![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
3 Attachment(s)
Quote:
sa incerc a va lamuri un pic,ca tare mai sunteti de cap:x va fi intalnirea DACIA 1300,SE VOR ADUNA TOATE BABACIUNILE DIN TARA LA UN LOC, acum, nu a interzis nimenea ca un posesor de 1310, 1410 ,nova sau logan sa nu vina acolo.puteti veni si cu boeing 747 este loc pt toata lumea. doar ca in centul atentiei o sa fie doar 1300,restul corciturilor vor fi parca mai la sant:lol:;) ca idee cum va fi organizat ,va pun poze de anul trecut. primele 2 este cu alea babelor,si a 3 a cu aleea curvelor;) acum sper ca a inteles toata lumea,daca nu va arat pe degete ca la copii:D |
1300 in sus, 1300 in jos, luati exemplu de la intalnirea anuala VW de la Worthersee, acolo e strict pentru MK1 (spre exemplu) cumva?
|
Quote:
|
deci nu e nimeni care sa faca un sticar si cu locu unde are loc sa imi scot si eu la imprimanta sau nu trebe sa facem reclama ca ce e pe forum nu e si cu locu unde se va tine e numai cu dacia 8 mai mdaastept unu complet
|
cocofifi ala cu 1300 de pe dc vorbeste numai prostii.
|
1 Attachment(s)
Aceasta poza a fost postata la pag.17 de catre Nelutz69. Daca ati pune si locul exact unde va avea loc intalnirea de la Brasov ar fi perfect (parerea mea). Poza poate fi scoasa la imprimanta si "imprastiata" prin orase. Ash vrea sa vin si eu cu Batrana mea dar din pacate nu am timp si bani sa o vopsesc:(. Totusi o sa incer sa vin si eu, nush cu ce dar gasesc eu o (bicicleta) sa imprumut:D. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu postul meu. Numai bine.
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ia-1300-a.html |
Aproape 22 de pagini de dispute, chiar vroiam sa vin, stransesem banii dar nu mai vin.Prefer sa canalizez zilele alea spre altceva.
|
si zilele si banii....:)
|
intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
Quote:
|
Ar fii misto sa facem si noi o intalnire a noastra a celor cu masini violate,modificate sau cum vreti sa spuneti...
|
O sa se aleaga praful de intalnirea asta......pacat. Daca nu avem si noi 1300....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
bai fratilor ce se face atata caz ce conteaza daca masina mea sta 3 metri mai inspate si 1300 mai infata sau la 100 de metri mai inspate ce conteaza noi mergem sa vedem ce masini sunt cum arata ce sa mai facut la ele cum merg cum sunt intretinute mai schimbam o vorba mai invatzam cate ceva sau mai dam cate o idee celor care nu stiu sau etc.mergem sa ne simtim bine de ce trebe sa fie masina cuiva in fatza sa fie admirata daca sa zis ca e expozitie de daci 1300 clasic si noi restu cu daci putem merge sa vedem sa admiram nu stiu ce tot au uni si alti ca eu vin ca eu nu vin lalala e noi cei care mergem, mergem ptr. distractie sa vad ce daci sunt cum sunt deci eu zic ca trebe sa mergem cat mai multi aia inseamna sa facem ceva frumos o intalnire cum nu a mai fost ceva sa se auda peste tot in tara deci concluzia e SA FIM CAT MAI MULTI
|
CI APROPO CEI CARE SUNTETI LACHITZE NU MAI ZICETI CA NU VENITI CA ALA A FACUT SI ALA A ZIS ZICETI ADEVARU BA NU AM BANI SA VIN SI GATA NU MAI DATI VINA PE ALTI CA CEI CE VOR SA VINA VOR VENI )))
|
Nu cred ca banii sunt o problema, problema e daca se merita efortul de a pargurge atatia kilometrii si de a consuma acei bani, plus timpul pierdut in acel weekend, cand altii pot face multe in acel timp.
Si cum au aparut aceste discriminari si aceste bisericute, e normal ca unora sa le lipseasca si sa faca altceva (poate) mai bun de facut. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning