![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
sa inteleg ca pana acum erai sub papuc ? :lol:
|
da...SOLO is the best...da sa vedem cat rezisti :D
|
lol o fi bine oare s rezisti privirilor seducatoare si "agatatoare" in fiecare seara????? oare cat de rau poate fi ?:)):)):))
|
Quote:
asa baiat ? asa masina ? imposibil :D muahahhaha :D |
Aleks sunt total de acord cu tine e prea bine sa nu mai ai pe cineva care sa te ***@ la cap e temelie la casa poti face ce vrei chiar sa uzi si canapeaua!
|
libera la mare .. stau cu pewla la soare .. ;)
|
vezi sa nu faci insolatzie la ea ... sau sa ti-o prajesti .. :lol::lol::lol:
|
nu k el d obicei face bai cu nisip la plaja nu prea risca s se arda
|
makr sa o dai si u cu crema ...poate face insolatie naiba
|
Cred k e un virus in aer..sau ceva..nush...si eu in club!!!
Ieri am pus punct p un episod d 10 ani din viata mea!Pare sa fie o alegere grea,dar buna! Un lucru insa este cert:in veci nu ma mai casatoresc! :D |
Quote:
cu casatoria...mai vedem peste cativa ani buni:lol: be strong tanti`!:twisted: |
:D sincer...nu va casatoriti ...eu asha ma gandesc :D SOLO is the best ...multe gagici :D faci ce vrei fara sa dai prea multe explicatii...plus k dak mai cade si un plod pe kp :d
|
Quote:
Pacat ca unii suntem chiar departe :( |
Quote:
nu cred :D no offense ;) |
wohooooooooooo!!!!:D :D :D ...crede-ma stiu ce vorbesc!!!!;)
Parerea mea este k hirtia aia a stricat tot!!!:cry: Ms baieti...acum chiar nu strica sa fiti...:icon_kiss |
Quote:
Oamenii se mai schimba... Unii intr-un an, altii in 10,poate unii nu se vor schimba niciodata... Oricum ideea este sa-l gasesti pe ala (aia) care se schimba in bine... Moaaa ce ma aberez...:) |
...dar iti sta bine!!!:D
...ideea e k hirtia aia ne face posesivi..si aia nu e bine. Oricum,NU am zis k nu mai vreau sa ma "combin" cu nimeni :D ...e vb de casatorie!!!Si rostul ei chiar nu vad...asa k in mod cert ma abtin d asemenea prostii de acum incolo... :D |
Quote:
Anyway, Trixi, cheer up! Orice sfarsit e un nou inceput! :wink: |
Quote:
Ne vedem in parc la o tabla sau un sah dupa prima pensie... |
Quote:
Table joc si acum, chiar daca o fac in fatza blocului, iar in legatura cu nunta... glumeam, sau nu... Ma rog, e o poveste prea lunga si prea obositoare. Cert e ca... o iau pe urma lui Trixi din punctu' asta de vedere. |
Nu mai speria si tu omu'...nu-i ajunge ce a auzit d la mine???:D
Gabi...nu e chiar asa d rau..totusi 10 ani a fost ok...si ms mult...trece si asta..si va fi bine. |
Quote:
Iti dai seama ca nu mai vorbeam cu tine :) |
Quote:
|
Quote:
Kilu` meu ,am ajuns sa ma uit dupa urate numai de frica sa nu trec iar prin ce am trecut...Hmmm o fi bine??Da` nu ma-nsor ba nu ma-nsor.Poa` sa atarne cat or vrea ele ca tot nu ma-nsor.De-al dracu ce sunt io na!!! |
Quote:
Man...data viitoare incearca sa fii tu ala kre se impune in relatie :D eu am invatzat asta ...te impui pur si simplu...knd nu-ti convine ceva strambi din bot...:D si ajungi la un momentdat sa faci asta fara sa realizezi ...si fata devine dependenta de tine...pt k stii cum sunt fetele...ce nu pot avea isi doresc mai mult dekt ce au ;) |
Quote:
Oricum, am crezut si eu ca acea hartie de la starea civila "leaga" 2 oameni, da' mi-am dat seama ca nu e deloc asa. Daca oamenii nu se leaga ei, de bunavoie, ci asteapta o hartie, totul e in zadar. Vorba ta, bluey, kilu' meu, poate-s eu inca prea copil si gandesc imatur, da' acum asta e parerea mea. |
Quote:
Io cre` ca o sa fiu copil si la 40 de ani si o sa-mi placa. Un sfat: daca fata incepe sa bata apropuri de inele, logodne si alte alea :fuuugiiiti fraaateeee!!! |
...din pakate,bine zici.E nasol sa vezi asa de multi oameni dezamagiti....:cry: Chiar de aceea m-am casatorit si eu,k am fost convinsa k va fi bine...si uite,k nu...
|
Quote:
Ca sa invatam si noi :) |
:D Faza asta ar merita un capitol din romanul vietii mele!!!
Situatia era urmatoarea: dupa 4 ani,atunci l-am parasit a 3-a oara...si era deja decembrie...si a auzit k m-am combinat cu cineva in mod serios.Imediat m-a cautat,si mi-a propus sa petrecem sarbatorile impreuna.Dupa prima mea reactie vehementa,care includea si amenintari cu cutitul,si trimiterea catre meleaguri mai calde,omul era vizibil socat,si m-a intrebat daca nu vreau sa-i fiu sotie...exact asa,reply!!!:shock: Mie mi-a trecut supararea imediat,si m-a apucat risul,cind am vazut cit poate fi de disperat k ma pierde...si am zis k sunt de acord sa petrecem impreuna sarbatorile. Apoi l-am mai intrebat de mai multe ori,daca este sigur,k vrea casatoria...k eu nu am luat in serios atunci propunerea...dar m-a asigurat k asta vrea.In 10 iunie 2000 ne-am casatorit. |
Quote:
:???: :???: :???: :rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
Dar eu zic ca mirosea de la inceput ca nu o sa mearga. |
bluey: nu e neaparat vorba de amenintari & shit. Eu cunosc oameni care, in tinerete, pana sa se casatoreasca, s-au certat RAU, de N ori, iar acum sunt casatoriti de 7 ani, au copil de 5 ani si le e foarte bine. Urmarile difera de la caz la caz si niciodata nu va se intampla la fel in toate cuplurile (asta e clar).
Parerea mea e ca daca relatia scartaie, sa se duca! Bine... asta e parerea mea acum, ca daca ma intreba cineva acum 2 luni, spuneam "Nu! O sa trag cu dintii si tot n-o sa se termine!", dar am realizat ca daca nu merge, asta e (vorba aia, "dragoste cu sila = <<viol>>"), merg mai departe si sunt doar 2 posibilitati: ori imi e mai bine (ceea ce e cel mai probabil) ori mai rau. Acum imi este, oarecum, mai bine ca inainte, pentru ca nu mai am parte de minciunile si batjocura de odinioara, pentru ca ma simt bine in prezenta persoanei cu care-s acum (desi nu pot spune ca simt ceva pentru ea - pentru mine ar fi prea prematur sa spun "te iubesc" dupa 2 luni). |
1 Attachment(s)
Quote:
Si,soarta...:D :D :D ...o poza de la nunta!!! |
Quote:
Parca ai vorbi despre mine. Cat despre treaba cu spusul trebuie sa inveti sa minti ca altfel nu supravietuiesti... Invata de la fosta ca ai ce. |
Prefer sa fiu gay decat sa invat ceva din cea facut ea, sincer! Nu am ce sa invat; in orice caz nimic bun.
Anyway, in seara asta, I have a date cu balerina :lol: |
Quote:
multa bafta :P |
.....revin cu noutati.Poate sa-mi explice cineva dc se trezesc oamenii numai atunci cind e cam prea tirziu?:cry:
In fine....m-am dus acasa.Un motiv serios a fost fiul meu de 4 ani.In rest,habar n-am ce va iesi.... |
Quote:
|
hmm ... cu trezitu` cand e cam tarziu ...
pentru ca asa e omenesc ... si de cele mai multe ori asa se intampla ... asa ca ce sa uu faci ... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning