![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
14 Attachment(s)
@2010: inca nu Costi :-) Pe viitor urmeaza cateva chestii interesante.
@world_eye007: E 1:24 Schabak, urmeaza si poze ceva mai clare. BMW 850i E31 Schabak 1:24 (multumesc florinvfd) E o macheta foarte veche si destul de rara, de mult tot incerc sa iau una de pe ebay, cand am vazut-o pe forum nu am mai stat pe ganduri. Incerc sa fac o lista de plusuri si minusuri cat mai obiectiva avand in vedere varsta si numarul de proprietari din cartea de identitate: - vopseaua prost aplicata, coaja de portocala in multe zone (initial am zis ca poate o polishez si gata, dar are si locuri in care vopseaua e sarita deci trebuie revopsita) - cauciucurile cam grosolane si dintr-un material care si-a schimbat culoarea - interiorul prost detaliat (pedalele lipsesc complet spre exemplu) - rotile nu vireaza - sticlele farurilor sunt foarte mate - nituri vizibile + destul de grea, depaseste E39 PMA la greutate + faruri escamotabile + ambele capote functionale + desi balamalele sunt dog-legs sunt lucrate finut Nu sunt sigur ca macheta respecta forma masinii, am senzatia ca e cam umflata in unele zone (mai ales fata) si cam inalta. Trebuie sa caut un blueprint si sa il printez la 1:24 sa ma conving. |
Cum functioneaza farurile escamotabile la macheta asta ? Au vreo parghie ceva sau pur si simplu le tragi cu degetu' ? Initial am vrut sa intreb si de faruri de ce arata asa .. "matuite", dar dupa am vazut ca ai specificat la minusuri.
|
Le ridici ori tragand de ele ori apasand usor pe partea care coboara. Nu exista nicio parghie.
Aviz amatorilor de tuning care poseda macheta: farurile trebuie scoase inainte sa incercati sa scoateti podeaua altfel riscati sa rupeti suportul in care sunt montate. |
un model rar si frumos...
cu siguranta de pe mana ta o sa fie doar cu plusuri |
Buna achizitie in garajul tau de bavareze 1/24.
Imi place ca te misti incet, dar foarte bine. Felicitari. 8'ul intra la reconditionat, nu ? |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
...:?:
|
Frumoasa colectia ta de machete, imi plac modificarile aduse (in special ledurile), am si eu cateva machete care se ragasesc in colectia ta, dar cel mai mult m-a impresionat 27. Chevrolet Caprice Motormax 1:24. Este chiar tare, tare, mie imi plac foarte mult masinile americane.
|
Multumesc. Ai si tu o multime de piese care imi fac cu ochiul:-) "Spor" la colectionat si sa gasesti toate machetele care te intereseaza.
|
Quote:
|
hmmm...interesant...nu arata deloc rau.
desi...as cauta niste jante cu buza lata, daca ar fi dupa mine. ps: ar merge putin coborat de fata.:wink: |
un model frumos cam la toate scarile..
astept sa vad ce fata ii tragi |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mult mai bine arata asa. Totusi, parerea mea e ca daca te apuci de "tuning", in primul rand trebuie sa folosesti niste jante mari cu anvelopa mica. Desi astea arata mai bine ca alea "stoc" cauciucul e prea mare, iar janta prea mica pentru o astfel de masina.
|
3 Attachment(s)
Am notat, mersi :-) Ideea e ca voiam doar sa o intineresc si sa ii dau un aspect ceva mai sportiv decat avea cu rotile originale. Am sa incerc si rotile de pe Carrera GT, dar cred ca acelea s-ar putea sa fie putin prea sportive. Cred ca rotile actuale plus garda la sol micsorata s-ar putea sa fie suficient, vad cand ma apuc de ea mai serios.
Edit: spuneam cand am prezentat-o ca nu sunt sigur ca baietii de la Schabak au respectat proportiile asa ca am cautat planurile masinii si le-am printat la 1:24. Nu stiu cat de relevante sunt pozele, dar macheta respecta scara foarte bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning