![]() |
Re: Cielo 2006
am fost rapid: vineri merg cu el la Udriste... da declaratia si vorbesc si de reparatii... m-am mai linistit. sper ca in astea 2 zile sa nu se razgandeasca...
|
e.....lasal nebagat in seama...sper sa se teermine cu grija sa scapi de ....zilele astea cu bine...k stiu cum e sa astepti cu sufletul la gura sa se termine..orikm bafta si...zi ms k a fost doar atat...si ai scapat cu bine...parerea mea ...
|
Scapi man fara probleme !!! Peace !!!
|
bv bv...deci zici k ai scapat?e totul ok....felicitari :)
|
am rezolvat cu asta, a dat declaratia azi dimineata... am stat de la 8.30 pana pe la 11, la 2 cozi, dar macar am scapat de el, a renuntat la orice pretentie.
maine cred ca ma duc sa vorbesc cu tinichigiul lor, sa vada ce are de facut. |
a venit si revizia de 30.000 km sau 1 an jumate... si m-a lasat cu 3 ron in portofel :(
schimbat ulei cu uleiul lor "Daewoo", completat antigel, filtru ulei Mann, filtru aer+benzina Nippo (bune), ulei cutie cu ceva mai bun ;) + garnitura de la capac (ca nu are buson de golire... doar de umplere :(), schimbat placutele cu Textar... devizul de la sevice 288 ron (ulei+antigel+garnitura+manopera), placutele 115 ron, uleiul de cutie 60 ron, filtrele 70 ron... sincer, chiar se simte uleiul ala de cutie, intra mult mai usor in viteze...nu se mai simte frecarea aia de metale. maine bag un aditiv in uleiul de motor si cam asta e pt moment... i-am ramas dator mecanicului cu o "cinste" :lol: |
Spune-mi ce ulei ai bagat in cv si cat ti-a intrat! as dori sa-l schimb si eu....(75W140, 80W90....)
|
RD-Woo ai pm ;) eu sunt multumit pt moment de ceea ce am bagat :)
|
Am o mica problema... mi-a crapat parbrizul, din partea stanga jos, cam 10 cm in sus. nu e grav, se poate circula fara probleme, doar ca mi-e frica sa nu se intinda crapatura.
exista vreo solutie cu care sa ma asigur ca nu se duce mai mult crapatura? si parca am impresia ca parbrizul are sticla dubla, pe interior nu se simte la mana crapatura... |
Poi ti-a sarit vreo pietricica in el sau ce s-a intamplat ??asa degeaba nu avea de ce sa crape ...
Are sticla dubla (duplex- cele 2 sticle sunt despartite de un fel de folie ..nuash exact sa iti explic) . In timp crapatura se va extinde . In general se extinde de la diferentele de temperatura si nu prea ai ce sa ii faci , doar sa schimbi parbrizul. Daca ma inshel in ceea ce am spus mai sus rog sa fiu corectat ! |
da, cred ca de la vreo pietricica... fiindca marti nu avea nimic, iar miercuri dimineata era crapat.
de asta imi era frica... ca se va intinde crapatura. dar ma gandesc ca poate ii pot face ceva. informativ: cat naiba o fi un parbriz nou, eventual si montaj? :lol: sa ma pregatesc sufleteste... |
mergi la AGER ... iti vor da o mica gaura si vor pune o solutie speciala ce previne extinderea crapaturii, cam asta e procedura.
|
Mishu, vorbim maine pe mess, ca acum e tarziu... ca nu stiu ce si cum cu Ager.
|
ok, stii cum sa ma gasesti :D
|
Cam aceleasi probleme le au toate ... :> am vazut aici ... fluctuatii la turatie... trosnituri in bord ... mai bate cate ceva pe la vre-o roata , intra greu in viteze ...
Ce ma enerveaza pe mine acum e cutia ... pana se incalzeste ... n-am citit chiar tot ... spune-mi cum e , ai schimbat uleiul din cutie ? Merge mai usor cutia ? S-a schimbat la consum ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning