Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Viteza maxima reala vs. viteza maxima constructiva (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/40166-viteza-maxima-reala-vs-viteza-maxima-constructiva.html)

_anaconda_ 14-02-10 20:04

Re: Viteza maxima reala vs. viteza maxima constructiva

Cum iti mai cere ? Scrie pe display "Give me MOAR ?" :lol:.

GrigoGt 14-02-10 20:11

Re: Viteza Maxima Reala VS Viteza Maxima Constructiva

Quote:

Originally Posted by CT-82-PWR (Post 882477)
Viteza maxima reala e aia din talon,ce trece acul din bord peste viteza aia este pur 100% eroare.
Daca aveti un GPS in masina o sa vedeti ca asta va arata viteza reala.

Intradev-ar ,dar totusi si GPS-ul are eroare la viteza reala....Acum depinde de firma si de cat de ''destept'' e

Nemilosu 16-02-10 07:09

Quote:

Originally Posted by maddyunikt (Post 3084785)
eu am un opel vectra din 96,benzina 2.0,136cp....pe tolon pune 215 km construciva iar eu am atins 240 si mai cere ...ceasul la bord il am pana la 260 original asa ca.....

stai jos.......................3.

lord_wader 17-02-10 16:51

Quote:

Originally Posted by B88EAT (Post 2275179)
.

am uitat sa specific , ca sa urci viteza cat de cat trebuie sa iei masina din treapa a - 2 a maxim pana-n treapta a - 5 a (in cazul meu) . Masina mea se duce cam in 240 - 245 pe bord (real cam in 235-240)

asta e o mare gogomanie, nu are nici o legatura cu viteza maxima, poti sa ii schimbi viteza la 1500 turatii pana la treapta a 3a si cu a 4a sau a5a dupa caz sa ii dai maxim

lord_wader 17-02-10 17:04

Quote:

Originally Posted by Al3xPuma (Post 2285216)
Hai ca ma bag si eu ca taranu in discutie:))

Eu dacia ... un 1.9d motor ... pe autostrada cu inca 2 pers in masina ... in talon imi zice 155 km/h max ... accelerez, acu de la turometru se duce la 4500 turatii .. din care poate 5000 adica sub culoarea rosie .. ating viteza de 190 km/h, aproape .. de 190 si voi imi ziceti ca e eroare de 35 km ? ca in talon imi zice doar 155 ?!?!?!

Tot timpul asta am fost fericit degeaba :)) ??

Cei ca tine inseamna ca modifica pe wikipedia datele de la solenza diesel si pun ba 170 ba 180

maddyunikt 18-02-10 20:55

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3086082)
Cum iti mai cere ? Scrie pe display "Give me MOAR ?" :lol:.

bv esti beton armat

lascarica 26-02-10 19:18

Quote:

eu am un opel vectra din 96,benzina 2.0,136cp....pe tolon pune 215 km construciva iar eu am atins 240 si mai cere ...ceasul la bord il am pana la 260 original asa ca.....

Ar fi corect pt.colegii de forum,sa afisezi in profil varsta reala...in mod sigur un om de 35 nu poate afirma ceea ce spui tu mai sus..:|... masina ta cu x20xev ,are 210km/h m.constructiv..nu 215,si probabil de la 185 in sus,accelereaza foarte lent... probabil ar fi atins 240 in vale de 10grade si musai scosa din viteza,cu ceva vant din spate,dupa ce in prealabil ai atins 215..:| ... Sau poate ai uitat sa mentionezi ca ai schimbat rapoartele in transmisie,ai facut upgrade axe arcuri+supape ,soft, evacuare... Or swap cu c20let?

Stage1 26-02-10 20:00

Quote:

Eu dacia ... un 1.9d motor ... pe autostrada cu inca 2 pers in masina ... in talon imi zice 155 km/h max ... accelerez, acu de la turometru se duce la 4500 turatii .. din care poate 5000 adica sub culoarea rosie .. ating viteza de 190 km/h, aproape .. de 190 si voi imi ziceti ca e eroare de 35 km ? ca in talon imi zice doar 155 ?!?!?!

Tot timpul asta am fost fericit degeaba ) ??
Cauta un prieten cu mercedes-bmw-audi-etc modele peste 2007 sa fim siguri, roaga-i sa mearga cu 180 si ai sa vezi ca trec pe langa tine in timp ce tu mergi cu 180 :lol:

Gixer 26-02-10 22:55

Quote:

Si in tot acest timp depaseai un motociclist cu Yamaha R6 ce ii arata 270 pe bord si te depasea unu cu Logan 1.6 16v la care ii arata 200 pe bord :P
sau cand stai pe loc asa de defazat ti-i ceasul de arata 40kmph :)))

Grizzy 08-03-10 17:55

sa vina vremea frumoasa si o sa merg eu cu puma (am mai mers si eu cu el, cu solenza lui, cu 170 kmh) sa ii testez viteza cu gps-ul. mio si nokia e destul de bun pentru voi?

joe_infect 08-03-10 19:32

Quote:

:lol: cred ca demult nu am mai avut lacrimi in ochi ... de 5 minute rad de nu mai pot... pote cutremurele astea prin lume nu numai pozitia axului pamantului a schimbat ... se vede ca vine sfarsitul lumii .... uni zic ca avem doar 16 ore pe zi iar uni ca se apropie de viteza de decolare in relantiu....

ceasul la bord daca desfaci si cu marker scrii acolo 350 eu cred ca poti sa te bagi si pe pista de F1 sau chiar langa MIG uri la aeroport :lol:
scuze daca am suparat pe cineva ....

"Give me MOAR "

Al3xPuma 18-03-10 13:36

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 3096007)
Cei ca tine inseamna ca modifica pe wikipedia datele de la solenza diesel si pun ba 170 ba 180

Adica ? vrei sa zici ca mint sau ce.. ce rost ar avea ?

Quote:

Originally Posted by Stage1
Cauta un prieten cu mercedes-bmw-audi-etc modele peste 2007 sa fim siguri, roaga-i sa mearga cu 180 si ai sa vezi ca trec pe langa tine in timp ce tu mergi cu 180

Da vad ca doar masini nemtesti si modele peste 2007 ai ales :lol::lol: nush de ce va tot atacati atata ? Ce .. daca e dacia solenza nu poate ajunge la o asa viteza sau cum vine faza ... daca auzi numele dacia imediat tot ce se spune nu e adevarat ? Dar daca ti-as fi spus un bmw e36 2.5 ajunge la 350 km/h m-ai fi crezut nu :D?

Ma rog daca nu e adevarat asta e sunt multumit de solenza mea si punct :lol::lol: toate cele bune b:lol: bafta....

PS: Bine spus Grizzy iei gsp-u si o camera video :D sa le aratam noi ce inseamna DIESEL POWER :lol:

_anaconda_ 18-03-10 15:51

Daca tu chiar crezi ca atingi cu o SLZ 1.9d 190 km/h...ai o perceptie total gresita asupra performantelor reale ale masinii tale. Colegul forumist a ales masini premium, destul de noi (2007+) tocmai pentru a avea o eroare cat mai mica la kilometraj, asa te-ai convinge ca cei 190 km/h sunt fictivi. Sau cu un GPS.

Mai mult de 160 km/h masina aia nu prinde decat in picaj sau in conditii speciale (vant puternic din spate, sa cobori o panta si asa mai departe).

PS - ca sa prinzi cu adevarat 190 km/h probabil ti-ar trebui putere ~ dubla decat are un 1.9d de la Dacia, de pe vremea lu' burebista.

lord_wader 19-03-10 10:53

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3197159)
Daca tu chiar crezi ca atingi cu o SLZ 1.9d 190 km/h...ai o perceptie total gresita asupra performantelor reale ale masinii tale. Colegul forumist a ales masini premium, destul de noi (2007+) tocmai pentru a avea o eroare cat mai mica la kilometraj, asa te-ai convinge ca cei 190 km/h sunt fictivi. Sau cu un GPS.

Mai mult de 160 km/h masina aia nu prinde decat in picaj sau in conditii speciale (vant puternic din spate, sa cobori o panta si asa mai departe).

PS - ca sa prinzi cu adevarat 190 km/h probabil ti-ar trebui putere ~ dubla decat are un 1.9d de la Dacia, de pe vremea lu' burebista.

Foarte corect-scuze de alipirea improprie a celor 2 termeni-, ce incerci tu anaconda sa-i explici la om.
Unii oameni nu percep realitatea la fel ca restul, la fel cum unii colegi de-ai mei din generala aveau probleme in a intelege geometria in spatiu.
Pe deasupra mai si vin cu expresii de genu " sa le aratam noi ce inseamna DIESEL POWER" . Care diesel power? ala de 63CP. Pai daca loganul de 85CP sau alte masini de generatie noua, turbo diesel de pana in 100Cp abia ating 170-175/h cum crede el ca o masina ca solenza D atinge 190?:shock:

vn-08-nen 19-03-10 15:49

Eu am vw de 1.9 , avea 90 cp , in carte / talon 180km/h scrie vit maxima . Eu am mers cu 200km/h ce e drept a urcat foarte greu dupa 170 cam asa . Acum am 101 cp dar nu i-am mai dat blana cum se spune sa vad daca e vreo diferenta , ceea ce cred ca e dar mica .

Am impresia ca masina e intr-un fel limitata cand iese pe usile fabricii , sau performantele ei sunt limitate sau ajustate intr-un mod in care sa ii permita motorului o durata de viata mai lunga .

Sunt multe masini care depasesc cu 10-20km/h viteza maxima specificata in talon / cartea masinii ... acum na fiecare cu oala lui ... Sunt pareri pro si contra !

Numai bine !

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning