![]() |
Re: Ag-88-pva
Te manca pizma luci:)) era frumos cu plasa gri, mie mi-a placut
|
de ce ma ca e mai frumoasa asa.... era sa ii faca si inaugurare la plasa era sa intre in mine cand eu la 80 km/h am tras frana de mana si m-am rasucit 180grade:lol:
p.s. eu i-am spus sa stea la distanta de mine ca asa o sa fac.....:rolleyes2 |
Quote:
arata cel putin mai interesant acu! ii mai trebuie ceva scris pe plasa aia.... NU incerca sa ii pui un semn nike!!! |
Quote:
se vede altfel cu ea asa;) |
Quote:
Daca ii loveai masina ce faceai?te batea bolitu de te cocosa:lol: |
Quote:
ON:am mai dat o mana de vopsea la plasa fiindca spray-ul lu lucy s-a cam terminat la final si era mai mult gazata decat vopsita!noroc ca a mai avut GYL un spray prin debara!si mie imi place cum a iesit!!!acu nu cred ca mai au gurile rele ce sa comenteze de masina mea! P.S.:lucy am montat placa cu sondele de pe chiulasa astazi!urmeaza cand ma duc acasa la AG sa montez si ceasul de temperatura a apei!:D |
Quote:
|
mai bn era cu ea gri n:P era ceva special
|
are scaune noi PVA-u si o juma de bere pe capota primita de la un vecin de-al meu de la etaju 5 - 6 sau 7 :lol: nu stiu sigur de la care, dar o sa aflu eu:lol:
|
2 Attachment(s)
Poze cu plasa vopsita in negru. scuze pt neclaritatea pozelor:-)
|
multumesc pt. scaune Lucy si YNP pt poze!!!
sunt f mishto scaunele fata de ce aveam eu.acu nu mai scap cu fundu in ele,conduc si io ca omu'!:D |
11 Attachment(s)
poze noi cu masinutza mea ,cu ce am mai buchisit pe la ea:scaunele de la AYG,plasa neagra,mult cautatele doape pt prezoane le-am facut rost,tetiere pe spate,ceas pt temp la apa si inca un element nichelat cadou de la AYG adica ornamentele pt aerisirile de aripa spate!!!:D
|
nu stiu cum la tine nu se gasesc capace din alea ca eu le-am gasit in oras la 2 magazine bineinteles la o diferenta de pret
|
1 Attachment(s)
zi-mi ce e cu butonul ala roshu.....te rog
|
Quote:
Ba da cate iti mai da AYG-u asta:?::?::?: cristianic butonu ala e pentru declansarea bobinei care deschide porbagaju;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning