![]() |
Re: BMW Seria 3 vs Passat şi alte modele pe 402 metri
BMnWA - apreciez cum mi-ai raspuns ;),scz ,aseara eram intr-o stare mai proasta,asa e cand te-ai indragostit de o masina nu conteaza ca e cea mai ieftina/cea mai naspa pt.toti ..stiu cum e ..nici eu nu as da calibra pe multe masini,fie ele noi...adevaru ca seria 3 de atunci e reusita,si ar avea inca pret si acuma daca nu ar fi asa multe,oki .numai bine;)
|
Quote:
|
multam..e fabricat numai in 1994 pret de cateva luni in numar de vreo 22000 pt a putea introduce astra gsi si in tari precum portugalia si italia care aveau taxe mari pt cilindree...
|
Quote:
|
Quote:
|
bmw merg"de rup" doar alea de la 2,5 in sus.pune un 320 de 150cp cu o calibra tot de 150si... s-ar putea sa ramai cu un gust amar
|
doar...( s-ar putea sa ramai cu un gust amar ):D asta ramane de vazut... dar iti zic sigur ca daca ai fi luat o calibra direct din fabrica si un bmw tot din fabrica... calibra 0-100km/h 8,2 sec,pe cand bmw 9,5 sec ..deci pe hartie calibra face bmw'u:D
|
Eu stiam ca 320d ia suta in 8.9s iar in topic e vorba de 402 metri
|
320d E46 facelift cu 150CP are 0-100 in 8.9 secunde. El a mentionat doar 320 150CP, asta poate sa insemne si E36 320i care are 0-100 in 9.8 secunde. Avand in vedere perioada in care a existat Calibra este logic sa o comparam cu E36.
|
Quote:
Daca vrei sa pui un 320d de 150 CP cu o Calibra de 150CP poti sa o faci linistit dar sa nu uiti sa mai pui 200 kg in Calibra ca sa fie echivalente greutatile si in cazul asta nu mai cred ca ramanem cu gustul amar. |
adevarul e ca e ca merg destul de bine calibrele 2.0 SFI ,dar un bmw are si sub capota suflet mare si calitate in interior si un exterior sobru.. nu le poti avea pe toate , cred ca are destule avantaje un bmw. Daca aveau o calitate mai ridicata poate ca erau si ele mai scumpe.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: