![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
Pai... eu sunt cam defect de felu' meu. Cu spatele am probleme, ulcer am... intelegi ? :lol:
|
lasa mey ca asta nu ti afecteaza performantele de tot felul....sau?:???:
|
Era o gluma :-P
Revenind la subiect, eu evit sa am vreo legatura (mai mult decat amicitia) cu o prietena veche, sau, ma rog, cu o amica, in general. Prefer sa gasesc ceva nou, ceva care sa ma provoace mai mult decat o poate face o femeie pe care o cunosc de mult timp, careia ii stiu obiceiurile, calitatile si defectele, etc. |
...ai tu dreptate!:D :D :D daca incerci ceva cunoscut ,nu ai sanse prea mari sa te arzi k lumea...si in asa fel unde ar mai fi farmecul????:D :D :D
|
so, luati-va dupa ce spune trixi:D k sa te arzi calumea arde-te cu cineva nou de fiecare data :D:D:D
|
:D :D yeap..that's the point!
|
Quote:
|
Mama, ce intelesuri are acest verb, "a (te) arde" :lol:
|
Quote:
|
Stai linistita, ca am inteles sensul folosit de tine :-P
|
sooo,cine se arde cu cineeeeeeee????????si de ce???:shock:
:D :D :D |
.......yo nu pot sa zic ca m-am ars asa de rau , de la amici am ajuns la iubitzi (nu a tzinut f mult dar o meritat :D ) ! a fost ceva de genu "fara obligatii" !
|
Din cand in cand mai trebuie sa si te arzi nu poti sa ai parte numai de lucruri bune in viatza, asa ne mai trezim la realitate!!!
|
dap , e bine sa te mai arzi dar in "limita bunului simtz" , dak te arzi prea rau si suferi k prostu` (scuzatzi expresia) chiar nu e bine k poate nu te mai trezesti deloc la realitate !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning