![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Bah cel mai bine si cel mai frumos dak nu ai bani de tuning complet de la cap la coada nu renunti ci doar t-io faci doar la motor s!!!!!!!
Si dupa astepti pana faci bani si ptr frumusetea masinii si dupa ce ai bani bagi in aspectul ei 10.000 si nu mori sa mai dai 5.000 ptr omologare!!!!!!!!!! Akuma toti o sa zik mama cei si cu asta pe forum frate k omu viseaza sa dam atatia bani si deastea !!!!!!!!!!! Da frate voi ganditi asa da faza e k dak faceti k mine knd va opreste politia puteti sa stati sa le radeti in nas, si dupa aia politia se uita la voi asa cu ciuda cand plecati k nu mai au ce sa va faca !!!!!!! PS: Ptr cei care cred k mama si tata ma ingroapa in bani de zik sa dai 5.000 la omologare si deastea sa stiti k nu e adevarat ce am zis yo aici mama si tata nu si-ar permite. Da uite ei ce mi-au fakut ei au vazut k nu au invatat carte si deastea si au zis k dak ei nu au fakut makar yo sa fak si uite akuma le multumesc ptr sincer dak ma gandesc ptr mine sumele astea nu reprezinta cine stie ce SF ci doar bani pe 2 ,3 ani si sincer poti sa stai si tu 2 ,3 ani fara k masina ta sa arate ca un OZN si sa te iei amenda la fiecare intersectie dekat dupa 3 ani sa arate a OZN si knd te opreste sa mai faci si misto de ei k nu au ce sa iti faca. |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Nu stiu in ce masura se potriveste mesajul meu cu ce este aici ...
Dar e un lucru de tinut minte ... pt orice situatie ;) Ce tre sa faca 'nea Cap de Creta 1. trebuie sa se prezinte (aveti dreptul de a-i cere legitimatia sa ti-o arate, pe care este inscris numarul sau ... altceva 2. sa-ti spuna motivul opririi (care este motivul: filtru organizat si cauta ei sa zicem alcool, benzen, sau dude ... sau piftii) 2-1. daca este filtru, aveti dreptul de a cere dreptul de servriu in care tre sa se regaseasca DATA si intre CE ORE AU VOIE sa faca acest filtru, STRAZILE pe care ACTIONEAZA si NUMELE personalului care participa din echipaj 3. actele se cer pe UN MOTIV (legea nu mai permite sa se opreasca masinile, dupa care sa se caute motivele de amenda) 4. la amenzi ... stiti ... aveti 2 locuri unde semnati: unul prin care recunoasteti fapta, iar al doilea ca luat la cunostiinta de amenda. SO... semnati ca luati la cunostiinta de amenda, dar nu recunoasteti fapta astfel il convocati la Tribunal sub asistenta juridica competenta pe D-nealui. 5. ORI DE CATE ORI AVETI NECAZ CU POLITIA, FIE NOAPTE, FIE ZI, SUNATI LA 112 SI DECLARATI CA SUNTETI ABUZAT DE CATRE ECHIPAJUL CUTARE... in maxim 10 minute (in capitala) va aparea un echipaj de la "capitala", iar acestia nu se uita ca sunt colegi de-ai lor, facand imediat un raport, care poate fi util la orice Tribunal Mai nou politistii de pe radare NU MAI AU VOIE Sa dea filmul inapoi. Deci, daca sunteti opriti sunteti siguri ca nu ati "comis-o" prea rau le cereti ferm sa va arate: - legitimatia care atesta ca au dreptul de a lucra pe masina de ... (AUM...bla bla bla) si sa aiba vizele la zi - copia dupa certificatul metrologic al aparatului cu modelul si seria aparatului - legitimatia care atesta faptul ca are dreptul de a conduce masina MAI - sa fie vizata - daca tot face tam-tam le cereti sa va arate "ordinul de serviciu" in care sunt prezentate locurile unde au voie sa isi desf activitatea respectiva In cazul abuzurilor chestiile astea se vor rezolva doar cu un "avertisment" ... Oare de ce ? |
Ar fi extraordinar sa fie asa si eu am crezut la fel dar ei spun altceva ca ordinul sau de servici nu-l arata decat daca il cere un superior de-al sau noi nu avem voie sa-i verificam pe ei cu kestii din astea doar sa se legitimeze si motivul ptr care ne-a oprit si oricum nodul din papura ni-l vor gasi intotdeauna. Am intrebat eu un gabor dar nu era de la circulatie si mi-a zis ca daca vor sa ma opreasca tot ma opresc si tot ce vor ei vor face.;) ;)
|
in sfarsit au inceput sa apara si mesaje pertinente si folositoare,nu mai e doar chestia de dat cu parerea.
altceva: am inteles ca politaiul care s-a luat de baieti la sala sporturilor a fost filmat apoi in timp ce se daddea pe frane cu loganul politiei ,pe bnii nostrii. ma intereseaza daca a folosit cineva filmul,ca sa ii dea nenorocitului peste nas. si as vrea si eu un link,sa-l vad pe incompetent |
Merita vazut asta il vreau si eu.;)
|
Quote:
stii tu ... 112 ... faza cu abuzul ... ce pastele ma-sii de treaba :D |
Quote:
|
vedeti linku cu ce a facut politistul e pe paginile anterioare
https://www.youtube.com/watch?v=p2ipb8yU4cM https://www.youtube.com/watch?v=_I6VI...elated&search= sau uitati 2 linkuri cu politia romana in actiune vreau sa strang mai multe sa le trimit la protv(la stiri ca o sa vada si sefu ion ce fac subalternii lui)/antena3(sa ii traca un pic badea prin noroi) |
Quote:
Daca ai mentalitatea asta, degeaba o sa dai tu 5000 de euro pe omologari (hmmm, unde naiba crezi ca esti sa te coste atat omologarea). Mai bine inveti sa vorbesti civilizat cu politia, poate o sa dai si peste oameni civilizati. |
o sa mai treaca mult pana sa intram in randul lumii noi... si nu numai cei care isi tuneaza masinile dar si gaborii si.... mai toata tara!!!
|
apropo ... am mai aflat o chestie ...
in privinta abuzurilor politistilor ... aveti un "hotline" :D 9544 ;) - control politie ... anti-politie :lol: :lol: :lol: |
BBBBBAAAAAAHHHHHHHHHHH Dupa 15 milioane de posturi si deastea pe aici ce am rezolvat ??
A inteles vreo unu ceva klumea ?? |
Nu e vorba sa intelegi, e vorba sa realizeze fiecare fara sa i se explice de catre altcineva ca daca ai o atitudine urata fata de politie nu o sa ai parte niciodata de ceva bun.
Lumea nu prea vrea multa corectitudine, ci ingaduinta din partea politiei, si chestia asta nu cred ca o sa fie prea curand posibila. |
Dak ar fi dupa mine as calca toti politisti cu masina da nu cu orice masina i-as calca cu loganurile lor de *** dar cum nu este dupa mine ( Ce pacat ) :(.
Ai dreptate mah dak comentezi la ei fak urat k dc comentezi la ei si deastea si mai rau o patesti. Dar uite ce a fakut un tampit cu masina tunata. Are peugeot 206 si in bord are 210 da omu s-ia modificato sa prinda 230 si a lasat bordu de 210 si l-a prins radaru la 225 ( Era pe autostrada ) si in lok sa ii dea amenda i-a dat advertisment k omu a zis k au ei radaru prost k el are 210 in bord si cum sa-l prinda pe el la 225 :) |
lol week-end u asta am fost pana la craiova si pe drum undeva prin slatina m-a oprit militia.
militianu: " domle cei cu numarul asta de inmatriculare de pe bara fatza?" Eu : " ce sa fie nimika e numar de inmatriculare( pe folie reflectorizanta si lipit) militianu : " pai domle stiti ca asta nui legal? ca pentru ast trebuie sa va retin talonu? ati citit codu rutier sa vedeti ce spune in privinta placutelor de inmatriculare? haideti sa va arat.....bla...bla...bla. bine domle trebuis sa va retin talonu" Eu: bine domle eu acuma trebuie sa ma duc pana in craiova si abea maine ma intorc ce fac? daca imi luati talonu si nu imi dati drept sa circul ce ma fac? imi chem elicopteru sa imi duca masina acasa? militianu: pai asta nu e problema mea, daca circulati circulati pe proprie raspundere. eu: no bine domle, o zi buna asa ca atentie celor care aveti drumuri prin zona olteniei ca militia de acolo nu stie multe |
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning