![]() |
Quote:
|
Quote:
Cat despre cel cu 54 de secunde - a sarit mai multe probe :wink: Asa...m-am mai uitat pe timpi si Sebi (organizator) s-a dat la \"B\" cu nr de concurs \"11\", dar rezultatul lui nu a fost luat in calcul (oricum l-am batut la ~2 secunde :P :P :P ) |
|
Peugeotul RC (nr: 11) a fost Sebi - organizator-a scos cu ~2 secunde mai mult k mine :P
|
Mah, eu nu stiu ce ziceti voi dar parca nu-mi suna a bine ca participa si organizatorii. La toate concursurile, din cate stiu eu, organizatorii nu au voie sa participe, din motive lesne de inteles...
Acum, voi ce spuneti ??? :roll: :roll: :roll: |
Pai eu zic ca nu-i nici o problema sa participe, avand in vedere ca nu se ia in considerare la alcatuirea clasamentului. (cel putin asa stiu eu).
|
N-are nimic daca participa-pot sa zici k \"verifica pista\". DAR, la afisarea clasamentului sa se specifice, nu sa iasa discutii dupa...
|
Daca va aduceti aminte de anul trecut desi a participat la liniutze si a cam castigat mereu sebi cu cielo de fiecare data premiul a fost donat urmatorului clasat, daca cumva inspre partea asta tinde discutia. de ce nu deschide nimeni un topic nou cu tema asta ? :roll:
|
Da, a donat premiul, ai dreptate-bravo lui (are totusi o masina de nota 1o). DAR (iarasi) NICIODATA nu s-a stiut cine urmeaza, cine s-a clasat pe locul 4...
|
eu zic e ok sa participe si organizatorii, si asa nu-s multi participanti si din cate am vazut tot timpul Sebi nu si-a dat singur premiu, ci la alti.....
Cat despre timpi......e nasol dar de asta am zis de mai multe ori ca ar trebuii scoase din etapele de indemanare cerculete si chestii de genul asta, parerea mea |
LEGAL RACING
Am participat cu RC-ul inafara concursului dorind ca timpul meu sa nu fie luat in calcul. Am mers repejor fara sa fortez cam in mare parte de treseu cu treapta a doua ca sa nu distrug pe beton anvelopele mele de iarna am cautat o executie curata de exemplu dar nu si ca timp poate am sa particip si in concurs in forta dar cu alta ocazie. Au fost masini mai rapide cu mult. Probabil urmatoarea etapa e pe 21 duminica- martie pe aeroport inca nu e 100%, taxa are sa fie ceva mai mare iar publicul va plati intrarea, banii castigati sunt necesari organizarii cursei costurile crescand substantial. |
Ce fac Sebastian, vin cu PDA ul sa tii timpii? se face un clasament general?
|
LEGAL RACING
neexistand destule persoane la organizare, iar angajarea unor persoane calificate in plus ar ridica costurile, nu ne putem permite afisarea asa cum o vreti voi dar poate introducem o taxa suplimentara pt cine intreaba in concurs sau ridicam taxa pe care acum o ia No Speed Limitul. Ce propuneti? Timpi ii are pe rola de la calculator Ady de la 4tuning. |
pai vin eu si va ajut. nu e bine asa?
stau acolo voi imi dati timpii ii bag in tabel si tragem rezultatele la sfarsit. Nu e bine |
Timpii sun afisati deja pe site pentru cei ce nu i-au vazut inca
https://www.4tuning.ro/legal%20racing1-2004.htm |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning