![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
12 Attachment(s)
Quote:
toata stima mea pt el....va las sa remarcati.. |
Foarte frumoasa masina si super intretinuta. In mod special mi-a atras atentia volanul care este genial, eu nu am mai vazut asa ceva pana acum, adica volanul ei original dar imbracat in piele si unpic ingrosat. Foarte frumos...
|
12 Attachment(s)
atasez poza cu telescopul si arcul...
si acuma incercam sa intram si la spate... piese... telescoape spate kit reparatie cilindri bucsi spate saboti ....toate noi...am gasit piesele spre surprinderea mea destul de usor ,fiind accesibile de pe o zi pe pe alta,toate fiind noi noutze.... inca mai caut cablurile de accelaratie,frana si ambreiaj...daca stie cineva si ma poate ajuta dau o bere:D sau o tura |
:D:Dsi am terminat si spatele:D:D abia astept sa dau miine o tura cu dansa sa vedem cum se comporta...
|
In primul rand salut.Vreau sa te felicit pentru lucrarea ta si sa iti spun ca urmaresc cu interes inca de la inceput posturile.Bafta in continuare.Adevarat pasionat!
|
Extraordinară maşina ! Te văzui azi, la semafoare la universitate (eu mă benoclam din Nubira aia aurie :lol:) şi chiar rămâsăi plăcut impresionat !
Felicitări ! |
4 Attachment(s)
:D
Quote:
ex-ieri am incins un tzaran pe calea bucuresti cu un passat care efectiv a plecat fara sa se asigure si pe urma o dadea in curse cu mine,cat pe aici sa ma loveasca... masina o sa fie prezenta la vtm bucovat si o sa dea deschiderea concursului,cu nr 0. ps .atasez in premiera niste poze draft care o sa apara intr-o revista...cu cele 2 bijuterii:D:D baietelul meu si masina .:D:D:D |
Trebuia sa pui numarul de inmatriculare cu cifre in pozele alea.
Si sa-l pui cu numar impar sa aivoie sa circuli duminica acum!!!! |
Quote:
|
11 Attachment(s)
Deci..gata ..oficial primii 300 km s-au facut cu capriul dotat cu noua suspensie,frana etc..
Azi dimineata am primit cu o deosebita placere invitatia de a da startul de etapa de vtm bucovat craiova. Masina s-a comportat exceptional,chiar speackless....a fost trezit bunicul monstruletz ...dupa 41 de ani...practic ,l-am dezmortit un pic ...etapa a fost super ok, a trebuit sa fac un traseu de 1,8 km in urcare,destul de greu pt ca masina avand tractiunea spate si avea tendinta de a aluneca..... Etapa a fost super misto organizata,felicitari organizatorilor La intoarcere am incercat-o un pic mai mult avand ceva probleme cu radiatorul..am prins pe gps undeva la 150 km....brrrrrrrrrrrrrr |
2 Attachment(s)
si inca 2 poze...
|
ar fi misto daca ajungi la mare cu ea sa mergi cu cristi la moshu de la care a luat-o sa faca infarct cand o vede :)
|
Quote:
Chiar mi-as dori sa cunosc primul propietar sa ii string mina si sa aflu adevarata istorie a masinii! |
Quote:
|
player77 ; fara suparare, "speackless" = speechless.
nu ca-ti zic, dar vreau sa spun... nu-i bai, toti mai gresim dupa cum vezi, nu da rau cu partea spate black.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning