![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Quote:
|
sau incearca sa te dai la vale pe un deal cu serpentine si la 68km/h sa-ti deschida un idiot cu Dacia usa in fata...si sa vezi ce frumos am plonjat peste usa si m-am tarsait 2m pe asfalt...+ k i-am dat si usa peste cam..iar mie la bicla mi s-a strambat doar roata k am una de downhill tapana.
|
Am cazut de pe bicicleta la 40 km/h si mi-am fracturat clavicula...o saptamana nu am putut dormi calumea din cauza durerii asa ca vedeti ce faceti si nu va fracturati clavicula(o coasta poate:lol: ).
|
psihic : cand a murit Lessie :( n`am mai iesit din camera 2 sapt
fizic : nu am fizic sa sufar vre'o durere .. |
cea mai cumplita durere care ar putea exista...sa fii cel mai fericit om din lume,sa stii k esti cel mai iubit si sa-ti faci vise cu cineva ani de zile si dupa doua zile sa-ti spulbere tot ce e mai bun din tine si sa-ti spuna ca numai exista asa ceva.Sa-ti spuna ca te iubeste enorm,ca n-ar putea trai fara tine si dupa doua zile sa-ti spuna ca relatia numai poate continua,fara nici-o explicatie.Sa iubesti pe cineva cum nu-ti poti iubi nici propria familie ,sa-i oferi totul,sa-l ajuti ori de cate ori are nevoie si el sa-ti distruga sufletul si toate visele.Sa ai incredere in cineva si sa-ti produca cea mai mare suferinta.Si dupa aia sa te gandesti k poate nici a existat ,decat in mintea ta....si in loc sa-l urasti ,il IUBESTI si mai mult....KLM:cry: :cry: :cry:
|
cea mai cumplita durere a fost o punctin in nas! a fost "introdus" un ac destul de gros si lung de vreo 15 cm in nas pana a spart nu stiu ce "perete" din continuarea nasului! apoi a baga vreo 20 ml de ser si m-a simt ca draq! NU RECOMAND NIMANIU!!
|
azi am avut accident :( mi`a avariat un mos masina... a fost si inca e super dureros..
|
Dak stau sa ma gandesc la toate ce am patit ar fii mult de povestit :-) sa incep ku coasta fracturata (in urma unei competitie pe tara), mana dr rupta in urma caderii dintr-un copac printre crengi, picior dr ligamentele puse unele peste altele, si nu in ult. rand tibia de la piciorul dr. 90% fisurata.... PS:astea akm multi ani....
|
Durerea de masea mi se pare ca mai cumplita!
|
atunci cand am intrat cu 110 km la ora in pom cu un bmw 316 rechin , daca nu era masina aia asa solida eram mort , capul crapat tot plasticul din volan era infipt in fata , pleoapa ochiului drept spanzura retezata,nasul spart turtit , taietura adanca pe fata ....curgea sangele ca din porc si politistii ma puneau sa dau declaratie cum s-a intamplat , eu nu vedeam de sangele care mi intra in ochi.Acum arat chiar bine dupa eveniment .Vindecare miraculoasa cu rivanol anticicatrizant , si bineinteles cusut , peticit ...cine mai incearca ?
|
cea mai cumplita durere a mea a fost la ceafa, cand am sarit dupa pod in cap, pe soseaua alexandria-bucuresti, si cand am vrut sa fac vrabiutza in apa mi s-a infipt mainile in namol si si am prins cu capul intro parte si mi-am fracturat gatul si 3 coaste, si miracolul a fost sa nu era atat de grav incat sa raman paralizat, am iesit la mal singur si am fost luat si adus la spital, asta a fost experientza mea dureroasa
|
cea mai cumplita durere...hmmmm...cand mia cazut un geam pe fata la scoala...am avut noroc k nu mia intrat in ochi.....adancimea a fost pana la os , iar lungimea de 4 cm...am avut sectionat muschiul....si cea mai tare faza...:lol: cand a intrat diriga in clasa..yo jumatate lesinat si pe ea o durea cine plateste geamu' :lol: ......
|
Acum ... una de ochi ... ... dar in plin ochi ... nush cum sa explic ... dar ma doare rau. :(
|
Nu ne spune noua de astea :p
Pune poze cu dusmanul :D |
Cea mai cumplita durere a fost cand mi-am rupt o mana si mi-am spart barbia , eram mic...si alergam , si in fata mea din senin a aparut un copac:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning