Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

B-72-RZD 25-04-10 03:49

Re: Fumator/nefumator

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 33915)
i-n Ro ar trebui sa faca la fel, interzis sa cumperi tigari sub 18 ani si sa costa 100 000 lei pachetu, sa vedem care mai cumpara :)

Uite ca, dupa 6 ani s'a ajuns la ce ai spus tu iar vanzarile de tutun sunt in plina crestere.:!:

Melnicled 25-04-10 16:58

Prima data am iesit in fata blocului cu baietii, la cre unu imi da o tigara. O iau, trag in mine tusesc.... asta s-a mai intamplat vreo saptamana...pana la urma am ajuns sa fumez 1 pachet juma pe zi...kent8...si sincer imi pare rau ca dau atati bani pe tigari

keemo 27-04-10 21:45

Quote:

Originally Posted by Melnicled (Post 3309251)
Prima data am iesit in fata blocului cu baietii, la cre unu imi da o tigara. O iau, trag in mine tusesc.... asta s-a mai intamplat vreo saptamana...pana la urma am ajuns sa fumez 1 pachet juma pe zi...kent8...si sincer imi pare rau ca dau atati bani pe tigari

prietene sincer ai o problema ,daca la 16 ani fumez 30 de tigari pe zi..
ai probleme acasa ,iti mor copii de foame ? eu zic sa le raresti ,ca nu e bine pentru tine..

AnDrEiCa 27-04-10 21:57

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 3316127)
prietene sincer ai o problema ,daca la 16 ani fumez 30 de tigari pe zi..
ai probleme acasa ,iti mor copii de foame ? eu zic sa le raresti ,ca nu e bine pentru tine..

Si tu chiar il crezi?:-)

22VIN 29-04-10 14:39

Daca-mi dai Kent8 si eu fumez minim 1 pachet pe zi, sunt cele mai infecte tigari, fumezi si nu te saturi. Plus ca-s mici si se termina extrem de repede.

keemo 29-04-10 16:59

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3316164)
Si tu chiar il crezi?:-)

eh stiu ca si exagereaza , kent8 fumez si eu , mi se par ok ,spre deosebire de winston care mi se par cele mai infecte tigari ,sunt innecacioase rau de tot ,nu am gasit alt termen ,plus ca de fiecare data cand fumez winston am impresia ca e tutunul ala verde ,plus ca au si un miros :rolleyes2:rolleyes2...

B-72-RZD 29-04-10 18:17

De Sunday's Fantasy ce ziceti?
Eu, daca as fi obigat sa ma apuc de fumat, din astea as fuma. Sunt foarte usoare si au o aroma placuta de ciocolata, vanilie, cafea, nu stiu exact, dar miros bine.
Dupa un fum de Pall Mall ma ia ameteala si imi vine sa dau afara, in schimb pot sa fumez si 10 Sunday's, in limita relaxarii, spunand: Mai vreau :D.

Sonny™ 30-04-10 10:13

si mie tigarile pall mall imi provoaca greata nu stiu de ce...acum am dato pe marllboro filtrer plus...si usor usor vreau sa le las, bine asta o poti face doar daca ai vointa fara plasturi , fara pastile fara nimic;)

Job20 12-05-10 01:52

dupa 2 ani juma de marlboro lights classic, de vara trecuta ` m am dat pe kent lung...

deci am si eu vreo 3 ani acolo de intoxicat plamani.... :lol:

ps: referitor la greata, mie` dunhillu nu`mi place, imi face gatu praf..

nicholas 16-05-10 09:15

Nu fumez si nici n-am fumat absolut deloc. Daca am vreun prieten care fumeaza treaba lui, nu ma deranjeaza dar nu o sa ma apuc de fumat doar ca sa fiu cool sau din alte motive.

razvan_shadow619 21-05-10 23:08

nefumator frate...
nu dau banii pe porcarii (tigari), mai bine beau o bere...

22VIN 22-05-10 23:48

Quote:

Originally Posted by razvan_shadow619 (Post 3379647)
nu dau banii pe porcarii (tigari), mai bine beau o bere...

Same shit. Tigarile duc la cancer pulmonar si alcoolul la ciroza. Ambele au acelasi rezultat (il stim bine).
Toata lumea zice ca "o bere nu face nimic". Dar face, si nu numai la nivelul ficatului, ci afecteaza si sistemul nervos, mai omoara cate un neuron.

AnDrEiCa 23-05-10 07:01

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3381880)
Same shit. Tigarile duc la cancer pulmonar si alcoolul la ciroza. Ambele au acelasi rezultat (il stim bine).
Toata lumea zice ca "o bere nu face nimic". Dar face, si nu numai la nivelul ficatului, ci afecteaza si sistemul nervos, mai omoara cate un neuron.

Neuronii nu mor,doar se regenereaza:-)

Victor_Is 23-05-10 10:21

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3382053)
Neuronii nu mor,doar se regenereaza:-)

total fals, neuronul este singura celula din organismul nostru care nu se regenereaza. In rest, toate celulele o data la 7 ani, sunt noi, dar nu si neuronul.

AnDrEiCa 23-05-10 10:24

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3382311)
total fals, neuronul este singura celula din organismul nostru care nu se regenereaza. In rest, toate celulele o data la 7 ani, sunt noi, dar nu si neuronul.

Ma rog ,eu asa stiu de la scoala,daca tu stii altceva ,nu am nimic impotriva:-)

Victor_Is 23-05-10 10:40

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3382315)

facultatea de medicina...acolo mi-au spus asta :D

AnDrEiCa 23-05-10 10:46

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3382358)
facultatea de medicina...acolo mi-au spus asta :D

Atunci un - pt mine:D

22VIN 23-05-10 18:52

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3382315)

Pai si la scoala, in biologia de a 11a, te invata ca neuronii mor pe parcursul vietii. Uneori se mai confunda cu celulele gliale, celule satelit cu rol in hranirea neuronului, care se regenereaza.
Mai exact, la nastere, numarul de neuroni este foarte mare, de ordinul miliardelor; atunci e si perioada in care se stabilesc legaturi intre ei, dar, acestia mor destul de repede. La varsta de 40-50 ani, de exemplu, ramai cu foarte putini neuroni din cei initiali, un numar de ordinul milioanelor.
Si alcoolul contribuie extrem de activ la distrugerea acestora.

Victor_Is 23-05-10 19:00

https://www.youtube.com/watch?v=ghbc2...rom=PL&index=9
https://www.youtube.com/watch?v=lEc-R...om=PL&index=10
https://www.youtube.com/watch?v=ZvsVg...om=PL&index=11

si sunt mai multe...
este ceva de invatat din ele, daca se vrea...
tutunul ucide lent si sigur

razvan_shadow619 28-05-10 12:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3381880)

eu nu m-am referit ca decat sa fumez otigare pe zi mai bine beau o bere in fiecare zi...
o bere, doua la saptamana nu cred ca afecteaza ca si o tigare in fiecare zi!?

Xteam 28-05-10 15:38

Urat din partea mea,dar fumez ca un turc.Daca am,termin si 1,5 pachet pe zi! :D

golf.gti75 09-06-10 19:31

forta Dunhill. Fumator

rizea.vlad 16-07-10 19:53

http://sanatate.acasa.ro/boli/fumato...mic-14657.html
Din pacate si eu m-am apucat impreuna cu juma' de clasa!:sad: Am zis una sa vad cum e si acum........bag kent 8 la greu:sad:

cristianic 16-07-10 21:41

fost fumator de kent8

Nemesh17 16-07-10 22:40

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 3523428)
http://sanatate.acasa.ro/boli/fumato...mic-14657.html
Din pacate si eu m-am apucat impreuna cu juma' de clasa!:sad: Am zis una sa vad cum e si acum........bag kent 8 la greu:sad:

Testele au fost facute pe militari, ei au la activ mai multe exercitii fizice decat psihice, nu inseamna ca nu sunt inteligenti in lupta:))

AnDrEiCa 16-07-10 23:26

Quote:

Originally Posted by Nemesh17 (Post 3523757)
Testele au fost facute pe militari, ei au la activ mai multe exercitii fizice decat psihice, nu inseamna ca nu sunt inteligenti in lupta:))

Si inseamna ca daca nu as fuma as avea iq-ul mai mare ca profa de de mate care fumeaza ca disperata:))?

cristianic 16-07-10 23:28

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3523843)
Si inseamna ca daca nu as fuma as avea iq-ul mai mare ca profa de de mate care fumeaza ca disperata:))?

nu.mi spune ca tu crez ca profa ta de mate e desteapta:))?

Nemesh17 17-07-10 07:08

Andreica, eu am dat Quote la alt post tocmai ca sa il contrazic.

AnDrEiCa 17-07-10 09:26

Quote:

Originally Posted by Nemesh17 (Post 3524045)
Andreica, eu am dat Quote la alt post tocmai ca sa il contrazic.

Scuze ,am dat din greseala reply la postul tau

Quote:

Originally Posted by cristianic (Post 3523845)
nu.mi spune ca tu crez ca profa ta de mate e desteapta:))?

Da e desteapta!Sa-ti dau un exemplu .Intru in clasa a 9,totul frumos ,bucurie mare ca eram si eu liceean.Toata bucuria asta a tinut pana la sfarsitul semestrului I ,cand eu impreuna cu in ca 11 colegi de-ai mei ,ne-am trezit corijenti la matematica:-),eu facand doar 2 ore de matematica pe saptamana .Vreau sa iti zic ca de aici iti dai seama ce a urmat ,dar mai zic doar atat ,sedinta de preg era 50 de lei .:-)

73dy 13-10-10 20:09

nefumator

nici n-am de gand sa ma apuc...pe vremurile astea :D

FED express 14-10-10 17:56

Nefumator nici nu am de gand sa ma apuc...

AnDrEiCa 14-10-10 18:19

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3727268)
Nefumator nici nu am de gand sa ma apuc...

Esti sigur?Stai sa incepi liceul:))))))

Danutz Bratosin 14-10-10 18:22

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3727315)
Esti sigur?Stai sa incepi liceul:))))))

Daca esti ambitios nu te apuci. daca esti prost, patesti mai rau de atat.
E al 5-lea an de liceu si n-am pus o tigara in gura. deja oamenii au lasat tigarile pe droguri...da astea's alte ''treburi'':rolleyes2 pe care le practica unii

AnDrEiCa 14-10-10 18:30

Iara incepe discutia asta:lol:

Acuma na,tu zici ca esti in al V-lea an de liceu.....Depinde de anturajul pe care il ai.

Eu in pauze nu am stare,nu pot sa stau in clasa,ori ies afara si trag o tigara ,ori ma duc la aparate:))

Dar ,cel mia des imi ocup pauzele cu cate o tigara......si crede-ma ,ca daca toti prieteni tai merg in pauza in spate sa fumeze si sa stea la o barfa ,nu iti convine sa stai in clasa.Acuma o sa zici ,poti sa te duci frumos si sa stai cu ei ,nu e nevoie sa fumezi.....dar anturajul eu zic ca te influenteaza ff mult.

cristianic 14-10-10 18:47

nu va cunosc pe niciunul dar andreica are dreptate, anturajul poate nu te face fumator dar cu siguranta odata in viata te face sa incerci;)

Danutz Bratosin 14-10-10 20:30

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3727338)
dar anturajul eu zic ca te influenteaza ff mult.

Da! dar nu te obliga! unii fumeaza doar ca sa para mai ''zmei'', altii ca n-au ce face...fiecare cu motivele lui. dar nimeni nu te obliga. totul pleaca de la tine;)

AnDrEiCa 14-10-10 22:00

Hai sa fim seriosi....nu cred ca fumeaza nimeni ca sa fie "zmei".Eu crezi ca fumez ca sa par smecher?

Sonny™ 14-10-10 22:03

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3727872)
Hai sa fim seriosi....nu cred ca fumeaza nimeni ca sa fie "zmei".Eu crezi ca fumez ca sa par smecher?

da atunci de ce fumezi...?eu zic ca atunci cand te apuci de fumat incerci...si daca nu iti pace nu fumezi, daca nu simti nimic sau nu ai nici o stare fumezi in continuare, si apoi devine obisnuinta...nu inteleg un motiv pentru a fuma...;)

julaikos 14-10-10 22:10

daca vrei sa nu fumezi nu fumezi,e simplu
in liceu stateam laolalta cu toti care fumau,in facultate la fel,si in general cercurile in care ma invart sunt preponderente de fumatori si totusi de mine nu s-a lipit,si nu mi-o bagati pe aia cu fumator pasiv,fiindca nu suport fumul de tigara,deci se poate

Sonny™ 14-10-10 22:12

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3727903)
daca vrei sa nu fumezi nu fumezi,e simplu
in liceu stateam laolalta cu toti care fumau,in facultate la fel,si in general cercurile in care ma invart sunt preponderente de fumatori si totusi de mine nu s-a lipit,si nu mi-o bagati pe aia cu fumator pasiv,fiindca nu suport fumul de tigara,deci se poate

tocmai asta vreau si eu sa zic, daca nu vrei sa fumezi nu te atingi de ele...;)

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning