![]() |
Re: Autohtona Noua vs SH Strain
Quote:
|
Quote:
Sandero cu "safety pack" adica airbaguri fata,laterale tot 3 stele dar e mult mai imbunatatit. http://www.euroncap.com/tests/dacia_logan_2005/221.aspx http://www.euroncap.com/tests/dacia_..._2008/340.aspx http://www.euroncap.com/tests/dacia_...08/100340.aspx http://www.euroncap.com/tests/kia_cee%27d_2007/297.aspx Observa o chestie,la Cee'd are 5 stele,dar la protectia adultiilor are cu 3 puncte mai mult ca si Sandero acela cu Safety pack. In plus Sandero are 1 pct in plus la siguranta copiilor,singurul lucru asa de sigur la Kia Cee'd e siguranta pietoniilor. Iar Sandero 1.6 90 de cai cu air-baguri laterale e 10.000.ana la urma Sandero e tot o autohtona noua. Oricum se vede clar,Kia este mai solida. |
Quote:
Logan Adult 19 pct. Child 31 pct. Pieetoni 5 pct Sandero Adult 24 pct. Child 38 pct. Pieetoni 6 pct Sandero (With safety pack) Adult 31 pct. Child 38 pct. Pieetoni 6 pct Ceed Adult 34 pct. Child 37 pct. Pieetoni 11 pct. Si sa nu omiti faptul ca cel mai sarac Sandero (With safety pack) de 1.2 care nu aer nici aer conditionat, nici un casetofon amarat, nici un geam electric, nici o inchidere centralizata, doar niste airbag-uri in plus si ABS costa nu mai putin de 7564 de EUR. Iar varianta Sandero 1.5 dci 85CP asa zis full, care oricum nu a auzit de ESP, 10 Airbaguri, climatronic si are un amarat de mp3 de 4x15W cu niste saracii de boxe costa nu mai putin de 12700 EUR Bune preturi :))) |
totusi 31 de puncte pt o Dacie este excelent..a depasit in sfarsit performanta lui Golf 4 hahahaha :P
|
Quote:
|
Quote:
exe. gasite: Mondeo, Lancer, Octavia, toate 2008, peste 130 cp toate si mult mai bine dotate. |
Quote:
Acuma serios vorbind . Știm cu toții ca testele NCAP sunt făcute la viteze mici în condiții controlate . Sa susții ca Dacia face mașini sigure pentru ca nu s-au făcut complet terci la 60km/h e o opinie trasa de par . Dragi posesori de Dacii , compania vostra iubita căreia ii închinați loialitatea voastră va baga pe gat frane pe spate pe tambur . Frâne destul bune pentru o mașina din anii 60 dar inacceptabila in anii 2010 . Bine măcar ca CE l-a bagat pe gat ABS-ul altfel era si mai rau . Luați-va ce vreți oameni buni , dacă muriți o sa muriți fericiți ca v-ai luat o Dacie "noua si buna" nu un *** de cazan străin . Aștept sa vad câte argumente trase de par o sa mai apară . Apărați Dacia parca v-ai apăra familia . Ironic , dat fiind faptul ca-i puneți în pericol în patriotica noastră marca de căruță . |
1) Daca are tamburi pe spate nu inseamna ca franeaza prost, la viteze mici/medii franeaza chiar ok pentru banii astia.
2) Sunt masini de cateva ori mai scumpe si mai grele care au tamburi pe spate. So ? 3) Sunt alte masini care se fac terci si la 60 asa ca la banii astia se comporta decent, uita-te la concurenta (Aveo de ex) sa vezi dezastru. Sa mai amintesc de E60 care costa de 5 ori cat un Logan si este sedan din clasa mare premium aparut in 2004 care avea 4 stele la euro NCAP la 60 ora ? 4) Motoarele Renault chiar nu sunt execrabile, benzinarele de cilindree mica se comporta bine si sunt fiabile, motoarele de pe RS-uri sunt de top iar diesel-urile sunt bune atata timp cat nu bagi motorina la galeata. Voi trebuie sa luati in calcul ca este o masina NOUA, destul de fiabila care costa si 6000 EURO, cum ai vrea sa se comporte si ce dotari ai vrea sa aiba ? Astept sa imi arati o masina NOUA, la fel de mare, cel putin la fel de fiabila si cu mai multe dotari la banii astia...astept. Asa ma pot plange si eu de un 316i la 25 000 euro ca are dotari ioc, putere ioc si asa mai departe si ca la banii astia imi iau avion SH. Voi chiar nu va prindeti ca asta e valabil pe ORICE segment si nu doar la autohtona noua vs sh strain ? Unii prefera masini noi si uite ca multi sunt multumiti cu autohtonele astea si nu numai, Dacia a iesit pe #3 in JD Power si se vinde bine si dupa 6 ani de la aparitie, la fel si Duster. Bine ca sunt romanii destepti si cumpara toate cazanele sh din germania iar aia ne cumpara noua masinile. ] |
Quote:
Daca vrei sa iti exprimi parerile personale despre Dacia nu ma baga si pe mine in ecuatia asta. Eu nu sunt vreun mare fan ala Daciei (am in minte si in plan alte idei de genul cazane de 20-25de ani) nici nu o divinizez, imi place doar sa fiu corect asa cum e si colegul de mai sus, Anaconda care nu are nici un interes sa sustina masina asta. Pentru mine orice masina de pana in 120Cp de familie este un mijloc de deplasare si atat. |
@Apocalypse mai sunt destule masini cu tamburi pe spate:exemplu-Ford Fiesta generatia precedenta:dar franeaza in 41m de la 100 la 0 nu in 44-45 ca Loganul :D
@Lordwader subscriu..masinile pana in 100-120 cai sunt cam plictisitoare:D |
Quote:
Quote:
N-a spus nimeni ca nu-si merita Loganul banii de masina noua, mai ales cum majoritatea europenilor au nevoie doar de un vehicul pentru deplasare x la y. Ca tot venii vorba de nemti, cam toti stiu senzatia unui bmw/mercedes/etc, fiind criza, fiecare familie se gandeste de 2 ori, concluzia fiind ca momentan nu stim ce va fi maine, renunta la confort/performanta pentru bani, la urma urmei, poate sa-si faca treaba si cu o dacie. Romanii in general n-au fost obisnuiti cu bmw/mercedes/etc, in trecutul apropiat daca aveai mercedes ai fost cineva, cand am fost mic si veneam prin Romania, vedeam numai dacii si cateva vw/opel gen derby/kadett, foarte rar masini premium, acum pare sa fie invers, preturile pietei SH find destul de accesibile, romanii vor sa afle cum e, alta varianta nu au, decat asa, asta-i situatia... |
Quote:
Quote:
Quote:
http://www.whatcar.com/car-news/what...renault/250839 Quote:
Cu alte cuvinte 83.6 % dintre proprietarii de Dacii noi au fost mulțumiți de mașina lor . Auto Bild insista ca studiul nu reflecta calitatea mașinii ci mai degrabă cât de satisfăcuți au fost proprietarii fata de ceea se așteptau sa primească . Cât despre J.D. Power ei nici măcar nu s-au sinchisit sa listeze marca Dacia pe website-ul lor . Iată articolul în original : http://www.autobild.de/artikel/j.d.-...=20&now=96#mmg Si un link cu traducerea în engleza . (cea în romana e prea ciopârțită) : http://translate.google.com/translat...html%26hl%3Den |
am vazut azi Cruze oferta Remat de la 9500 de euro..
|
@ Apocalipse - eu m-am referit la motorizari nu la toata masina. Plus ca daca e sa ne luam dupa topul ala al tau, cam toate firmele sunt gunoaie. Nu de alta dar Mercedes are 28% per total iar S Klasse, varful de la MB are 48% din masini care au nevoie de reparatii. Brand de rahat, nu ?
Cat despre topul ala, bineinteles ca se refera la cat de multumiti sunt posesorii de masini, pana la urma asta e tot ce conteaza, sa fie el multumit nu cine stie ce cunoscator pe forumuri. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning