![]() |
Re: Nissan 200SX S13 SR20DET | Performance Road & Drift Project
hai ca am incredere:D MULT MULT SUCCES!
ps: gropile din iasi ne omoara pe toti...dar asta e Romanica noastra. |
O sa fie bine Octav...acum o sa vezi ce poate "chinezaria" :-) .
Dai blana......ne vedem la bucuresti, si acolo programam si sonda aia. |
@alex_maf2007 Multumesc mult, fingers crossed :) La anul daca continui asa cred ca o sa-mi prepar un Aro 264 de drift. LWB ca sa fie smecherie.
@AudioClass Hehe, da, acum ca ai postat tu mi-am adus aminte ce mi-a mancat sufletul ieri jumatate de zi. Sonda mea AFR nu mai vrea sa mai coopereze, deci merg orbeste cu setarea la motor. I-am mai dat niste gaz sa fiu sigur ca e okay si ca o sa miroase frumos in spatele meu si aia e. Nasol e ca nu imi mai gasesc terminatorul, am incercat sa confectionez unul dintr-un jack de 2.5mm dar no dice. Am cumparat si un laptop vechi cu serial din disperare (n-am gasit nicaieri convertor) dar still no dice. Pe final l-am rugat pe Emanuel sa mearga dupa mine si sa-mi confirme ca scot nitel fum negru in sarcina pe toata plaja si m-am declarat fericit. Multumesc mult Catalin, le mai vorbim noi cand ne vedem :) Multa bafta, Octav |
bafta maxima si sarbi,si distractie cat cuprinde;)
|
bafta octav, cred k o sa faci o figura frumoasa, si daca te concentrila eu zic k te si califici ;) mai vb cu Dunev e tatic in ce tine de s13 si cu Dmitry dar nu cred k vine acum , o sa vina la Constanta sigur k a promis o saptamana de betie dupa etapa ;) have fun pupat
|
Acum am ajuns inapoi. A fost foarte, foarte special pe toate nivelele, m-a cucerit experienta :)
Am reusit (nu stiu cum) sa ma calific, 30 din 32 si apoi am luat bataie de la Marco Blasutta (un pilot foarte bun si un tip de nota 10) cu 7-3 si 5-5. Razvan s-a luptat aprig cu Adam Kerenyi (castigatorul etapei de altfel) si a facut o figura foarte frumoasa, felicitari Razvane ! Dobre din pacate s-a dat pe ploaie si ursul cu apa nu prea se inteleg asa bine, altfel sunt sigur ca ar fi facut treaba buna, in antrenamente si calificari a mers excelent. Calin s-a clasat cel mai bine dintre noi toti, top 8. Ciuli iar mi-a furat masina si a mers si el foarte bine, tare mult as fi vrut sa vina cu Sky-ul sa arate tot ce poate :) Congrats mate ! Gabi a mers si el foarte bine dar nu a reusit sa se califice din pacate. A prins, ca si mine, circuitul semi-ud si foarte foarte amagitor. Daca era tot uscat sau tot ud cred ca se califica. Mai multe detalii (scurte, promit), filme si poze maine sau daca n-am somn in cateva ore. Multa bafta, Octav |
Am pus sus un filmulet cu precalificarile, era prima data cand am vazut circuitul si primele ture reflecta asta :)
Mai vin incetul cu incetul, am multe materiale prin care trebuie sa trec + encodat etc. :) <object width="640" height="390"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/HrNwG-B1JLM?fs=1&hl=en_US&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/HrNwG-B1JLM?fs=1&hl=en_US&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Multa bafta, Octav |
bravo,felicitari;)
|
@sergiu_evo Multumesc man :)
Mai jos filmul cu battle-ul impotriva lui Marco Blasutta. Din ce am inteles este un foarte bun pilot, campionul Italiei la drift si s-a calificat al 3-lea. Avand in vedere treburile astea si suprafata extrem de dificila pe ud, nu ma simt chiar atat de prost ca am luat bataie de la el :) - In tura de antrenament a facut spin la initiere si a fost nevoie sa fac si eu spin ca sa il feresc. - In prima tura jurizata cand a fost lider a mers destul de incet si nu am reusit sa tin masina in drift, am indreptat de mai multe ori si o tineam pe-o parte mai mult din frana de mana. Din masina mi se parea ca sunt in fundul lui si ca daca m-as apropia mai mult nu as putea feri in caz de probleme. Pe filmare am vazut ca de fapt distanta era maricica si mi-a lipsit total curajul de a merge mai tare, am fost intimidat. Nu am avut experienta si agresivitatea ca sa merg mai bine. I got owned. - In a doua tura jurizata am fost lider si am putut sa merg intr-un ritm mai okay pentru mine, fara la fel de mult stress. La initiere era gheata si apoi o portiune aderenta, nu m-am obisnuit (lipsa de experienta + frica) si am indreptat in prima curba dar am pus oleaca de distanta deci a fost ok. Nu stiu daca meritam 5-5, poate 6-4 pentru Blasutta. Lumea pe acolo mi-a spus ca rezultatul a fost 3-7 5-5 insa pe rezultatele oficiale apare 0-10 5-5 si mi s-a motivat ca asta a fost din cauza "major understeer", parte din noile reguli. M-am indreptat de multiple ori, ce-i drept, deci nu pot disputa decizia, au dreptate either way. Nu stiu ce sa zic aici, sunt cam dezamagit pentru ca dupa Iasi mi-am propus sa pierd doar la puncte, fara 10-0 dar ... aia e presupun. Cred ca acel 7-3 5-5 era lucrul care ma bucura cel mai mult la participarea asta. Chiar rog cine a fost acolo si a auzit comentatorul sa-mi spuna cat a fost scorul la prima runda, macar pentru curiozitatea mea. <object height="390" width="640"> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/7CYPZJGfDMM?fs=1&hl=en_US&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="390" width="640"></object> Nu am calificarile sunt pe un card pe undeva, le voi urca si pe alea. Incerc sa urc si filmele cu ai nostri cat de curand. EDIT : Voi scoate pe moment ce am mai pus ca sa termina de urcat tot ca sa "share" organizat :) Acum ma pregatesc sa plec spre bucuresti pe seara deci cine vrea sa vada mai multe filmulete din Serbia, sunt lasate la upload aici : https://www.youtube.com/user/iDriftRo iar filme cu mine aici : https://www.youtube.com/user/OctavXSW Multa bafta, Octav |
1 Attachment(s)
felicitari pt prestatia de azi........
|
Quote:
Nici macar soferii nu le ocolesc. |
1 Attachment(s)
grats pentru locul 1 .. ti-am zis si live dupa ce ai coborat de pe scena
|
Felicitari!
|
Multumesc mult baieti ! Cumva nici acum nu-mi vine sa cred, am avut ceva bafta :)
Abia ajuns acasa, se face regruparea maine si poate sui materialele promise + ce s-a mai facut pe la Bucuresti. Multa bafta, Octav |
Finala de la RTS intre mine si Gabriel Onofrei, scuze de tura extra, eram asa de fericit dupa depasire incat am zis sa intorc masina mai larg.
<object height="390" width="640"> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/XvdLjqwFS98?fs=1&hl=en_US&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="390" width="640"></object> More to come soon :) Multa bafta, Octav |
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning