Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/162715-ford-capri-mk1-v6-2300-gt-the-white-dream-69-gto.html)

player77 24-04-10 21:16

Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3307159)
sa NU intelegi asta ! nu tineam 20 de ani un Capri daca nu imi placea. Dar la Capri imi place doar forma caroseriei, caci la mecanica e primitiv rau, mai ales la puntea din spate. Chiar ma gandeam mai demult la o combinare de caroserie de Capri, la care sa adaptez puntile de Granada, cu motorul 2,3 si cutia in 5 tot de la granada, diferentialul de la 2,0 ... operatia se poate face, loc este destul, piesele sunt moca, doar trebuie ceva timp.
Si uite asa, imbinam placutul si frumosul Capri cu puternica si stabila Granada.
Chiar nu-mi pasa ce spun aceia care tin la "original".

Ceva frumos si original,dar din pacate cu motor mic,mie in special mi-a placut starea lui...si pozele ca sunt facute super profi..am inteles ca omu foloseste masina zi de zi si are peste 300000 km cu ea facuti in europa..
toata stima mea pt el....va las sa remarcati..

cocolinoburtosu 25-04-10 20:57

Foarte frumoasa masina si super intretinuta. In mod special mi-a atras atentia volanul care este genial, eu nu am mai vazut asa ceva pana acum, adica volanul ei original dar imbracat in piele si unpic ingrosat. Foarte frumos...

player77 26-04-10 17:22

12 Attachment(s)
atasez poza cu telescopul si arcul...
si acuma incercam sa intram si la spate...
piese...
telescoape spate
kit reparatie cilindri
bucsi spate
saboti ....toate noi...am gasit piesele spre surprinderea mea destul de usor ,fiind accesibile de pe o zi pe pe alta,toate fiind noi noutze....
inca mai caut cablurile de accelaratie,frana si ambreiaj...daca stie cineva si ma poate ajuta dau o bere:D sau o tura

player77 01-05-10 00:58

:D:Dsi am terminat si spatele:D:D abia astept sa dau miine o tura cu dansa sa vedem cum se comporta...

rik 02-05-10 22:07

In primul rand salut.Vreau sa te felicit pentru lucrarea ta si sa iti spun ca urmaresc cu interes inca de la inceput posturile.Bafta in continuare.Adevarat pasionat!

Gabi 04-05-10 19:31

Extraordinară maşina ! Te văzui azi, la semafoare la universitate (eu mă benoclam din Nubira aia aurie :lol:) şi chiar rămâsăi plăcut impresionat !

Felicitări !

player77 04-05-10 23:15

4 Attachment(s)
:D
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3333383)
Extraordinară maşina ! Te văzui azi, la semafoare la universitate (eu mă benoclam din Nubira aia aurie :lol:) şi chiar rămâsăi plăcut impresionat !

Felicitări !

multumesc si Doamne ajuta! ma bucur sa stiu ca mai sunt oameni care apreciaza astfel de masini...ma dau cu masina de 2 zile si parca nu imi vine sa o mai bag in garaj...:D:D sincer parerile sunt impartite cand vine vorba de priviri...de aceea le cam evit...
ex-ieri am incins un tzaran pe calea bucuresti cu un passat care efectiv a plecat fara sa se asigure si pe urma o dadea in curse cu mine,cat pe aici sa ma loveasca...
masina o sa fie prezenta la vtm bucovat si o sa dea deschiderea concursului,cu nr 0.
ps .atasez in premiera niste poze draft care o sa apara intr-o revista...cu cele 2 bijuterii:D:D baietelul meu si masina .:D:D:D

rik 05-05-10 14:15

Trebuia sa pui numarul de inmatriculare cu cifre in pozele alea.
Si sa-l pui cu numar impar sa aivoie sa circuli duminica acum!!!!

player77 05-05-10 18:23

Quote:

Originally Posted by rik (Post 3335644)
Trebuia sa pui numarul de inmatriculare cu cifre in pozele alea.
Si sa-l pui cu numar impar sa aivoie sa circuli duminica acum!!!!

prea tare nene faza asta..chiar nu m-am gandit....super tare....

player77 09-05-10 21:22

11 Attachment(s)
Deci..gata ..oficial primii 300 km s-au facut cu capriul dotat cu noua suspensie,frana etc..
Azi dimineata am primit cu o deosebita placere invitatia de a da startul de etapa de vtm bucovat craiova.
Masina s-a comportat exceptional,chiar speackless....a fost trezit bunicul monstruletz ...dupa 41 de ani...practic ,l-am dezmortit un pic ...etapa a fost super ok, a trebuit sa fac un traseu de 1,8 km in urcare,destul de greu pt ca masina avand tractiunea spate si avea tendinta de a aluneca.....
Etapa a fost super misto organizata,felicitari organizatorilor
La intoarcere am incercat-o un pic mai mult avand ceva probleme cu radiatorul..am prins pe gps undeva la 150 km....brrrrrrrrrrrrrr

player77 11-05-10 15:27

2 Attachment(s)
si inca 2 poze...

AxYJamaicanu 11-05-10 17:14

ar fi misto daca ajungi la mare cu ea sa mergi cu cristi la moshu de la care a luat-o sa faca infarct cand o vede :)

player77 11-05-10 21:47

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 3352059)
ar fi misto daca ajungi la mare cu ea sa mergi cu cristi la moshu de la care a luat-o sa faca infarct cand o vede :)

Sincer cred ca mosu s-ar bucura daca ar vede in ce stare e(masina isi traieste a doua tinerete ),am tot respectul pt el ca a stiut sa aleaga la timpul respectiv,motorizarea si marca-ceea ce se vede ca omul chiar a avut gusturi....cu siguranta ar fi dezamagit din alte motive....si cred ca 'domnul cristi nu ar face posibila intalnirea cu domnia sa...
Chiar mi-as dori sa cunosc primul propietar sa ii string mina si sa aflu adevarata istorie a masinii!

brownshark 11-05-10 22:03

Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3307159)
sa NU intelegi asta ! nu tineam 20 de ani un Capri daca nu imi placea. Dar la Capri imi place doar forma caroseriei, caci la mecanica e primitiv rau, mai ales la puntea din spate. Chiar ma gandeam mai demult la o combinare de caroserie de Capri, la care sa adaptez puntile de Granada, cu motorul 2,3 si cutia in 5 tot de la granada, diferentialul de la 2,0 ... operatia se poate face, loc este destul, piesele sunt moca, doar trebuie ceva timp.
Si uite asa, imbinam placutul si frumosul Capri cu puternica si stabila Granada.
Chiar nu-mi pasa ce spun aceia care tin la "original".

deci santem macar 2...;)

brownshark 11-05-10 22:07

player77 ; fara suparare, "speackless" = speechless.
nu ca-ti zic, dar vreau sa spun...
nu-i bai, toti mai gresim

dupa cum vezi, nu da rau cu partea spate black.;)

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning