![]() |
Re: AG-88-PVA
operatiunimari domne nu asa frectii, proiecte masive la bolidu & com
|
Alexe nu prea ai facut bine cu izolatia aia, intre ea si podea se face condens am vazut la cineva!Parerea mea...Frumos vine cu mocheta si consola aia!!Bafta
|
lasa ca acel condens se usuca el!ea din fabrica a aut cauciuc dinala negru infect.vrei sa spui ca ala nu facea condens!?
si daca puneam mocheta direct se lipea de antofon. nu stii cat de bine e cu ea.ieri pe autostrada am observat cel mai bine,in primul rand zgomotul din masina a scazut cu mult si e si izolata termic.o sa pun si sub fetele de usi!:D |
Quote:
|
cred ca iti fur ideea cu izolatia asta care ai facuto la masina....
|
fur-o frate ca deaia am pus pozele...si deaia e forum sa invatam unii de la altii!nu sa ne criticam sau sa ne laudam!:D
|
ma adevarul e ca, pe bolid la dus capul la faza asta:P curios cat de izonta este treaba ma intereseaza cel mai mult fonic:) poate facem si la masina mea treab asta:D poate acum cand imi iau scaunele:):D
|
Quote:
|
Quote:
|
YGS asteapta si tu sa se mai incalzesca.
Joke: nu la tine ma refeream...... |
La fel am facut si eu la a mea(cu izolatia),inclusiv la usi.
|
12 Attachment(s)
2 Poze:rolleyes2
|
in sfarsit a primit si PVA-ul o mica baita:lol:
|
Hai ma ca o tine curata mai mereu;)!
|
da dupa doua luni de chin si amar:sad:
|
|
ar fi o idee dar dublate si intoarse:P ca sa fie facute calumea parerea mea:)
|
Tigane tu cred ca esti ruda cu Mafalda.chiar asta seara am luat una din acele roti sa o pun maine pe masina sa vad cum vine sa imi fac o idee!:D
|
jantele alea daca meri cu 160 nu se rup din suduri ? banuiesc ca-s facute in baraca...
|
stai flo calm ca nu le pun definitiv,doar sa imi fac o idee cum vin ca aspect ca nu imi plac deloc cum sunt lucrate!
|
Quote:
|
da coane.maine...
|
Ai probat jantele?Cum arata?Eu cred ca vin bine la tine.
|
12 Attachment(s)
:arrow:
|
nu ma fascineaza foarte tare jantele intoarse si nici chiar duble .....tot de dacie sunt.:(
vreau ceva in 4 prezoane(ATS) dar astept de ceva timp o punte asa ca nu e graba...:D multumesc Lucy! |
Greu'-greilor........arata binisor!;)
|
mai ales cu noul parbriz!:D
|
Ce parbriz?Ai altul?
|
da. l-am luat aseara. si azi la montat.
|
da. ca la cel vechi imi plecase o fisura de sub cheder si s-a intins pe tot parbrizul,imi sarise si o piatra in el si in plus noaptea nu vedeam nimic cand imi venea masina din fata ca se imprastia lumina pe tot parbrizul. asa ce cerea schimbat.si daca tot avea LEM-u am trecut la fapte.l-am curatat bine de un *** de silicon ,i-am pus parasolar din folie neagra si l-am trantit mai devreme cu brosko pe masina.:D
|
Baieti muncitori!
|
PVA-u a ramas fara bateria de la mine:evil: ia fost furata azi pe langa targu din vitan:rolleyes2 asa ca, cand va mai duceti prin zona aveti mare grija:idea:
|
Naspa!Ce sa zic?.....Bine ca nu a mai fost si altceva furat...
|
noroc cu Ja_Rule ca a venit si mi-a adus baterie si am putut sa plec acasa (mii de multumiri,om de nota 20!:D) si cu Gylbert ca mi-a adus cealalta baterie de la AG care imi venise de la garantie.bine ca nu a fost strambata foarte rau capota si s-a putut indrepta la mana fara sa crape vopseaua.
|
foarte foarte foarte urat frate...incredibil.... daca nu aveam treaba veneam si iti aduceam baterie dar am fost plecat cu o mare urgenta, bine ca totul sa terminat cu bine:-p
|
lasa ma....e bine ca s-a rezolvat si am ajuns acasa!:D
|
11 Attachment(s)
bibileala,pensuleala,reglat culbutori,sch galeria de 1300 cu una de 1310,pus tabla cu azbest intre carburator si galerie ca nu aveam si schimbat tampoanele la cutie............:D
|
Ti-ai spalat baba?
hai mai repede in Buc sa ne jucam cu masinutele:lol: bine inteles galeria de la AYG. |
ce ma ai ciuperci in curte?:lol::lol: ai plecat repede in AG nu puteai sa mai ramai macar sambata ma ajutai si pe mine cu motorul ala:evil::evil:
|
AYG:baba s-ar putea sa o las acasa sa se mai odihneasca si ea.
YGS:a trebuit sa plec neaparat.... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning