![]() |
Gaby... si binenteles intrebarea este valabila pentru totzi cei care jtiu si cunosc.. am inteles ca ar intra motor de golf 1 pe oltcit este adevarat?..
A doua intrebarea care ma macina mai mult.. in iunie imi iau un oltcit si totusi as vrea sa-i schimb carburatorul.. si nu vreau carb. de Dacie, am citit despre carb panda, etc.. iar acu de curand am auzit de un tip din Craiova care a avut, sau are carburator de Golf 1, si ca-i consuma doar 5 % in oras.. ceea ce este super putzin.. si ar fi masina ideala daca s-ar putea pun un astfel de carb.. astept raspuns.. multzam.. :P |
carb de golf 1 - habar n-am !
carb de dacie merge sigur- am si vazut ,dar eu personal cred ca e o alegere proasta ....... gandeste-te ca un oltcit care nu prea e pus la punct, nu prea trage ... iar daca ii bagi si carb de dacie, n-o sa traga DELOC si te fac si trabantistii la stop ! ---pentru cei cu bani - sa schimbe motorul ---pentru cei fara bani, sa ingrijeasca masina, sa nu dea in ea pe la curse, sa schimbe la timp tot ce e prost si vor avea o masina fiabila, de care vor fi multumiti mult timp (vezi cazul \"pensionarilor\" :shock: :shock: ) !! |
loolz.. ZMD.. eu de la un pensionar o iau :D deci este super ingrijita.. :) nu bag carburator de Dacie.. mai bine-l las pe cel din fabrica.. :) in rest o sa-l modific dupa cum o sa am bani.. :) in principiu interiorul prima data .. si sa vad daca pot sa fac ceva pentru consum.. :D ar fi super.. daca mi-ar lua pana-n 7 in oras.. si-n afara 5 :D hahahah .. visul oricarui oltcitar ;)
|
am vazut azi un citroen visa cu nr. straine
|
Boss: nu stiu daca merge motoru' de G1. Carburatoru' poate fi schimbat cu un (sau 2) webere de Alfa.
AGC: Visa s-a produs in Franta... deci e normal sa fie si cu nr. straine :wink: |
jitu ca merge si carburatoru de alfa 33.. acesta cat consuma? ..
pe mine ma interesa daca se poate pune carburator de golf 1, care jtiu ca are si consum mic.. si care are si performantze bunicele.. acum eu nu jtiu.. tocmai de asta va intreb.. |
gabi si eu credeam ca s-a fabricat intr-o tara din africa. :lol:
am precizat ca avea nr. straine sa arat slaba prezenta a acestor masini inmatriculate in tara :P |
nu jtiu cat de mult s-ar merita sa-tzi pui motor de visa.. sa zicem ca-l gasesti, dar dupa catziva ani de unde mai faci rost de set motor etc.. in caz ca se strica.. sunt fiare masinile si trebuie tzinut cont de asta..
Ce alte variante de motorizare ar mai fi posibile ?.. in primul rand trebuie luata aceasta problemna in considerare.. ca apoi sa nu fi nevoit sa-tzi pui tot vechiul motor ;) |
ar mai fi varianta Oltcit Special ! :D:D:D
consum 6% in oras si 5% afara (dc e reglat bine) performante bunicele - nu radeti de motorul de ~600 cmc ! :twisted: |
sa inteleg ca d'ala ai tu? :)) lozl..
|
da e marfa ala special ca nu mai trebuie sa pui atatia segmenti ca la cel normal. :D
|
pai da.. dar nu are aceleasi performantze.. :)
|
nu am oltcit special ... am DACIA ... am avut oltcit club (frantuzesc - prima serie)
|
bossuletz cand itzi iei oltcit contacteaza-ma shi itzi reglez eu carburatorul :)
|
loolz.. uite ma ca mai sunt si fete care jtiu sa regleze un carburator :D hahahha ;) rusinica mie.. :)) .. k Cecilia voi tzine minte.. numai sa nu fi scumpa :P si la manopera si la consum :D :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning