![]() |
Re: FUMEI!
Quote:
nici operatiile estetice ;) |
ok....sa va zik o faza.....
avem in ecuatzie baiatul x si fetele x si y.....bun!! baiatul x s-a combinat cu fata y acum cateva luni, in momentul in care s-au combinat nimeni nu le dadea mai mult de 1- maxim 2 sapatamani(s-au facut chiar pariuri! nimeni nu a castigat :lol: ) bun....relatia tine surprinzator de mult, fata x il iubeste la nebunie pe baiatul x....si acesta o iubeste un timp dar nu chiar asa mult, fac ei tot ce se paote face, si la un moment dat baiatu se plictiseste(ce naiba trebuie sa mai schimbi ceva in lumea asta nu?) si deoarece stie ca fata x il iubeste foarte mult incearca sa ii dea de intels, pentru ca sa nu fie chiar asa dramatica faza pentru fata.....dupa un timp(in care s-a aratat intentiile mai mult decat evidente de a se despartii) baiatul x incepe sa se simta ca si cum ar fi solo... intr-o seara se combina(adika nu e prea corect spus combina, pur si simplu se apropie excesiv de mult de o fata y, care cam toata lumea stia-inclusiv fata x- ca ii place de baiatu x) a 2-a zi cei 2 de comun acord se prefac ca nu s-a intamplat nimic....bun....timpul mai trece putin, cateva certuri intre fata x si baiatul x, deja e oficiala faza cu despartirea, dar fata x parca nu vrea sa inteleaga....probabil din cauza faptului ca ea inca il iubea(si inca il iubeste) fff mult pe baiatul x.....fata a fost inca de la inceput foarte posesiva, iar acuma devine fff geloasa pe fata y, pe care nu o prea iubea ea de mai mult timp! intre timp baiatul x isi mai face de vreo 2 ori de cap si cu alte fete....si inca de cate ori prinde asa cate putin si cu y....cu fata x....cand e cu ea...cand nu e(astea depindea foarte mult de fata, deoarece erau zile in care accepta si ea despartirea si zile in care parca nu mai putea fara el....si de frica,din dorinta de a nu o ranii pe fata el mai accepta, dar isi dadea repde seama ca nu e bine....dar fata x parca tot nu intelegea(si inca nu intelege!) mai trece timp( a da am uitat sa spun ce cele 3 personaje ale nostre sunt colegi!) si vine ziua fetey y(fata x deja era la un punc critic al relatiei....adika nu mai stia ce sa faca sa il obtina pe baiat si ce sa faca sa scape de concurenta, care in viziuena ei prnea doar de la y....)....bun asta isi invita cativa colegi(adika cam toata clasa, suntem o clasa foarte unita :D si iesim foarte des si foarte multi prin orash) bun si normal ca x mai deanseaza cu y da si cu x...si la un moment dat(sincer nu stiu ce s-a intamplat!!!) fata x sare de pe scaun si se arunca la fata y o prinde pe asta de par si trage cat poate....toata lumea sare, cu greu o scapa pe y, aceasta vrea si ea sa sara la \"bataie\" da lumea nu o lasa....asta se apuca de plans,cealalata mai sa lesine, baiatu se enerveaza si el fffffff tare....ma rog...haos total....pana la urma lumea se calmeaza.....fata x pleaca acasa....baiatu x nu mai poate sta din simplu fapt ca nu il mai lasa inima.....si fata y mai sta putin, incearca sa se faca ca nu s-a intamlat nimic,dar nu pra poate si pleaca si ea....acuma lumea ce crede....sunt multe pareri.....fata x sa fi inteles ca s-a terminat...probabil, desii cred va mai trece timp pana sa se intampe asta.... sper ca nu v-am plictisit prea mult cu x si y si x-u meu :P |
Re:
Quote:
oricum nasoala faza dar, pastrand anonimatul :lol: , tin sa mentionez k baiatul x n-ar trebui sa se simta cu musca pe caciula sau sa aiba vreo remuscare.. keep doin' your thing, booy :P :wink: |
in primul rand , te f ..... cu X`u .. si cu Y`u tau ...
NU ERA MAI USOR FRATE SA ZICI ..... ION ..... cu LEANA ... si cu VASILICA ?! ...... in fine .. baiatu x ... e ... tare : / fata x ... a pus botu la asta ... care .. fatalau ce-a fost ... n-a fost in stare sa-i zica ca s-a plictisit si gata .. a dat-o in .. alte alea .. iar .. fata y .... nu e decat .. asa .. complica povestea .. oricum , de cacat .. btw ... daca tu .... asta de`a scris textu .. nu esti .. baiatul x ... te rog frumos sa faci bine .. si s-o ajuti pe fata x .... sa-l uite pe baiatul x .. ofera-te .. sa fii .. umarul pe care poate plange si .... pe care ....ge :lol: :lol: ... bafta tovarase .. |
Re:
Quote:
a si nu eu sunt baiatul X, e doar un bin prieten de-al meu :wink: shi crede-ma santos ca au plans amandoua pe umaru meu aseara, dar nu o vreau pe nici una...in primul rand pentru ca nu vreau sa ma complic cu colege, e prea mare bataia de cap, si + ca eu sunt in general un baiat mai pretentios, adika nu sar la tot ce imi cade in fata( adika ma dau si inca cum, dar trebuie sa satisfaca anumite cerinte) prinre care faptul ca sa nu apara complicatii de genu relatii seioase si certuri si batai....hard 2 understand me :D |
am avut impresia k tu erai baiatul x si k mine cred k si altii.. in cazul asta, vb lui santos, mai bine dadeai nume (kiar daca nu erau cele adevarate), dar nu ne mai imbarligai cu necunoscute si.. eu zic sa te bagi pe fir cu fata y.. doar un sfat, dar sa nu pui suflet.. si poate ajungi si pe la x prin pat :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
BAIATUL X ?? n-a plans si el pe umarul tau ?! ... toata lumea .... plm .. |
deci imi cer scuze pentru confuziile create :D dar nu imi place sa dau nume. de fapt cred ca o sa editez si sa scriu ion si cu maria :D
si amicu-mio nu a plans pe umaru meu, era sa ne batem =)) ca era super crizat si am zis sa ii dau o mama de bataie sa isi revine =))in caz ca nu v-ati prins glumeam:D ma rog...se pare ca faza s-a incheiat cu bine....si citandu-l pe personajul in cauza \"is mai muklt decat liber IS FFF LIBER\".... ce cuvinte mari =)) asa trebuie fratilor da-ti inainte cu ce puteti si nu va complicati mai ales la varsta noastra nu merita....maxim 2 luni, faceti ce vreti si ce puteti si gata! |
pai am si eu o curiozitate... baiatul x a ....\"finalizat\" cu fata y?
nu de alta, dar nu are rost s-o scape din mana acum, mai ales dupa tot scandalul creat, macar sa aiba un rezultat cert ( si fara \"probe la dosar\" dupa 9 luni desigur :lol: ) |
nu cred...cre' ca a tras pe langa poarta :D
|
mare prost , daca e cum zici tu , cu ce s-a ales ? cu 0 ...
cea mai mare prostie .. frate pe una tre s-o tii tot timpul de rezerva ... parerea mea . . . niciodata nu-i zici ca te-ai plictisit si alea alea . . . |
amin my brother :D
|
din cate stiu eu nu a \"finalizat\", adika nu a fost mare lucru intre ei, doar o seara impreuna si cateva schimburi de priviri.... insa toata faza s-a intamplat din gelozia prietenei lui(adika x :D ) si care din nefericire pt y a cazut toata asupra ei....( cu mantiunea ca y nu a fost singura, ce sa ne faci....nu ne putem abtine :D ) iar acuma amicu-mi a cam rupt relatiile cu toate fetele, deoarece nu vrea sa dea rau in ochii oamenilor...desi stiu ca nu o sa se poate abtine pentru mult timp(pana vineri sau sambata =)) ) dar noh....
|
frate...in loc de x si y mai bine inventai niste nume.... ca asa ne bagi in ceata destul de rau :P
|
told ya ... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning