![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
ne intretinem la meeting :D dai o bere de casnicie;)
|
Casa de piatra frate .......
|
Te insori man?? Hmm.. Parca vad ca dai pisica pe un mertz!:shock: Stii vorba: vrei femei cumpara ti bmw, esti insurat ia ti mertz!:D
|
Quote:
|
N'ati urmarit absolut tot forumu' ;)
Pe la pagina 25-26, era vorba sa'i ramana Pisy lui nevasta'mea , si eu sa'mi iau E46, dar daca i'am skimbat motoru, nu'mi mai vine sa io mai las ei, tinand cont k e de 2.0........mie frik, mai e si nebuna, asa cu 1.6, nu prea avea ce sa faca. Dar acum am facut'o pe gusturile amandurora pana la nunta......dupa nunta cred k ne luam aman2 masini :o, dar si p'asta o s'o tin, cred k o s'o aibe si fimio, k de dat nici nu mi'a trecut prin cap s'o dau si nici n'o sa'mi treaca curand :twisted: |
Quote:
|
In Romania nu se merita sa investesti banii intr o vopsea! Sisteme de alarma cat mai performante aici trebuie sa bagi bani! Am o zgarietura, de aseara, pe toata lungimea masinii, apasat pana la tabla! + ca zilele trecute mi au furat proiectoarele! Asa ca ai grija, pe cat de reusita o sa iasa culoarea pe atat o sa atragi invidie deci zgarieturi!
|
CASA DE PIATRA :!::!:
E super tare masina FELICITARI;););) |
Quote:
Asta asa e, de 2 sapt tot caut garaj de inkiriat....oricum cei invidiosi deja ii stiu, si se stiu si ei asa k.......;) |
20 Attachment(s)
Eheeee prieteni, am facut'o si p'asta: S'A VOPSIT MASINA:twisted:
Spre bucuria unora, spre invidia altora......asta e......e vopsita. Revin prin a posta cateva poze de la dezekipat, pregatit, badboy, fuler, kituit, astupat steme si ce'o mai fi :arrow: |
bravo nene, felicitari, in final ce culoare a ramas ? a iesit bine bad boy? ca as vrea si eu...cand mai ai drum intreaba de rog cat imi ia sa-mi faca si mie dar fara vopsit:D tzumesc
|
6 Attachment(s)
Si povestea continua :arrow:
|
repede te misti :)
felicitari... :D |
Si povestea se va continua intr-un alt episod :)
|
10 Attachment(s)
Continua :arrow:
|
Quote:
|
da da...inteleg, chestia e ca maine duc si eu masina la vopsit si vroiam neaparat ca maine sa fac si badboy`u ca ala care o vopseste a zis ca nu se baga ca e riscu ca atunci cand trantesc mai tare capota sa se sparga farul...in fine...mai pe scurt nu stie:))
|
Eu am fost pe la vreo 5 d'astia k ai tai si niciunu nu s'a bagat.......nu stiu ce sa zic
|
4 Attachment(s)
Si hopaaaaaaaa culoarea ALB PERLAT cu tenta de albastru :arrow:
|
7 Attachment(s)
Si'am terminat :arrow:
|
Quote:
|
deci...waw:|...asta da schimbare!...ti`a iesit ceva f frumos...felicitari!!
|
Ms mult baieti ;)
|
deci ti-a iesit beton!!! ;) bravo, ai tacut malc, si acum gata ai venit puternic :D;)8) FELICITARI!!! cum sunt oglinzile, sunt electrice si se rabateaza?!:?:
|
:| iti bati joc de mine :| am ramas masca !!! bravo frate , ai gusturi bune , a iesit extraordinar masina
|
Am tacut.....nimeni (aproape) n'a stiut :twisted:
Oglinzile.....electrice, incalzite, heliomate, unghi mort, rabatabile electric ;) |
urmaresc topicul asta de la inceputul inceputurilor , si nu`mi vine sa cred ce ai putut sa faci din masinuta asta ,m-am uitat de curand in fuga la cateva poze din paginile de la inceput , si cand o vad acum parca nu imi vine sa cred , sincere felicitari si as vrea sa vad mai multi ca tine, sa taca si sa faca !!!
bafta !! |
Quote:
Ms mult inca odata |
nu e adevarat, e facuta in photoshop, n`are cum sa iasa asa bine, felicitari BJP`ule, acuma ai grija la bizoni in trafic sa nu se apropie prea mult de tine:D
|
BRAVO tata !!! a esit super misto !!!! Succes in continuare si sa ai grija de ea
|
oglinzi rabatabile electric ?
|
12 Attachment(s)
candpearlwhitebadassbimmer320impack
|
cat au fost oglinzile astea ?
|
Quote:
Si asa cum am specificat pe nu mai stiu ce pagina in ziua cand le'am cumparat: electrice, incalzite, heliomate, unghi mort, rabatabile electric, 16milioane de lei vechi pret total(pretu' lor+shipping+vama+benzina pana la Bucuresti la aeroport), comandate dupa eBay din USA |
foarte marfa BADBOY Look'ul si culoarea :D felicitari!
|
Quote:
|
Quote:
|
pur si simplu SUPERBA!!!
|
eu stau si ma uit la masina si nu-mi vine sa cred cum arata cu " pleoapele " facute din tabla si nasul lasat asa . Zici ca e decupata ... Sincer, tie iti place ?
|
Ti-a iesit bestial sincer super tare :!::!::!::!:
Ne-ai surprins inca o data ;););) Sa ai grija in continuare de ea:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning