![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
frumoase ceasurile ,si inele,alea chiar dau super la bord,paravanturile,parerea mea ca dau bine,senzorii la fel...dar eu unu zic sa nu iti faci triplele negre..au prea multi...fumuri...dar nu au pre amulti pe leduri ca tine...si stii u parerea mea...de ce sa ai ceva ce au toti,sa devii comun?
eu zic sa faci ceva cu gri inauntru...si cu negru...pentru ca u nu ai culori deschise la masina...si da bine ceva in ton cu masina..parerea mea... offtopic:am vazut bmw`ul ala in culorile de la ///M.....e belea rau :D |
e belea...pacat ca multi nu stiu multe despre el....:)
|
pai ce trebe stiut?eu l`am vazut fara sa vreau pe strada...cand am vazut spatele ,adipa aripa stanga spate mi`am dat seama ca e cel de aici..nici nu am putut sa ma uit atent ca l`am vazut in interesectia de la cozia..scuze jmeker de off
|
pune-ti un kit de ///M complet cap coada(cu tot cu spoiler),suspensie sport si jenti cu buza(10j) si un motor vanos de 2.5 ;)e doar un sfat nu o luat in nume de rau ;) bafta!!
On topic:e frumos interiorul:) |
sa nu faci stopurile fumurii , arata bine asa
in legatura cu pielea pe timp de vara/iarna daca e culoare deschisa e suportabil... daca face fata aerul conditionat :lol: ti'am zis si pe mess, imi plac plasmele! bafta in continuare :D |
cand vine bara de M ? sau a venit ?
|
app...frumos rau bordul ala..live e mai belea ;)) astept imbunatatirile
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bara fata e ca si cum luata, completa, cu bandouri, grila, fusta aia de jos.....pe spate vreau sa pun difuser.....pt k e o diferenta de aprox 20% bara normala de cea de M (parerea mea).....cu interioru......am programare pe 02.02....narcisvl.....revin din nou la tine, jenti......am, si sunt destul de frumoase, am kiar 2 seturi (vezi poze), numai k cele cu buza, o janta o am sparta km 10cm, si'ntre timp mi le'am luat pe celelalte, asa k n'am continuat s'o mai lipesc paia. Referitor la motor de 2.5, n'are rost pt k asa cum am spus mai sus, in octombrie (sper) k ii va ramane lui nevasta'mea, eu luandu'mi urmatoru' 3'iar. Daca tu zici k acum e frumos interiorul, pai sa'l vezi knd or termina'o aia de la Bujoreni (sper sa iasa bine) :rolleyes2 Robbert.....este gri culoarea :twisted: Multumesc mult pt aprecieri :-) |
frumos frumos :x se vede ca ai grija de el frate :P
|
Ms mult ;)
|
Quote:
|
am vazut azi ceva misto de tot pe post de parasolar:twisted::twisted:......pune niste poze sa-l vad mai bine:-P
|
am schimbat`o :d ursul ramane la mine :X
|
Am sa pun poze cat de curand ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning