![]() |
Re: Viteza maxima reala vs. viteza maxima constructiva
Cum iti mai cere ? Scrie pe display "Give me MOAR ?" :lol:.
|
Re: Viteza Maxima Reala VS Viteza Maxima Constructiva
Quote:
|
Quote:
stai jos.......................3. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau cand stai pe loc asa de defazat ti-i ceasul de arata 40kmph :))) |
sa vina vremea frumoasa si o sa merg eu cu puma (am mai mers si eu cu el, cu solenza lui, cu 170 kmh) sa ii testez viteza cu gps-ul. mio si nokia e destul de bun pentru voi?
|
Quote:
ceasul la bord daca desfaci si cu marker scrii acolo 350 eu cred ca poti sa te bagi si pe pista de F1 sau chiar langa MIG uri la aeroport :lol: scuze daca am suparat pe cineva .... "Give me MOAR " |
Quote:
Quote:
Ma rog daca nu e adevarat asta e sunt multumit de solenza mea si punct :lol::lol: toate cele bune b:lol: bafta.... PS: Bine spus Grizzy iei gsp-u si o camera video :D sa le aratam noi ce inseamna DIESEL POWER :lol: |
Daca tu chiar crezi ca atingi cu o SLZ 1.9d 190 km/h...ai o perceptie total gresita asupra performantelor reale ale masinii tale. Colegul forumist a ales masini premium, destul de noi (2007+) tocmai pentru a avea o eroare cat mai mica la kilometraj, asa te-ai convinge ca cei 190 km/h sunt fictivi. Sau cu un GPS.
Mai mult de 160 km/h masina aia nu prinde decat in picaj sau in conditii speciale (vant puternic din spate, sa cobori o panta si asa mai departe). PS - ca sa prinzi cu adevarat 190 km/h probabil ti-ar trebui putere ~ dubla decat are un 1.9d de la Dacia, de pe vremea lu' burebista. |
Quote:
Unii oameni nu percep realitatea la fel ca restul, la fel cum unii colegi de-ai mei din generala aveau probleme in a intelege geometria in spatiu. Pe deasupra mai si vin cu expresii de genu " sa le aratam noi ce inseamna DIESEL POWER" . Care diesel power? ala de 63CP. Pai daca loganul de 85CP sau alte masini de generatie noua, turbo diesel de pana in 100Cp abia ating 170-175/h cum crede el ca o masina ca solenza D atinge 190?:shock: |
Eu am vw de 1.9 , avea 90 cp , in carte / talon 180km/h scrie vit maxima . Eu am mers cu 200km/h ce e drept a urcat foarte greu dupa 170 cam asa . Acum am 101 cp dar nu i-am mai dat blana cum se spune sa vad daca e vreo diferenta , ceea ce cred ca e dar mica .
Am impresia ca masina e intr-un fel limitata cand iese pe usile fabricii , sau performantele ei sunt limitate sau ajustate intr-un mod in care sa ii permita motorului o durata de viata mai lunga . Sunt multe masini care depasesc cu 10-20km/h viteza maxima specificata in talon / cartea masinii ... acum na fiecare cu oala lui ... Sunt pareri pro si contra ! Numai bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning