![]() |
Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?
pai si nu ai fost despagubit? ala trebuia sa iti repare masina, cel care nu a acordat prioritate
|
Daca vinovatul s-a stabilit a fi cel baut (cum ar fi normal), asigurarea lui nu acopera nimic... si ramane doar sa-l dai in judecata sa-ti recuperezi paguba.
|
naspa. sincer imi pare rau
|
eu in fiecare dimineata gasesc cate o zgarietura noua, intradevar nu e intentionata dar totusi... http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/wonder.gif
|
Quote:
|
nu de mult am gasit oglinda fara "sticla" la passat iar la golf-ul acu vreo 3-4 zile l-am gasit fara proiectorul stanga din bara X( ...ce sa faci.. we live in Romania
|
acu daca e sa o luam asa.. la ce`ti trebuie ? n`ai retrovizoare ?:-s ... si proiectoare lasa , ca e periculos sa circuli noaptea.. mai bine :)
Te`au scurtat de cateva milioane :( nasol .. da`ne`ar si noua cineva garaje... |
inca o zgarietura de vreo 30 de cm cu cheia,dar adanc,a ramas vopsea pe langa,ca in desene asa.
|
Quote:
inseamna ca ai ceva prieteni ... |
Quote:
|
Quote:
aaaa... e vacanta .... |
Quote:
|
monteaza o camera de supraveghere unde e masina parcata si se rezolva problema..
|
cu infrarosu ;)
|
eu am o problema cand vreau sa dorm la prietena mea cu parcatu, suna amuzant dar nu e vb de ce va ganditi, e vb chiar de parcat :))))
fiecare e cu locul lui sau cele fara proprietari sunt luate pe cand ajung :P odata ma trezit noaptea sa imi mut masina si data viitoare am lasato intr-un colt de strada unde nu incurca pe nimeni ... dimineata am vazut ca un destept sa lasat pe toba sport proaspat pusa si a rupt suportul :evil: asa ca am parcat pe strada aia mai jos in drept cu o gena de gunoi dar am lasat loc sa poata intra lumea si gunoiul nu venea ziua aia dimineata m-am trezit cu o punga de gunoi pe parbriz :evil: din fericire intacta deci ori e un cartier de idioti ori asa e peste tot |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning