![]() |
Re: Bugatti pregateste un nou model
Quote:
|
Pentru mine sau pentru sctuorag ? :lol:
Fiabilitate = consum mic, confort, vizibilitate, dotari, etc. |
Quote:
Legat de F430 Scuderia , daca ar fi facut SPECIAL pentru circuit atunci nu ar fi load legal.Ca se apropie mai mult de un track car , aia e altceva... Nu-mi veni cu Logan vs Enzo la carat , n-are nicio legatura cu ce am zis eu , te afunzi doar in glume proaste. :lol: Nu se vrea rapida pe circuit ? Bun , dar hai ca e rapida pe aeroport cu cheia speciala. :lol: PS : Hai ca parca nu prea ii bagai in seama pe cei de la Top Gear cateva posturi mai sus.A , sau stai...o dam in subiectivism ? :???: |
Eu ma intreb ce fel de oameni detin Veyron si ce fel de oameni au F1?
Ce inseamna placerea de a conduce in esenta? Sa pilotezi o masina plina de sisteme electronice sau una pura, fara niciun ajutor, cu o cutie de viteze manuala. Sa mai spun ca are si volan pe mijloc si un loc in plus fata de orice alt supercar? |
Quote:
Ideea e ca Veyron nu se adreseaza sportivitatii pure...veyron a fost doar un exercitiu din care a iesit un fel de dragster cu lux si fiabilitate, si asa va ramane! |
Quote:
Veyron, in viziunea mea, e o masina facuta sa doboare recorduri de viteza si acceleratie stand pe fotoliu, dar nu sunt sigur ca va ramane in memoria impatimitilor in acelasi mod in care o face F1. |
Quote:
|
Pentru unii da ! https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...ml#post3447907
:lol: @ oxide - ai interpretat gresit, eu nu bag in seama top gear cand vine vorba de fapte concrete, asta nu e genul de emisiune pentru asa ceva, este emisiune de tip entertaining, de amuzament, o privesc din punctul asta de vedere si imi place dar atata tot, nu sa tragi concluzii exacte din ce spun aia, ar fi hilar. La ei parca Porsche GT2 era mai rapid decat Carrera GT deci cand vine vorba de cifre exacte mai au scapari dar nici nu se vor o emisiune "precisa", mai mult circ dar e funny cateodata. |
Quote:
In niciun caz nu ar trebui sa luam referinta emisiuni de genul , cand discutam de o masina sau alta, pt ca mai intervine si marketing-ul la mijloc, iar firmele platesc bani grei ca masinile lor sa fie laudate in emisiuni :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Deci cata vreme aia de la Top Gear nu-l contrazic, deduc ca ceea ce spune el acolo e adevarat ! Quote:
Quote:
ala era cheating toata ziua. Si nu mai manca rahat cu eleronul, ca nu a stat ridicat toata cursa ! Ia da tu la minutul 4:07, si ia vezi la ce minut a inceput cursa ;) https://www.youtube.com/watch?v=RXqSedWSu2k Quote:
|
cum adica sa il crezi pe chief-ul de la McLaren..pai normal ca e interesul lui sa spuna ca masina lui a fost mai tare. Chiar asa naiv esti?
A si inca un lucru, eu cred mai degraba ca au repetat testul de 10 ori pt ca F1 nu putea sa plece dupa loc , pt ca pierdea imediat in fata Veyronului, din cauza ca nu are TC si facea wheelspin nonstop . |
Quote:
Si ghici ce ? Nimeni de la top gear nu a indraznit sa-l contrazica pana acum (mai ales ca era vorba de reputatia lor la mijloc, pentru ca Ron Dennis i-a acuzat in mod clar ca au "aranjat" testul respectiv astfel incat sa castige VW-ul). Ceea ce inseamna ca nu a mintit. Si naiv esti tu sa crezi ca ala si-ar risca reputatia aiurea in tramvai, mintind cu nerusinare, da' in fine, tu poti sa sustii aberatia aia in continuare :) http://forums.finalgear.com/automoti...ibility-43430/ |
@ C63 - deci datele de pe hartie la Veyron sunt false ? :lol::lol::lol:
Cat despre LC, este ABERANT sa spui ca nu era corect sa il foloseasca. Face parte din tehnologia masinii, sa scoti tot din ea, ce e asa incorect ? Nu ai fi vrut sa scoata si 2 turbine si eventual sa tina si putin frana calcata, ca sa fie echilibrat ? LOL, asta da perla. Cum vrei tu sa atinga masina performantele ei normale daca ciobanii nu pleaca cu LC (ca sa nu ii dea fum din start) si nu folosesc cheia speciala care face masina mai aerodinamica ? Pentru ce le trebuie apasare aerodinamica in linie dreapta ? Cu toate astea tu zici ca testul a fost aranjat pentru VW, clar ! Cat despre eu vs ala, mai de graba ma crezi pe mine ca nu masina mea a participat acolo deci nu am de ce sa fiu asa subiectiv ca nenea ala. PS - in conditii normale masina era mai aerodinamica si nu mergea cu eleronul ridicat deci in conditii normale F1-le pe 1 mila era cam la 400m distanta =). In orice caz, multi au pus botul la filmul ala, multi nu dar macar unora dupa ce le explici si le dai pe tava, le intra si in cap si realizeaza ce panarama de film e ala dar la altii se pare ca nu merge. |
Quote:
Cat despre timpii de mai sus,postati de tine,cred ca trebuie sa tii cont de faptul ca bugatti are o greutate mult mai mare decat cele 6 masini mentionate de tine,dar si confort in plus fata de ele...deci este un timp foarte bun,parerea mea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning