![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Imi pare bine ca mi s-a raspuns si mie la intrebare :lol:
|
cipri esti de toata jena. dai numa din gura aia a ta stricata
paul. sincer esti ca un catel, sare stapanu la cearta imediat sari si tu si latri si eu am arcuri taiate din 6 spire pe fata mai am 1 jumate si merge brici RECOMAND CU INCREDERE. si nu imi bat p*la de nimeni chiar nu inteleg ce va f*te pe voi grija ce suspensie are unu si altu. doamne frate cata invidie pe voi. daca eu vreau sa imi tai arcurile pe masina mi le tai daca eu vreau sa imi stric masina cu arcurile taiate e problema mea nu a voastra costin isi plateste singur tot la masina nu ca altii;) p.s sunt spike:-P |
Spike masoara-ti cuvintele ;)
Esti mare mecanic dar habar nu ai despre ce vorbesti, fugi invata ceva proiectare si ce mai trebuie in orice domeniu si o sa vezi ca lucrurile sunt proiectate sa fie asa, nu sa vina Gheorghe mesterul sa isi dovedeasca inteligenta inginereasca. E treaba lui ce face, noi vorbeam de tendinta asta romaneasca de a taia arcurile. Stai linistit si eu imi platesc tot la masina, nu e costin singurul. |
altu frate..mai sunteti multi?
incearca omu sa va zica ca nu e bine si sa va de-a niste sfaturi sa faceti ceva calumea si sariti repede de cur in sus ca suntem noi invidiosi. da bah , suntem indiviosi.arde invidia in noi ca va taiati voi arcurile.doamne fereste , de unde scoateti voi bah asta cu invidia?sunteti paranoici rau de tot. Intrebare de 10 puncte : pe ce suntem invidiosi mai exact??macar sa stim PS : ca sa nu te mai chinui sa tai atat din arcurile alea ai putea incerca niste arcuri de-alea de pasta de pix.s-ar putea sa faci treaba buna cu ele |
Dupa cum spuneam mai devreme, cu gura mare pe forum, dar live nimeni nu zice nimic.
Ma doare in **** si nici acolo de cei care au taiat arcurile sau nu, de masina ta si de tine spike si ti-o spun si cu prima ocazie cand dam ochii ca sa nu mai fie discutii. Eu am avut alta intrebare la care sincer nici nu ma asteptam sa raspunda cei care se simteau. Am incheiat discutia. |
Quote:
cipri si crezi ca daca pui arcuri sport in loc de arcuri taiate o sa iti tina amortizoarele alea stock? :lol: mai zici de mine haha mi se rupe ce imi zici mah eu tot aceasi parere de cacat o am despre tine p.s spike;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Spike iti permiti cam multe. E frumos ce faci? Dar totusi; cum ti-ai permis?
|
@ Robert....Ti-am cerut eu bani??? Ti-am zis ca ti le fac cadou...Dar atitudinea ta m-a facut sa-mi schimb parerea despre tine. Un simplu multumesc la timpul lui era deajuns...dar nici ala n-ai putut sa-l spui. In fine n-are rost sa continui discutia despre diferite carectere de oameni, aici fiind un forum auto.
Cat despre mari tuneri din coltul blocului...tineti-o tot asa...poate ajungeti la stirile de la ora 5. |
livada careva?:lol:
|
Quote:
|
tocmai ce-am pus telul la incarcat:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning