Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Mustang 27-07-06 07:01

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

sa inteleg ca pana acum erai sub papuc ? :lol:

Hooligan 27-07-06 10:10

da...SOLO is the best...da sa vedem cat rezisti :D

BlueEyes 27-07-06 17:44

lol o fi bine oare s rezisti privirilor seducatoare si "agatatoare" in fiecare seara????? oare cat de rau poate fi ?:)):)):))

EvLSant0S 28-07-06 00:40

Quote:

Originally Posted by aleks
so...
sunt solo din nou...
si nu-i kiar rau...
nu mai are cine ma enerva, nu mai am pe cine banui, nu mai are cine ma stresa, pot iesi cu cine vreau, cand vreau, cum vreau...
e bine din nou :D

nu-ti dau mai mult de o luna pana cand te combini din nou :D
asa baiat ?
asa masina ?
imposibil :D muahahhaha :D

ANDY_62SLC 28-07-06 02:21

Aleks sunt total de acord cu tine e prea bine sa nu mai ai pe cineva care sa te ***@ la cap e temelie la casa poti face ce vrei chiar sa uzi si canapeaua!

Psycho 30-07-06 13:04

libera la mare .. stau cu pewla la soare .. ;)

Spark 30-07-06 13:05

vezi sa nu faci insolatzie la ea ... sau sa ti-o prajesti .. :lol::lol::lol:

BlueEyes 31-07-06 00:16

nu k el d obicei face bai cu nisip la plaja nu prea risca s se arda

Hooligan 31-07-06 11:08

makr sa o dai si u cu crema ...poate face insolatie naiba

Trixi 01-08-06 23:21

Cred k e un virus in aer..sau ceva..nush...si eu in club!!!
Ieri am pus punct p un episod d 10 ani din viata mea!Pare sa fie o alegere grea,dar buna!
Un lucru insa este cert:in veci nu ma mai casatoresc! :D

valib 01-08-06 23:28

Quote:

Originally Posted by Trixi
Ieri am pus punct p un episod d 10 ani din viata mea!Pare sa fie o alegere grea,dar buna!

ai facut alegerea IDEALA, cea mai buna, te asigur
cu casatoria...mai vedem peste cativa ani buni:lol:
be strong tanti`!:twisted:

Hooligan 02-08-06 00:02

:D sincer...nu va casatoriti ...eu asha ma gandesc :D SOLO is the best ...multe gagici :D faci ce vrei fara sa dai prea multe explicatii...plus k dak mai cade si un plod pe kp :d

bluey 02-08-06 08:22

Quote:

Noi suntem pe aici daca e nevoie.
Pacat ca unii suntem chiar departe :(

Mustang 02-08-06 08:59

Quote:

sincer ???
nu cred :D

no offense ;)

Trixi 02-08-06 10:05

wohooooooooooo!!!!:D :D :D ...crede-ma stiu ce vorbesc!!!!;)
Parerea mea este k hirtia aia a stricat tot!!!:cry:
Ms baieti...acum chiar nu strica sa fiti...:icon_kiss

bluey 02-08-06 10:11

Quote:

wohooooooooooo!!!!:D :D :D ...crede-ma stiu ce vorbesc!!!!;)
Parerea mea este k hirtia aia a stricat tot!!!:cry:
Ms baieti...acum chiar nu strica sa fiti...:icon_kiss

Chiar crezi ca este vorba doar de hartie??
Oamenii se mai schimba...
Unii intr-un an, altii in 10,poate unii nu se vor schimba niciodata...
Oricum ideea este sa-l gasesti pe ala (aia) care se schimba in bine...
Moaaa ce ma aberez...:)

Trixi 02-08-06 10:27

...dar iti sta bine!!!:D
...ideea e k hirtia aia ne face posesivi..si aia nu e bine.
Oricum,NU am zis k nu mai vreau sa ma "combin" cu nimeni :D ...e vb de casatorie!!!Si rostul ei chiar nu vad...asa k in mod cert ma abtin d asemenea prostii de acum incolo... :D

Gabi 02-08-06 10:32

Quote:

[...] asa k in mod cert ma abtin d asemenea prostii de acum incolo... :D

Doamne! Si eu care voiam sa ma insor la vara!!! :shock:

Anyway, Trixi, cheer up! Orice sfarsit e un nou inceput! :wink:

bluey 02-08-06 10:36

Quote:

Originally Posted by Gabi
Doamne! Si eu care voiam sa ma insor la vara!!! :shock:

Anyway, Trixi, cheer up! Orice sfarsit e un nou inceput! :wink:

Gabi ne-a parut bine.. ai fost baiat bun.
Ne vedem in parc la o tabla sau un sah dupa prima pensie...

Gabi 02-08-06 10:46

Quote:

Originally Posted by bluey
Gabi ne-a parut bine.. ai fost baiat bun.
Ne vedem in parc la o tabla sau un sah dupa prima pensie...

:lol:

Table joc si acum, chiar daca o fac in fatza blocului, iar in legatura cu nunta... glumeam, sau nu... Ma rog, e o poveste prea lunga si prea obositoare. Cert e ca... o iau pe urma lui Trixi din punctu' asta de vedere.

Trixi 02-08-06 10:50

Nu mai speria si tu omu'...nu-i ajunge ce a auzit d la mine???:D
Gabi...nu e chiar asa d rau..totusi 10 ani a fost ok...si ms mult...trece si asta..si va fi bine.

bluey 02-08-06 11:06

Quote:

:lol:

Table joc si acum, chiar daca o fac in fatza blocului, iar in legatura cu nunta... glumeam, sau nu... Ma rog, e o poveste prea lunga si prea obositoare. Cert e ca... o iau pe urma lui Trixi din punctu' asta de vedere.

Deja te vedeam intr-o familiala 1,9 diesel gri metalizat din-alea de apar teste prin toate revistele cu ele (si cu scaunel de copil in spate ).

Iti dai seama ca nu mai vorbeam cu tine :)

Gabi 02-08-06 11:10

Quote:

Deja te vedeam intr-o familiala 1,9 diesel gri metalizat din-alea de apar teste prin toate revistele cu ele (si cu scaunel de copil in spate ).

Iti dai seama ca nu mai vorbeam cu tine :)

Sincer sa fiu, mi-ar place mai mult "familiala" din semnatura ta :peace: si, ca sa fiu ontopic, am gasit o balerina (la propriu)... :roll: :oops:

bluey 02-08-06 11:24

Quote:

Sincer sa fiu, mi-ar place mai mult "familiala" din semnatura ta :peace: si, ca sa fiu ontopic, am gasit o balerina (la propriu)... :roll: :oops:

Ai grija...de tine, ca cine stie cum te vedem pe aici cu un thread "Ganduri dupa sinucidere".De zane frumoase e plina lumea dar de femei bune nu prea.
Kilu` meu ,am ajuns sa ma uit dupa urate numai de frica sa nu trec iar prin ce am trecut...Hmmm o fi bine??Da` nu ma-nsor ba nu ma-nsor.Poa` sa atarne cat or vrea ele ca tot nu ma-nsor.De-al dracu ce sunt io na!!!

Hooligan 02-08-06 11:27

Quote:

Ai grija...de tine, ca cine stie cum te vedem pe aici cu un thread "Ganduri dupa sinucidere".De zane frumoase e plina lumea dar de femei bune nu prea.
Kilu` meu ,am ajuns sa ma uit dupa urate numai de frica sa nu trec iar prin ce am trecut...Hmmm o fi bine??Da` nu ma-nsor ba nu ma-nsor.Poa` sa atarne cat or vrea ele ca tot nu ma-nsor.De-al dracu ce sunt io na!!!

Man...data viitoare incearca sa fii tu ala kre se impune in relatie :D eu am invatzat asta ...te impui pur si simplu...knd nu-ti convine ceva strambi din bot...:D si ajungi la un momentdat sa faci asta fara sa realizezi ...si fata devine dependenta de tine...pt k stii cum sunt fetele...ce nu pot avea isi doresc mai mult dekt ce au ;)

Gabi 02-08-06 11:28

Quote:

Pai... am zis ca e balerina, n-am zis ca e si zana minunata! De frumoase (si proaste - sa ma scuze fetele care citesc mesaju') sunt satul, mai ales ca in ultima vreme realizez cat de... stupida e o anumita persoana. In fine...

Oricum, am crezut si eu ca acea hartie de la starea civila "leaga" 2 oameni, da' mi-am dat seama ca nu e deloc asa. Daca oamenii nu se leaga ei, de bunavoie, ci asteapta o hartie, totul e in zadar. Vorba ta, bluey, kilu' meu, poate-s eu inca prea copil si gandesc imatur, da' acum asta e parerea mea.

bluey 02-08-06 11:32

Quote:

Pai... am zis ca e balerina, n-am zis ca e si zana minunata! De frumoase (si proaste - sa ma scuze fetele care citesc mesaju') sunt satul, mai ales ca in ultima vreme realizez cat de... stupida e o anumita persoana. In fine...

Oricum, am crezut si eu ca acea hartie de la starea civila "leaga" 2 oameni, da' mi-am dat seama ca nu e deloc asa. Daca oamenii nu se leaga ei, de bunavoie, ci asteapta o hartie, totul e in zadar. Vorba ta, bluey, kilu' meu, poate-s eu inca prea copil si gandesc imatur, da' acum asta e parerea mea.

Mmmm buuun asa! Welcome to za club!
Io cre` ca o sa fiu copil si la 40 de ani si o sa-mi placa.
Un sfat: daca fata incepe sa bata apropuri de inele, logodne si alte alea :fuuugiiiti fraaateeee!!!

Trixi 02-08-06 12:53

...din pakate,bine zici.E nasol sa vezi asa de multi oameni dezamagiti....:cry: Chiar de aceea m-am casatorit si eu,k am fost convinsa k va fi bine...si uite,k nu...

bluey 02-08-06 13:02

Quote:

...din pakate,bine zici.E nasol sa vezi asa de multi oameni dezamagiti....:cry: Chiar de aceea m-am casatorit si eu,k am fost convinsa k va fi bine...si uite,k nu...

Intrebare: a fost cu apropouri sau a venit de la sine???si daca a fost cu apropouri care a fost cel insistent :tu sau el? :)
Ca sa invatam si noi :)

Trixi 02-08-06 13:14

:D Faza asta ar merita un capitol din romanul vietii mele!!!
Situatia era urmatoarea: dupa 4 ani,atunci l-am parasit a 3-a oara...si era deja decembrie...si a auzit k m-am combinat cu cineva in mod serios.Imediat m-a cautat,si mi-a propus sa petrecem sarbatorile impreuna.Dupa prima mea reactie vehementa,care includea si amenintari cu cutitul,si trimiterea catre meleaguri mai calde,omul era vizibil socat,si m-a intrebat daca nu vreau sa-i fiu sotie...exact asa,reply!!!:shock: Mie mi-a trecut supararea imediat,si m-a apucat risul,cind am vazut cit poate fi de disperat k ma pierde...si am zis k sunt de acord sa petrecem impreuna sarbatorile.
Apoi l-am mai intrebat de mai multe ori,daca este sigur,k vrea casatoria...k eu nu am luat in serios atunci propunerea...dar m-a asigurat k asta vrea.In 10 iunie 2000 ne-am casatorit.

valib 02-08-06 13:17

Quote:

...Dupa prima mea reactie vehementa,care includea si amenintari cu cutitul,si trimiterea catre meleaguri mai calde,omul era vizibil socat,si m-a intrebat daca nu vreau sa-i fiu sotie...exact asa,reply!!!:shock: ...

:shock: :shock: :shock:
:???: :???: :???: :rolleyes2 :rolleyes2

bluey 02-08-06 13:30

Quote:

:D Faza asta ar merita un capitol din romanul vietii mele!!!
Situatia era urmatoarea: dupa 4 ani,atunci l-am parasit a 3-a oara...si era deja decembrie...si a auzit k m-am combinat cu cineva in mod serios.Imediat m-a cautat,si mi-a propus sa petrecem sarbatorile impreuna.Dupa prima mea reactie vehementa,care includea si amenintari cu cutitul,si trimiterea catre meleaguri mai calde,omul era vizibil socat,si m-a intrebat daca nu vreau sa-i fiu sotie...exact asa,reply!!!:shock: Mie mi-a trecut supararea imediat,si m-a apucat risul,cind am vazut cit poate fi de disperat k ma pierde...si am zis k sunt de acord sa petrecem impreuna sarbatorile.
Apoi l-am mai intrebat de mai multe ori,daca este sigur,k vrea casatoria...k eu nu am luat in serios atunci propunerea...dar m-a asigurat k asta vrea.In 10 iunie 2000 ne-am casatorit.

In concluzie: sa nu te casatoresti niciodata cu o persoana pe care ai amenintat-o cu un cutit, nu o sa mearga.
Dar eu zic ca mirosea de la inceput ca nu o sa mearga.

Gabi 02-08-06 13:35

bluey: nu e neaparat vorba de amenintari & shit. Eu cunosc oameni care, in tinerete, pana sa se casatoreasca, s-au certat RAU, de N ori, iar acum sunt casatoriti de 7 ani, au copil de 5 ani si le e foarte bine. Urmarile difera de la caz la caz si niciodata nu va se intampla la fel in toate cuplurile (asta e clar).

Parerea mea e ca daca relatia scartaie, sa se duca! Bine... asta e parerea mea acum, ca daca ma intreba cineva acum 2 luni, spuneam "Nu! O sa trag cu dintii si tot n-o sa se termine!", dar am realizat ca daca nu merge, asta e (vorba aia, "dragoste cu sila = <<viol>>"), merg mai departe si sunt doar 2 posibilitati: ori imi e mai bine (ceea ce e cel mai probabil) ori mai rau. Acum imi este, oarecum, mai bine ca inainte, pentru ca nu mai am parte de minciunile si batjocura de odinioara, pentru ca ma simt bine in prezenta persoanei cu care-s acum (desi nu pot spune ca simt ceva pentru ea - pentru mine ar fi prea prematur sa spun "te iubesc" dupa 2 luni).

Trixi 02-08-06 13:42

1 Attachment(s)
Quote:

In concluzie: sa nu te casatoresti niciodata cu o persoana pe care ai amenintat-o cu un cutit, nu o sa mearga.
Dar eu zic ca mirosea de la inceput ca nu o sa mearga.

:D :D :D concluzie putin ciudata,dar asa este!!!Nush ce sa zic in schimb in leg ca "nu o sa mearga"...asta ar insemna k oamenii mai dificili nici nu ar trebui sa incerce sa se casatoreasca!!!!Neeee,nu cred!Singura greseala a lui a fost,k a fost mult prea increzator in puterile lui(atentie Hooligan,pana cind te "impui"),si a realizat prea tirziu k trebuia sa-si puna frinele....
Si,soarta...:D :D :D ...o poza de la nunta!!!

bluey 02-08-06 14:24

Quote:

bluey: nu e neaparat vorba de amenintari & shit. Eu cunosc oameni care, in tinerete, pana sa se casatoreasca, s-au certat RAU, de N ori, iar acum sunt casatoriti de 7 ani, au copil de 5 ani si le e foarte bine. Urmarile difera de la caz la caz si niciodata nu va se intampla la fel in toate cuplurile (asta e clar).

Parerea mea e ca daca relatia scartaie, sa se duca! Bine... asta e parerea mea acum, ca daca ma intreba cineva acum 2 luni, spuneam "Nu! O sa trag cu dintii si tot n-o sa se termine!", dar am realizat ca daca nu merge, asta e (vorba aia, "dragoste cu sila = <<viol>>"), merg mai departe si sunt doar 2 posibilitati: ori imi e mai bine (ceea ce e cel mai probabil) ori mai rau. Acum imi este, oarecum, mai bine ca inainte, pentru ca nu mai am parte de minciunile si batjocura de odinioara, pentru ca ma simt bine in prezenta persoanei cu care-s acum (desi nu pot spune ca simt ceva pentru ea - pentru mine ar fi prea prematur sa spun "te iubesc" dupa 2 luni).

Mwahahaha...
Parca ai vorbi despre mine.
Cat despre treaba cu spusul trebuie sa inveti sa minti ca altfel nu supravietuiesti...
Invata de la fosta ca ai ce.

Gabi 02-08-06 14:27

Prefer sa fiu gay decat sa invat ceva din cea facut ea, sincer! Nu am ce sa invat; in orice caz nimic bun.

Anyway, in seara asta, I have a date cu balerina :lol:

Hooligan 02-08-06 15:00

Quote:

Prefer sa fiu gay decat sa invat ceva din cea facut ea, sincer! Nu am ce sa invat; in orice caz nimic bun.

Anyway, in seara asta, I have a date cu balerina :lol:

multa bafta :P

Trixi 08-08-06 10:48

.....revin cu noutati.Poate sa-mi explice cineva dc se trezesc oamenii numai atunci cind e cam prea tirziu?:cry:
In fine....m-am dus acasa.Un motiv serios a fost fiul meu de 4 ani.In rest,habar n-am ce va iesi....

bluey 08-08-06 11:02

Quote:

.....revin cu noutati.Poate sa-mi explice cineva dc se trezesc oamenii numai atunci cind e cam prea tirziu?:cry:
In fine....m-am dus acasa.Un motiv serios a fost fiul meu de 4 ani.In rest,habar n-am ce va iesi....

Ai grija ca asta cu trezitul se poate aplica in ambele parti...

Spark 08-08-06 14:53

hmm ... cu trezitu` cand e cam tarziu ...
pentru ca asa e omenesc ... si de cele mai multe ori asa se intampla ...
asa ca ce sa uu faci ...

All times are GMT +2. The time now is 12:52.

- Copyright 2026 4Tuning