![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
eu tocmai trecusem e acolo si cand m-am intors la nici 10 min politia devia traficu ....in legatura cu cei de la energetic ce pot sa zic inconsitenta din cate stiu au incercat o depasire in panta(urcare) 110 km/h motor 1.2 + ca erau 4 in masina pai cat sa traga ma si saraca masina ?? oricum directoru ne-a anuntat sa nu mai venim cu masinile la scoala nici macar sa le parcam in fata scolii ....parca am avea noi vreo vina pentru ceea ce sa intamplat ..chiar nu am inteles reactia sa ... (mentionez ca sunt elev acolo )
|
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Iar despre faza cu fetele...naspa, ce pot sa mai zic, neatentie maxima. http://www.videonews.ro/action/viewv...sina-2-fetite/ |
cuvintele nu isi mai au rostul.....condoleante familiei indurerate.
|
condoleante familiei :((
|
aseara tot in centru, o nova rosie a lovit din laterala un logan de politie.. iar acum cateva ore in bujoreni, dupa peco boromir oltenia, la 100m pana in brutaria de pe dreapta, un renault megan s-a lovit cu un tir, megane-ul era praf, iar tir-ul era rasturnat pe o parte, asezat perpendicular pe drum
|
cel mai mult ma supar ptr cei care mor pana in 40 de ani:( nu apuca si ei sa faca ceva in viatza, un copil, o casa :(
da nu avem ce sa facem cum ne e scris asa murim toti, fie din mana noastra sau a altuia |
care isi mai aminteste numaru de imatriculare a Fordului Fiesta de aseara , stiu ca era ceva in genu VL-xx- PRE, si poze daca are cineva
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ceva ce rar vezi, cel putin asa cred eu......vine un vecin acasa (Seria 5), parcheaza masina in fata blocului.....nimic neobisnuit......vine si un alt vecin acasa(Citroen) si parcheaza si el, dar cum si in ce hal :lol: cred ca nici o femeie incepatoare n'ar putea sa parcheze asa, cel putin o vezi cand te dai jos din masina, sau cat de incet ai da cu spatele, dar tot simti masina ca s'a oprit in ceva, dar el nuuuuu....batman/batman :lol:
|
1 Attachment(s)
uite k se mai intampla.......azi l-am vazut si eu pe unu kre parcheaza tot asa si mi-am permis sa fac o poza k sa vada toata lumea:):twisted:
|
doamen fereste sa ne gasima masinile asa........
|
pai ii fac pana la masina si plec da ii fac pe toate 4 rotzile gaura cu cutit si dupai isi aduce el aminte cine i-a facut panà si de ce... ;)
|
Quote:
|
:)) good point :))
|
Quote:
intr-un fel are dreptate dar se poate rezolva si altfel treaba...ii explici cum sta treaba :boxing::poke::chainsaw::peace::peace: |
Quote:
cum sa parchezi frate asa.. |
lasa eu intrebarea e cum a trecut el examenul si nu numai psihologic ci examenul pt permis
|
Quote:
Cel putin eu asa am patit cand m-am dus cu un prieten sa isi ia masina tot impingea cu masina lui masinile din fata si din spate ca sa iasa dintre ele |
tot asa e si in spania. la fel se procedeaza cu impinsul. la noi dak faci asa ceva iti iei leviere in cap.neste ghertoi domne
|
pai da deoarece cand vin la masina si vad k am bara zgariata sau infundata o iau razna normal ca iti iei levier in cap io nu inteleg unii oameni cum sa faci asa ceva??!!! O faci pe riscul tau oricum..
|
normal k nu e normal sa parchezi asa....dar fiecare popor cu mentalitatea si locurile de parcare lui,nu???
|
Quote:
|
Quote:
|
da pt ca e nasol daca iti infunda bara sau tio zgarie mori de necaz normal ca o iei razna vezi ca nu intra masina intre ele te duci in alta parte
|
|
tare tipu...si permis suspendat si la 2 m sub pamant.
ce face teribilismul din oameni.d-zeu sa-l odihneasca in pace. |
il stia careva?
|
da, il stiam....un baiat de nota 20 :( RIP
|
La fel,baiat super,R.I.P. Roby :(
|
Da il cunosc era de la bloc de la varumeo statea peste drum de pensiunea malia in ziua in care a plecat am vb cu el lam vazut ultima oara urcanduse in masina nu sa mai intors.....
|
|
Cum ma sa pui filmuletu` ala pe forum?? finalu` e chiar urat....
|
chiar nasol.....:|:(
D-zeu sa-l ierte....:| |
RIP la final e el am si cateva poze cu corpul e rupt in doua de la burta si un picior a ramas in masina restul corpului a fost ejectat pe camp iar piciorul a ramas intro jumatate de masina avea gura cascata si ochii mari deschisi cand a murit era speriat in momentu in care masina sa dus de cur acul la bord a ramas blocat in 220km/h a dat in 3 pomi va dati seama ca nu a mai ramas nimic (ce isi face omu cu mana lui se numeste lucru manual) azi va avea loc inmormantarea dar nu la valcea ci la el la tzara la el
|
Sincere condoleante familiei indurerate.
|
condoleante....
Astazi la Bunesti alt accident in fata mea...un tractor cu remorca a vrut sa faca stanga fara semnalizare iar un gol2 ce era in depasirea lui a intrat in roata spate a remorcii...rezultatul: pasagerul din dreapta al golfului lovit rau la spate si dat cu capul in parbriz, cand a iesit din masina se tara pe jos ca nu putea sta in picioare, golful lovit destul de serios iar tractorul avea roata de la remorca rupta |
numai ghinioane chiar in postul pastelui in fine roby cu bmw-ul se zice ca a fost intentia lui sa isi puna capat zilelor lasase un mesaj off line la un tovaras pe mess ceva de genu `no sa ma mai vedeti` :sad::sad:
|
am auzit si eu ceva de un bilet...anyway....pacat :(
|
R.I.P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning