... adika 1 sa fie \"indemanare\" iar partea a doua a show-ului sa fie \"car show\" ... ca sa numai iasa discutii, plus ca ar atrage mai mult public.

poate pimp_lex mai are idei, sau catalin, cei care au luat parte la astfel de intruniri in afara Romaniei ... dorim sa ridicam nivelul curselor in Romania, nu?

ps: faza cu contul zic ca-i buna, dar sa fie pe o non-profit organization, nu pe o persoana (sa n-apara discutii)

pimp_lex 24-02-04 21:14

Yo.....ai dreptate in ce zici.......

Cred ca ar fiim multe lucurui care s-ar putea face pt a ameliora aceste evenimente.......

Eu personal exact ce zici tu as face:

Biletele sa se vanda dinainte, pret unic pt toata lumea si sa inceapa printr-un pret mic si cu cat calitatea evenimentelor creste dea lungul vremii cu atat si pretul......la inceput eu zic ca 19 900 e un pret foarte bun, de care oamenii nu s-ar speria, deci nu s-ar pierde din spectatori........si 150 000 taxa de participare iarasi e bine, raportat la salariile de acolo

Dupa perioada curselor, sigur ca un scurt \"show\" ar fii binevenit pt spectatori, sa se alinieze masinile acre vor si sa-si arate modificarile, eventual sa aiba niste mici formulare la vedere cu Modelul si o lista de modificari, cred ca ar fii interesant pt public.......si apoi al sasit poate cateva cerculete si burnouturi,d ar totul organizat si planuit dinainte

Apoi o sursa bunicica de bani s-ar putea face din \"accesorii\" adica, standuri de vanzare de bauturi racoritoare, chipsuri si alte prostii, normal la preturi mai mari ca la chioscul din coltul strazii.........apoi vanzare de tricouri., aptipilde , shepci cu logourile Legal Racing, NSL si 4tuning.ro.......

Ma rog, de acollo, depinzand cum evolueaza lucrurile financiar mai ales, se mai pot face imbunatatiri pe parcurs si mici ajustari..........

All times are GMT +2. The time now is 21:25.

- Copyright 2026 4Tuning