![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Vreau sa multumesc celor care au fost de la Targu Neamt...mai numerosi decat ne asteptam :D si ii invitam sa ne mai viziteze ...si poate ne gandim sa le facem si noi o vizita ...intr-un week end...
Pt tipu de aseara de la Bacau ..care a venit ...acuze ca nu am apucat sa schimbam un nr de tel. dar pe aceasta cale ii invit si pe bacaoani pe la noi ...ca am inteles ca e cam slabut pe la ei cu activitatea:rolleyes2 A fost frumos aseara...si speram sa mai fie seri din astea ....pe saptamana viitoare...Numai bine:!: |
si mie mi-a placut......
|
a fost misto ... nu am ce zice ... a fost o idee foarte buna sa mergem acolo ... ne-am facut damblaua toti :)) ...
|
O sa mai fie ocazii ..sa vina vara ...sa se termine scolile ...sa vina oamenii acas...O sa fie o vara incendiara!!!
La sfarsitul lunii viitoare faceti planurid e plecare la Suceava la cursele legale...daca nu ca participanti ...ca si spectatori ...nu trebuie ratat;) |
Si noua ne-a facut mare placere sa venim si ne-a placut f. mult ceea ce a iesit.speram mai incolo sa venim mai des si in numar cat mai mare.
|
Quote:
Oricum va mai asteptam!!! |
Quote:
PS. [email protected] |
Quote:
|
=)) ce tare faza la intalnirea de sambata cica trec io pe-acolo, eram intr-o mashina neidentificata :P la care io deschid geamu', scot doo degete(adik peace) shi strig SALUUT!!!!GEEE!!! la care Ali_ump was like ":weirdface " =)) tare :P no offence :peace:
|
ce a fost vineri la intrunire?ca nu am apucat sa ajung prin centru....:((((
ati fost pe undeva? |
a fost ceva ceva......
|
Quote:
;) |
ce mai fac baietzii???ce mai e nou prin lumea tuningului nemtzean??????:poke: