![]() |
Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!
Am visat eu sa fia un topic ca asta!!!
Atatea am de spus :lol: aveam 12ani... intro panta gen 10% cu curbe si la sfarsit o bariera si dupa bariera drumul national :D Erau niste mobile langa noi... Cu niste prieteni ne dadeam cu skate-boardul, si apoi cu fotolii cu rulete... si eu am avut o idee super tare, am gasit un dulapior cu vitrine si rulete, mam lansat cu el, dar nu ma puteam invarti ca picioarele nu atingeau solu... am luat cele doua curbe frecand bordura si inainte de a ajunge la bariera si drum (la viteza aia sigur spargeam bariera), am tras dulap cat mai pe stanga posibil, am sarit tinunduma de el... am cazut amandoi... dulapu sa spart bucati, aveam bucatele de sticla pe toata fata si alunecam pe strada... mam radicat instantaneu, prieteni se uitau la mine gen "omg!" leam zambit, seara aia la dus... mam uitat in oglinda si mam speriat pe mine insumi!!! aveam julituri peste tot! spatele imi era fuull de sange, inca am cicatricii la fiecare vertebru!!! |
Eram micut, aveam vreo 8 ani si o vecina mai mare (15/16 ani) mi-a dat o bancnota falsa. Eu nu mi-am dat seama si m-am dus sa-mi iau o sticla de suc, nah, eram fericit :lol: ... cand, vanzatoarea ma intreaba "de unde ai ma` copile banii astia?" ... eu prostul "De la mama:|" ...vanzatoarea> "lasa ca acum chem eu politia!" ... am fugit acasa de-am rupt pamantul, am lasat bancnota si suc si am tirat-o :lol:
Nu stiu ce mi-a venit in minte sa dau vina pe mama, oricum am stat ca pe ace acasa, credeam ca vine politia sa ma aresteze :lol: |
Începem :
1.La corcodusi , eram cu 4-5 prieteni pe la 8-9 ani , in ARGOS cine stie. Noi fericiti alea alea , pana vine paznicul cu un caine mare ciobänesc , dar el tinea cainele dupa el poate intra cineva acolo sa fure fier sau scule dupa la masini , el avea obiceiul sa strige "Ce cauti ba acolo?" noi cand am auzit am sarit din pomi ne-am julit si ia-o la fuga la sa iesim...cainele ne-a vazut ca fugim si ne-a alergat...cam 30 min. fugeam de nebuni in cerc sa nu ne prinda cainele... la final eram toti iar in pomi sa vina paznicul sa i-a cainele ca noi numai coboram de acolo! 2.Jucam ascunsa cu prieteni , multi vre-o 20-30. dupa ce a pus unu ochii eu cu inca 3 ne-am ascuns dupa un magazin care are numai butelii de vânzare. ne-acoperite nu nimic...doar un schelet de fier si buteliile acolo.. Eu cum sunt mai bagacios am desfacut o butelie ,si ii dadeam drumu' usor ca imi placea cum miroase [nebun] si unul din ala se juca cu o bricheta...l-am vazut am inchis tot si fugi cu 100 km/h in 2 min. eram in celalalt capat al Cernavodei... 3.La scoala , prin clasa a 9-a sau a 10-a. - Noi jucam macaua pe porunci , si jucam pe porunci dalea nebune... sa dam cu capu' de perete , sa prinzi o foaie/carte de joc cu capu' de perete. eu mai furam cu inca unu si ii dadeam poruncile lu' unu putin mai fraier :D pana a castigat ala o data si ne-a pus sa prindem cartea cu capu' de tabla amandoi de o data :( am spart tabla..lu' celalalt i-a cazut o bucata de tabla pe spate si acum are cicatricea... - Baietii "cuminti" din clasa ce faceau in majoritatea orelelor de fizica , chimie ? pai luam cate o minge , dadeam bancile pe laterale jucam fotbal , aveam 2 cosuri de gunoi ... si in pauza ne duceam si la alte clase sa mai luam inca 2 sa face 2 porti :D si dadeam de se zguduia scoala...si cine statea in partea cu tabla avea obligatia sa prinda minge nu conteaza cum dar sa nu loveasca tabla , baga capu' , pieptu' ,p**a tot ce se putea sa nu se sparga tabla IAR. - In ora de geografie , mie nu prea mi se parea interesanta ora de geografie , ma uitam pe tavan si mai ales la CEAS , pana am scos o piulita de la scaun..dupa aia ma jucam cu ea...si pe la 40' se blocase ceasul , eu "Doamna s-a blocat ceasul" , si arunc cu piulita in ceas :( ceasul era deasupra tablei pe mijloc , si nici acum nu stiu cum poti sa darami un ceas cu o piulita :( i-a cazut profesoarei in cap si eu exmatriculat 3 zile + nota la purtare 9. 4.La inot la Cheu , eram cu inca 4 prieteni la baie , dupa ce am plecat de acolo zicem noi sa o luam pe cheu dupa aia pe Faleza si sa luam caise , si acolo am luat noi caise ne facusem polile pline si hai sa mergem poate vine paznicul , si c*****l ala a crezut ca furam ceva de acolo ca ne vazuse ca aveam ceva in poala..si a tras cu pusca cu sare DIRECT in c*r la mine :( 2-3 zile am stat cu c**l in apa rece :( Si sunt multeeeee traznai care le-am facut si sunt sigur daca ar scrie fiecare ar umple 9999999 de pagini cu copilaria sa.. |
Sunam la interfoane de craciun le ziceam ca a venit mosu si tot felu de obscenitati
Aveam minute si sunam nr de la anunturi cu masini (de pasti)si le spuneam ca le dam bani in plus daca le vopsesc rosii,oamenii intrebau de ce si le ziceam ca vrem sa le busim de pasti.... |
Inca o chestie: La 3 noaptea jucam fotbal in mijlocul intersectiei, nici tipenie de om, doar o masina de la comunitara si 2 "garcea" care au coborat si vroiau datele :lol:
Dai si fugi, senzatie :) |
14 ani...
Eram cu buggy-ul :D in cartier la mine, 80kmh si faceam drifturi in curbe :oops: Am luat o curba 90° cu un super derapaj... ma indrept si... :sad: vad un OZN, dau frana, ma fac ca merg linistit (zona e limitata la 30kmh :lol:)... garda aprinde sirena si imi blocheaza buggyul... coboara 4 insi, cica > "coboriti jos, opriti motorul", "actele la control", "de ce nu aveti numar de inmatriculare?" > "pei dumnu ofiter are numai 50cc si e limitat la 45kmh" (:lol: chiar a crezuto :lol:)... dupaia ma intreaba "domnule stiiti ca erati complet deportati spre stanga?" > "eu!? nu se poate..." > "ba va afirm, am sa va dau amenda pentru 'condus cu caracter periculos'" > "domnu', nu va suparati, nu e vina mea, poate eram putin deportat dar e din vina bratului, nu a mea" (ii arat bratul infipt in ghips :-P) > "stiiti ca n'aveti voie sa conduceti in cazul asta?" > "chiar domnule nu stiam"... am continuat asa timp de 10minute... am scapat cu avertismente pentru ca dintre cei patru insi, trei erau absolut fascinati de buggy-ul :D >>> faza asta am mai patito cu motoarele (mio confiscat garda doua moto' :sad:) |
Eu singura traznaie am facut-o ca m-am legat de politia ca era parcata pe banda de biciclisti la stadionul Dan Paltinisanu',era seara pe la vreo 9,10 si ma luasem la intrecere cu unul,si era sa dau in ei.Am scapat fara nimic,doar cu datele mele scrise la ei in carnetel si atat.:lol: Ma luase cu amemnda,eu ce amenda,lasa-ma domnule in pace ca tu stai aici parcat sa dai amenzi. Stateau nesimtitii cu pozitiile aprinse si dadeau amenzi din masina la bikerii aia de acolo,un om era in masina si altu' afara,de ce ? Pentru ca cu ceva timp in urma s-au legat de astia cu masinile,si amandoi iesiti din masina,venise unul prin spate si le-a taiat cauciucurile :lol:
|
pai cum facem ca ai 17 ani?
|
cu bicicleta..
|
si eu am facut multe prostii ,in vacanta venea un baiat de la DEJ la bunica lui care era vecina cu mine si toata ziua faceam numai prostii,sa va dau cateva exemple :
- am prin pui de vrabie si i-am parlit putin si i-am mancat (6ani) -am spanzurat o pisica intr-o casa parasita ,am ingropat-o si dupa 1 luna an dezgropat-o si mirosea groaznic (eu am zis :"uai Sergiu trebuia sa o spovedim")(10 ani) -intr-o zi trebuia sa pazesc cam 40 de vaci si eu cu varu meu ne suiam pe ele si le calaream am avut si filme filmate cu telefonu (15 ani) si multe altele dar nu imi aduc acum aminte LE. eram in clasa 8 si faceam pregatire la mate cu o profa foarte nasola si eu nu am scris toata tema mi-a tinut ea un pic de teorie si a zis ca vorbeste cu mama.Cum ajung acasa desfac priza la telefon ca sa inversez cablurile ,nu aveam surubenita la indemana si incerc cu dintii,m-am corentat,am aruncat priza 2m ,dar am reusit si 2 zile nu a mers telefonu si mama zicea :"ia vezi andrei ce are telefonu ala ca vreau sa vorbesc cu doamna sa vad ce ai facul la pregatire" |
Cate n-am facut cand eram mica :)) !
-Cand aveam ore , chiuleam , mai exact saream geamu de la etaju unu pe o bucatica mica ( gen tereasa ) si dupa saream jos , era aproape deci nu-mi rupeam nimic , pana cand intr-o zi era sa sar in capul profului meu de Tehnologie :)) . Desenam prin baie cu markeru peretii sau usii-le de la bai. Am intrat la liceu am inceput alte chestii :D: -Mi-am luat motor...am avut multe necazuri cu el , bine ca mi-a placut , fiind o pasiune de mica , atv / snow-mobile / ski-jet alea alea , cum sa nu-mi placa si motoarele , asa ca mi-am luat o Aprilia RS 125 ( lumea zice ca e scuter , da nu e , merge chiar foarte frumos si prinde bine demaraj ) bine ca acuma e bolnava :)) , da nici ca o mai fac , o vand frumos , ca m-am atasat de masina rau de tot ...ce am facut in anul 2008 ...n-o sa uit anul asta , ce pot sa zic , prea multa POLITIE :)) ! The End :x |
mda... ca pe orice thread se mai si exagereaza... :)
|
Hahau... eu am multe traznaii ...
1. pela 9 ani asa cu 2 prieteni, la mine pe strada e o strada ingusta stanga boscheti, dreapta alti boscheti + Blocuri si noi luam tip til asa banda daia dela casete si le legam de boscheti , hahah ce tare era cand treceau masinile 2. tot pela 9 ani eu si inca vreo 5 prieteni gasisem niste cutii si le-am pus in mijlocu strazi... XD si dupaia BANG vine o masina , coboara unu vine la noi in scara si noi toti am intrat la unu care statea la parter si mama toti stateam la geam si ne era frica sa nu cheme politia :lol: 3. asta toata lumea o stie defapt chiar un obicei! sa intram in gradini cu corcodusi si sa luam cate putem pana nu vine vecina dela 2 hahah ce amintiri huh 4.si acum de craciun ne luasem si noi petarde moama ce disperati eram , muream de frig da noi... haide inca una XD cam atat dela mine :D |
Miam adus si eu aminte de una : eram pe la vreo 14 ani cred nici numai stiu si jucam capra noua si faceam butoaiele in curtea spitalului ca acolo am copilarit, eram 3 care stateam la butoaiele si unu trebuia sa sara si cand sari ala in aer noi toti pe burta a luat ala o gura de pamant de am ras toata seara.
|
noi am facut din scanduri un om, l-am imbracat tot si il aruncam de pe bloc. chiar zici ca era adevarat. toate masiniile se opreau :) langa mine e un spital de plamani, si exact langa gard erau corcodusi. ne urcam acolo pana ne umpleam toate buzunarele, mai nasol era cand veneau paznicii si ne alergau.. cand am mai crescut un pic, ne-am cumparat emitator radio care batea in jur de 50 km.. ne-am bagat toti la mine in casa, si am dat drumu la treaba, pana ne-a stricat politia distractia... ce bataie ne-am luat atunci de la parinti... :) bagam petarde din alea cu 3-4-5 focuri nu mai stiu cat exact, le bagam in bulgari de zapada si aruncam in tramvaie cand erau in statie cu usiile deschise.. in capatul strazii la mine era o fabrica de textile.. seara pe la 22 ieseau de acolo numai femei.. bunn.. agatam cate jumate de pepene, ce puteam noi de sarmele de sus de pe stalpi care traversau strada si ne bagam la un vecin in curte cu sfoara in mana.. cand treceau un grup de femei, bang.. ii dadeam drumu la sfoara.. aveam un fel de ata destul de subtire, dar tare rau.. o legam de stalpi, si cand trecea cineva se impiedica si cadea.. aa, mi-am mai adus aminte ceva.. aveam un neam de turci care stateau in bloc aici, la care ne duceam si vara cu colindu :)) mai ne duceam in parcul carol si ne urcam pe mausoleu fara sa ne vada paznicii.. dar si cand ne vedeau.. fugeam fiecare cat puteam ca altfel ne zapaceau cu bataia .. cam atat despre copilaria mea.. daca mai imi aduc aminte mai scriu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning