![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Eu imediat plec, care are ceva de zis sa vina acolo.
|
eu am de zis o gramada:))
sa mi se usuce unghiile si ajung si eu:chick: |
Baaaa, am ramas masca! :)) Nu sunteti normali.
Nu tin partea nimanui dar nu e frumos ce scrieti unii despre altii. S-a ajuns de la niste prietenii, sa va jigniti aiurea de la niste arcuri cacate! Nu vreau sa mai comentez, nici sa-mi exprim parerile personale despre nimeni. O seara frumoasa tuturor! :sad::sad::sad: |
observ ca toti va luati de Mitica amortizoru ... care e problema voastra nu va convine nu abordati , nu ascultati , nu va urcati in masinile care au Amortizoare facute de Nea Mitica ( pt cei cu respect ) .In tara asta este fiecare dupa posibilitati asa ca cei care sustin si comenteaza doar de dragu de a se afla in discutie ,le doresc bani si chef de munca al masina proprie pe care fiecare o face dupa bunu plac si buna dispozitie la volan , Domnilor conducatori auto
|
Quote:
Multumesc! Sa fiti iubiti. |
Quote:
|
O sa incerc sa nu mai apelez eu sa nu mai existe discutii. Pentru ca nu-mi plac oamenii care dau pe afara din orice. Cateodata si modestia e un lucru bun.
Daca ala nu a avut bani ca si mine sa-si lase masina jos cu suspensie sport (si stii foarte bine ca o masina joasa arata de 10x mai bine) de ce trebe sa-l muscati de cur? Chiar era nevoie sa reliefati treaba asta? Si eu am suspensie de 50lei (atata m-au costat 2 amortizoare de intarit in Brad-Deva, nu la nea Mitica). Sunt arcuri mai scurte + amortizoare mai rigide. Asta nu inseamna ca e suspensie sport sau ce? Fiecare face cum poate pentru ca bugetul nu ne permite la toti. Promit sa fac stickere cu KW by Flex care le voi distribui gratuit. Si cu amenintarile iar nu e frumos... Nu se procedeaza asa. Cel putin in mintea mea de copchil frustrat de 20 ani. Dar daca asa merge treaba prin livada vestita atunci ne conformam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce ziceati de coliere de plastic ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut chit pt jante de aluminiu stie cineva unde gasesc .Vreau ceva calitativ pana acuma sablam si vopseam jantele fara chituire dar vreau sa execut si operatiunea asta, dar doresc ceva calitativ.nu ceva care sa sara dupa aceea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning