![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Asta e din neamu' tau... Aia cu camasi legate cu manecile la spate si cu "liniutza" rosie pe buletin! :lol: Cred ca voi va antrenatzi amandoi facand sarituri in cap in piscina! Oameni buni, sa-i vedeti dupa ce punem si apa!!! :lol: |
bonule lasa circu' si mai baga ceva poze :D ai mai facut ceva la hanimalu' ala?:D
|
Quote:
iti mai aduci aminte ce ai zis la nunta mea? pe parte feminina? acu ti-as intoarce-o dar decat cu sorta ;) |
Quote:
|
Quote:
Omul care urmeaza sa-mi sudeze tablele este foarte ocupat. Am baut impreuna! Cand prindem timp si nu mai avem bani de baut o sa lucram si la bestie s-o finalizam! Vor veni si poze la momentul respectiv. Poze cu noi la bautura! :D Quote:
O p... blonda, una bruneta, una mai inalta, una mai scunda, una mai cracoasa, una mai tzatzoasa... toate dansau si radeau si... nunta na... Si intreb si eu printre prietenii mei pe-acolo... mah frate: - WHO ARE THE BITCHES??? :twisted: Si mi se raspunde: Pai aia e ma-sa, aia e sora ma-sii, aia e verisoar-sa care tre sa se marite in curand si ea :evil:, aia e verisoar-sa mai mica, are 16 ani... Si apare ginerica si ii zic: Auzi bah Nebune? Sa-mi bag p#&@-n neamu ma-tii pe partea feminina! :lol: Quote:
Shantzule eu zic sa te misti repede, ca eu cu verisoar-sa n-am facut nicio treaba... s-a maritat... Ma rog... ea a avut de pierdut! :lol: |
Quote:
e fff buna dupa cum zice si prietenul nostru comun din pacate e verisoara-mea daca vrei iti pun o vorba buna |
a naibii ma, nu sunteti cu toate tiglele pe casa :)))
|
Quote:
Eu am Lindab! :lol: |
ne vedem la Tulceaaaa :drunk:
|
Quote:
ALL IN! :lol: |
Quote: