![]() |
Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC
aaa.. deci tu preferi sa faci revizia in service-ul de la reprezentanta ( unde stim toti cat ne rup la bani si nu fac treaba deloc - vezi porsche ), si ti sa se duca dracu masina..dar frate.. ai carte service de 7 ani :lol:
|
ideea e ca, in romania, obligativitatea de a face revizii la termen si cu piese originale chiar conteaza.
sa fim seriosi, civilizatia auto la noi e in stadiu incipient. intr-adevar, si la reprezentante sunt destule probleme, insa per ansamblu eu prefer o masina cu revizii acolo timp de 5 ani decat una cu un istoric incert in aceeasi perioada... |
Quote:
dar daca tu esti din targoviste eu stau ceva mai aproape de granita de vest:D am un mic avantaj! Factorul uman (mecanici+conducere) are o foarte mare imp si aici nu vb doar de profesionalism doar pe partea tehnica ci si de o anumita conduita morala asa ca fericiti cei care pot sa aleaga!! |
Stratus nu o sa castige nimeni aceasta "infruntare" in fata lui dolb din simplul motiv pentru ca restul chiar se chinuie sa aibe sens si logica in ceea ce scriu. Ataca fiecare detaliu pentru a se indeparta de imaginea de ansamblu, imagine unde pro`ceed este castigatoare. El nu simte nevoia decat de a-si demonstra siesi ca are dreptate, e nevoia de a castiga, nu de a fi obiectiv, a corecta o afirmatie, a arata realitatea sau de a argumenta ceva.
Eu cu greu am inteles ce sustine el (pentru ca a scris prea multe prostii) si ii dau dreptate, opel astra e cea mai buna masina din aceasta comparatie. Si o pot dovedi in foarte usor: 1. E Opel 2. E nemteasca 3. Are cea mai tare varianta de top putere/lux 4. Arata bine 5. Are istorie 6. Tot ce e naspa la ea e mai naspa la celelalte 7. E o comparatie facuta in romania |
Quote:
2. E nemteasca - ok si? 3. Are cea mai tare varianta de top putere/lux - complet off-topic, nu are lagatura cu masina pana in 14 mii euro 4. Arata bine - ok si celelate 2 arata bine, chestie de gist mai putin discutabila 5. Are istorie - =0 - si Citroen are istorie si ce foolos? 6. Tot ce e naspa la ea e mai naspa la celelalte - aberatie 7. E o comparatie facuta in romania - observam din comentariul tau |
Quote:
2. e nemteasca .. pai cum nemtoaicele sunt renumite pentru fiabilitate, comfort si performante! 3. ce scuze gasesti :) frate pana la urma E VORBA DE MASINI ! ca asa putem lua in considerare si chevrolet lacetti ala sport ! si sincer .. cat costa ala?!? ca parca era undeva la 10.000 cu tot cu taxe! deci nu asta conteaza! 4. da arata bine.. si proceed arata bine dar asa cum s-a zis e vb de gusturi si mie imi place f mult gtc 5. are istorie = 0 ? pai cum ?! nu ai auzit de vestitele calibra si astra din dtm ? ( kia exista macar ??).. 6. nu inteleg in ce masura e aberatie insa sunt un pic de acord cu tine! intr-adevar c4 are ceva in plus fata de gtc.. si anume volanul ala superb.. si poate are si kia insa nu prea m-a interesat masina deci.. da.. e cam aberatie :D 7. e o comparatie facuta in romania.. pai normal ca suntem pe 4tuning.RO!! .. si ultima oara cand am verificat vorbeam romaneste si ma bucuram de 1 decembrie :D |
Quote:
|
macar participa ... si dacia si opel.. kia ..ceva ceva?
|
Am uitat sa precizez alea 7 asa-zise "argumente" erau cu o nota ironica.
|
ne-am cam dat seama! ... cel putin eu
|
Nici nu exista termen de comparatie, kia... ce garantie aveti vreunul certificat de garantie? ca sa vedeti pe ce anume , nici tabla nu are 7 ani garantie ...citroen este pt pasionatii si pt oamenii care vad ''drept'' nu este inca o masina comparabila cu ceva anume , este citroen si atat, fara personalitate ...
Opel e deja la design pt gtc peste ele ...motoare nu mai vorbim ca degeaba are kia 109 cai dar pana ii obtine... se face rosu la urmatorul semafor... hai sa fim serosi , motoarele de 1,4 si de 1,6 twin port deja sunt super iar cel nou care are deja 2 ani de 1,6 115 cai e cel mai bun motor dupa parerea mea de 1,6 raport cai cuplu turatie de obtinere... La vanzari kia nu exista in comparatie cu clele 2 degeaba e masian anului in ro sau unde iesise... Cate kia ati vazut modificate si cate opeluri? Ca sa nu mai vorbim de gtc opc sau de motoare peste 1,6 |
Quote:
-referitor la "CITROEN NU ESTE O MASINA COMPARABILA CU CEVA ANUME" hai sa o lasam balta nu de alta dar mai ramane sa spunem cum le place unora:Dcitroen e citroen restu' pot fi numite cel mult masini:D! -opel gtc la design este peste ele-chestie de gust nu comentam -la motoare cei de la citroen sunt peste ce sau cine?sau scuza-ma trebuia gasit ceva normal :Ddaca cei de la KIA au la 1.4 109 cai si restul nu atunci nu e buna pt ca preferam un 80 cp sau 90cp!te legi de cuplu de mai stiu eu ce ba mai bagi si semafoarele in discutii:Ddar ce are citroen-ul ? o fi avand cuplul maxim la 1000de rot/min? -mai vb si de motorul de 1.6 si 115cp de la citroen la pro e tot de 1.6 dar de 126cp cuplul maxim obtinandu-l la 4200rot/min nu la 4250 cum e la citroen! daca tot vrei sa vb de cifre ,dar oricum nu e bun ca e de la KIA:D -la vanzari kia nu exista in comparatie cu celelalte doua:D iarasi esti f. neinformat hyunday-kia sunt doar pe locul 5 in lume fiind depasiti doar de Toyota , GM ,ford si vw! -daca te referi la kia afla ca sunt destule modificate!cauta si tu putin pe youtube ca tot va place asta:D -daca te referi la cee'd, procee'd e discutabila chestia pt ca e destul de nou modelul dar gasesti daca vrei si modificate!doar trebuie sa cauti! |
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=tVhvy...eature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=z0lfh...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=Spoc7...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=-1yFw...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=syfXe...eature=related ce vreau sa spun cu aceasta e ca nu conteaza ce masina e dooar PASIUNEA! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning