Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Ali_ump 28-04-07 13:12

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Vreau sa multumesc celor care au fost de la Targu Neamt...mai numerosi decat ne asteptam :D si ii invitam sa ne mai viziteze ...si poate ne gandim sa le facem si noi o vizita ...intr-un week end...
Pt tipu de aseara de la Bacau ..care a venit ...acuze ca nu am apucat sa schimbam un nr de tel. dar pe aceasta cale ii invit si pe bacaoani pe la noi ...ca am inteles ca e cam slabut pe la ei cu activitatea:rolleyes2
A fost frumos aseara...si speram sa mai fie seri din astea ....pe saptamana viitoare...Numai bine:!:

valy_04TRR 28-04-07 14:09

si mie mi-a placut......

stefan_88 28-04-07 16:20

a fost misto ... nu am ce zice ... a fost o idee foarte buna sa mergem acolo ... ne-am facut damblaua toti :)) ...

Ali_ump 29-04-07 00:19

O sa mai fie ocazii ..sa vina vara ...sa se termine scolile ...sa vina oamenii acas...O sa fie o vara incendiara!!!
La sfarsitul lunii viitoare faceti planurid e plecare la Suceava la cursele legale...daca nu ca participanti ...ca si spectatori ...nu trebuie ratat;)

ser 30-04-07 11:18

Si noua ne-a facut mare placere sa venim si ne-a placut f. mult ceea ce a iesit.speram mai incolo sa venim mai des si in numar cat mai mare.

Ali_ump 30-04-07 16:14

Quote:

Originally Posted by ser (Post 877302)
Si noua ne-a facut mare placere sa venim si ne-a placut f. mult ceea ce a iesit.speram mai incolo sa venim mai des si in numar cat mai mare.

Si noi speram ...sa veniti cat mai multi si sa mai activati pe forum ...eventual va fac o sectiune ...daca sunteti mai multi si dati drumu la treaba...;)
Oricum va mai asteptam!!!

pytyk' 30-04-07 18:32

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 875036)
Vreau sa multumesc celor care au fost de la Targu Neamt...mai numerosi decat ne asteptam :D si ii invitam sa ne mai viziteze ...si poate ne gandim sa le facem si noi o vizita ...intr-un week end...
Pt tipu de aseara de la Bacau ..care a venit ...acuze ca nu am apucat sa schimbam un nr de tel. dar pe aceasta cale ii invit si pe bacaoani pe la noi ...ca am inteles ca e cam slabut pe la ei cu activitatea:rolleyes2
A fost frumos aseara...si speram sa mai fie seri din astea ....pe saptamana viitoare...Numai bine:!:

salut . vineri m-am pierdut ca "cip" sa intors doi au luat-o inainte si doi au facut dreapta si eu dupa ei si uite asa am ajuns la colibe iar baietasii au zis ca nu stii unde au plecat ceilalti si asa am ramas singur
PS. [email protected]

Ali_ump 07-05-07 19:52

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 877923)
salut . vineri m-am pierdut ca "cip" sa intors doi au luat-o inainte si doi au facut dreapta si eu dupa ei si uite asa am ajuns la colibe iar baietasii au zis ca nu stii unde au plecat ceilalti si asa am ramas singur
PS. [email protected]

Pacat....ca a fost misto ...las ca o sa mai fie ocazii ...paote va strangeti o gasca si mai veniti pe la noi pe la Piatra la intalniri;)

JubliX 07-05-07 22:57

=)) ce tare faza la intalnirea de sambata cica trec io pe-acolo, eram intr-o mashina neidentificata :P la care io deschid geamu', scot doo degete(adik peace) shi strig SALUUT!!!!GEEE!!! la care Ali_ump was like ":weirdface " =)) tare :P no offence :peace:

valy_04TRR 09-05-07 10:47

ce a fost vineri la intrunire?ca nu am apucat sa ajung prin centru....:((((
ati fost pe undeva?

nick_nasta 09-05-07 10:55

a fost ceva ceva......

valy_04TRR 09-05-07 11:01

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 892226)
a fost ceva ceva......

spune-mi si mie te rog pe pm...
;)

dangti16v 09-05-07 13:49

ce mai fac baietzii???ce mai e nou prin lumea tuningului nemtzean??????:poke:

buddy_lexx 09-05-07 14:41

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 892513)
ce mai fac baietzii???ce mai e nou prin lumea tuningului nemtzean??????:poke:

Nimic nou...din pakte....dar u pe unde umblii k esti rar la ochi!ce`ti mai face masina?

dangti16v 10-05-07 20:29

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 892585)
Nimic nou...din pakte....dar u pe unde umblii k esti rar la ochi!ce`ti mai face masina?

doarme in garaj saraca de vreo cateva luni:D am sao fac eu odata pe la anu':lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning