![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
[QUOTE=brownshark;3352818]player77 ; fara suparare, "speackless" = speechless.
nu ca-ti zic, dar vreau sa spun... nu-i bai, toti mai gresim da.ai dreptate,scuze pt gramatica limbii engleze,am scris pe fuga,promit ca pe viitor o sa fiu mai atent!:D si da cred ca o sa o fac spatele si pragurile negru mat |
RESPECT pt ceea ce faci, in ziua de astazi nu gasesti multi oameni ca tine ;)
masina este pur si simplu BESTIALA:) bravo ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina dar nu o mai chinui pe circuit ... nu are ce cauta acolo ;)
|
Quote:
Cu siguranta masina nu are ce cauta pe circuit,eu sunt primul care ma pun de-a curmezisul,prezenta ei acolo nu a fost pt sportivitate ci pt a da startul la o etapa de vtm care a fost organizata de niste prieteni buni. Deci cum sa ma explic asa...:D:D am ajuns picolo-sea sa dau asa un pic de culoare ca toate erau calde,si obosite de la caldura... -Nu..acum fara caterinca chiar m-am bucurat cand mi s-a propus asa ceva,si sincer aveam nitzele dubii ca masina nu face fata...dar ....o facut-o cu brio,scotind chiar un timp demn de anii sai... Am tras o sperietura chiar in prima curba de la urcare ,cand masina a avut tendinta de a se duce p_li de suflet....tractiunea spate si-a spus cuvantul amestecata cu macadam,pamint etc...si atunci chiar am constientizat faptul ca nu trebuie sa o incing aiurea..... ps...ma tot gandesc daca ar trebuii sa ii schimb discul de ambreiaj si placa de presiune e acolo de 42 de ani si posibil sa nu mai faca fata.. -cat despre roz si plasticaraie este numa' o gluma ,sincer urasc plasticaraia si brizbrizurile deoarece cred ca e ceva arificial cu o tentinta ca in maxim urmatorul an sa dea in kitck...deci... stong and heavy old timers rules!-:D:D:D am scris bine domnu din ploiesti?? |
Superba!
|
:D
Quote:
-in momentul in care incep o lucrare gen a mea ,trebuie neaparat sa fie dotati cu rabdare,pasiune si finante,si cel mai important--garajul. genul asta de masina necesita neaparat un garaj,nu este o masina pt intrebuintare zilnica,ci numai ocazionala...mor de ciuda cand vand foarte multe proiecte abandonate,intinse pe ani multi si cei mai rau ..inlocuite piesele originale cu altele home made-pe principiul : las ca merge nene!!! exclus!!frumusetea acestor masini consta in originalitate,nu in improvizatii!! Cu siguranta anul acesta imi voi mai indeplini un vis din 2 -mustang 67,camaro 69 via usa sau -una bucata motor hemi 6.1 pe care o sa il montez pe alt capri mk3 facut special pt drag (varianta de dorinta mai ieftina) :D noapte buna! |
8 Attachment(s)
alte poze...de la vtm bucovat
|
7 Attachment(s)
pe ebay se vinde o corcitura de 600 cp..fata ford capri mk1 spate taunus ..:D:D cu aprox 20000 e...
Item specifics - Cars & Other Vehicles Condition: Used: An item that has been previously used. See the sellers listing for full details and description of any imperfections. See all condition definitions... Read more Manufacturer: Ford Colour: Blue Model: Capri Engine Size: 5,400 cc Type: Modified Power: 600 Mileage: 562 Seats: 2 Doors: 2 MOT Expiry: Jul 2010 Model Year: -- Drive Side: -- Reg. Date: 03 Aug 1970 Road Tax: -- Reg. Mark: *** ***J Get the Vehicle Status Report Exterior: Alloy Wheels, Tuning Previous Owners: 6 V5 Document: Present Transmission: Automatic Manufacturer's Warranty: -- Fuel: Petrol In-Car Audio: CD Multichanger, CD Player, Premium Sound System Service History: -- Interior/Comfort Options: Leather Seats Safety Features: Alarm, Immobiliser A one off chance to buy a totally unique 1970 Capri. This car was rebuilt/restored by a friend of mine for a total of £62,000. This includes a NEW Short block 5.4 V8 pushing out 600+hp!! As you can see no expense has been spared. It has been fitted with Mustang rear arches, sounds awesome & goes like stink! Kenwood head unit, 6x9's & Kenwood 6 disc changer. Full leather interior. Would make a great street car / Santa Pod special! I now own the car but have no use due to work commitments & expansion. At the minute it is in a paintshop awaiting a full repaint due to a slight incident with a nearside bush! Which has scratched the side & put a couple of slight dents into it. Please be aware I want this car GONE! I have no inclination towards street rods & with a looming tax bill I can't offer Inland Revenue a car as payment This car is advertised elsewhere (PH) and will be removed should it be sold at any time. Fully repainted £22000 ovno Any questions please feel free to email me. |
Intr-un fel este corcitura, pentru ca ceva de genul asta trebuia sa arate MK I.
Licitam si noi? :D |
sincer?
mie unul nu imi place la ea decat cp si jantele.atat. |
despre ce ai vrea sa discutam?
|
salut.lasa mi pe pm un nr .multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning