![]() |
Re: Ag-88-pva
ok ;) ms de raspuns
|
azi PVA-u a primit un tratament cu ulei prin toate cotloanele posibile(praguri,usi lonjeroane,stalpi,aripi spate),dupa care am facut o plimbare pe un drum mai accidentat sa se baltacaie uleiul bine si sa intre peste tot.cred ca peste o sapt-doua o sa scot doapele,deocamdata il lasa sa se plimbe prin ea!:D
si pe langa asta a mai primit si un panou de sigurante nou ca ala vechi incepuse sa imi faca figuri! |
si a mea a primit acelasi tratament si tot azi:lol:
|
frumos imi place:D
|
vreau si eu ornamente dalea pt aerisirile de pe spate!!!! de unde fac rost?
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ieri seara pe la la ABG sa-si ia Bamby volanta de la usurat!!!.......:D......o mica sesiune foto(scz de calitatea pozelor)!
|
cate diferente intre cele 2 masini....felicitari PVA-ule pt cum arata masina! ;)
tu babulingule(ABG) mai ai de lucru si mai ai de investit atentie la detalii! ;) |
detaliile fac diferenta :)
|
multumesc baieti de aprecieri!:D
ieri am mai trebaluit si eu un pic pe la a mea ca dupa ce am taiat arcurile pe fata la 2 zile mi-a curs un telescop si ieri l-am schimbat.azi ma ocup un pic iarasi de arcuri ca imi sta masina intr-o parte si le dau jos sa vad daca nu cumva e vreunul rupt sau ce s-o fii intamplat pe acolo.o aduc eu la nivel nu o las asa.................;) |
Quote:
|
poate mai tai un pic din arcurile de pe spate,dar din cele de pe fata nu mai tai fiindca traim in romania si drumurile sunt cum sunt!;)
|
5 Attachment(s)
vrei ceasuri de bord model franta?
|
mie imi place masina omului cum arata, acum trebuie sa se ocupe de alte aspecte mai putin vizibile ochiului :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning