![]() |
Re: E36-le meu.Masina care ma face fericit!
1 Attachment(s)
hmmmmmmmm:lol:
|
Quote:
|
Amintiri din copilarie.....
Pe vremea cand era 2.0! https://www.youtube.com/watch?v=w1gAu4Ew29M |
10 Attachment(s)
Haha......
De maine incep lucrul in forta,sper saptamana asta sa fie gata in proportie de 90%.... |
:)))) pozele promise:D
|
10 Attachment(s)
Incepe sa prinda forma...
Astazi m-a tinut mult pe loc partea electrica prin cabina, pana am pus totul la loc, asezat perfect, izolat toate firele,aranjate frumos pentru a evita orice problema. Maine avansez mai repede. Din pacate nu mi-a iesit combinatia cu un bord bej,(bej cu negru) si pana la urma am ramas pe negru.Voi avea tot bordul inclusiv consola centrala si cotiera pe negru iar restul pe bej.(scaune fete usi mocheta etc.....) |
florinele.... ce ai tu nu e masina...ce am eu e masina.... si crede-ma pe cuvant... a ta.... e AVION ..... :))
|
imi place ce vad pe aici!!! bafta cu ea,si s-o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
7 Attachment(s)
Quote:
App felicitari pt premiu! On:...-definitivat bord,asezat totul definitiv. -montat parbriz Am nevoie de plasticul ala de vine sub cotiera, frana de mana pana la consola.Ma intreseaza in orice stare pe orice culoare, pentru ca imi mai trebuie o bucata din el sa montez la mine dupa cotiera.Sau un cal special pt cotiera...Eu nu am bucata din spatele ei.Am avut dar l-am donat...... Si niste cleme pentru pragurile de M, daca vinde careva sau de unde le pot comanda noi,(telefonic sau online) pentru ca momentan nu pot ajunge la BMW.Am inteles ca se gasesc noi, dar n-am cum sa ajung momentan. |
hai baga mare sa o vedem pusa la punct.:D
|
Quote:
O sa se vada ciudat tare bordul negru si fetele de usa bej |
Quote:
|
Foarte frumos si curat ai lucrat pana acum florinele , tine-o tot asa , o sa iasa superrr , sper sa ne vedem la anu' la vreo intalnire .Bafta
|
10 Attachment(s)
Quote:
Astazi mi-am aranajat farurile, am asezat partea fata am prins toate cablurile cum trebuie, asezate la locul lor....migala care nu se vede in poze.Maine sper sa montez bara fata,aparatorile de noroi si poate jantele. In fine incepe sa prinda forma. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning