Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

geani29 31-01-07 18:06

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Cea mai cumplită durere pe care am simţit-o vreodată a fost una sufletească, cînd mi-a murit tatăl, tragic, la doar 48 de ani. În 2 săptămîni, de la 65 de kilograme, ajunsesem la 57 (am 1,76 m, deci înţelegeţi ce vreau să spun). Asta s-a întâmplat în ianuarie 2000 şi de atunci, am reuşit să trec peste...

dreamer 02-02-07 14:38

Cele mai nasoale dureri le-am patit cam asa:
1. Mi-am rupt mana cu rolele cand eram mic,dubla fractura,statea cam ceva de genu literei Z mana mea...
2. Criza renala,nu va pot explica in cuvinte cat de nasol e sa stai incolacit sa nu te poti misca de durere...
3. Durere sufleteasca la pierderea unui membru al familiei.

DaViD TL 04-02-07 03:23

pey ce am patit asa mai rau a fost capu spart de vreo 10 ori, am sarit de pe un garaj si am cazut in cot si miam rupt mana,la 7 8 ani mam taiat la picior intrun cui si proasta d la spital ma cusut pe viu dupa 2 saptamani mi sa rupt operatia si iar cusut pe viu am ramas cu cicatrice urata,scrantit glezna urat de tot anu trecut nu puteam sa merg si prietenii sau gandit sa ma ajute si imi intorceau picioru parca era volan de raba ,si ce mi sa intamplat asa mai groaznic si nu am patit nimic a fost cand aveam 6 7 ani ma trecut cu roata din spate o caruta umpluta pe jumatate cu pepeni fix peste cap mia trecut roata si cam atata din ce imi amintesc!!!

d3spinul 05-02-07 00:39

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 729954)
6 7 ani ma trecut cu roata din spate o caruta umpluta pe jumatate cu pepeni fix peste cap mia trecut roata si cam atata din ce imi amintesc!!!

cum frate sa treaca o caruta plina pe jumate de pepeni peste capul unui om shi sa acum poata sa vb cu noi ?

poate era un carut din`ala d il tragi cu mana , nu dinaia de e trasa de cai !

CarGoVroom 05-02-07 11:28

nu fac lista cu durerile mele...dar spun asta:
cand omu e fortzat sa indure...indura multe

DaViD TL 05-02-07 13:57

Quote:

Originally Posted by d3spinul (Post 731662)
cum frate sa treaca o caruta plina pe jumate de pepeni peste capul unui om shi sa acum poata sa vb cu noi ?

poate era un carut din`ala d il tragi cu mana , nu dinaia de e trasa de cai !

pey din aia trasa de cai ,am luat eu un pepene si mam dus in spatele carutei si pana sa ma urc in ea sa speriat calu si a tras caruta inapoi eu am cazut si mia venit fix cu roata peste cap oricum nu eramult umpluta da ceva ceva avea in ea,oricum maikmea sa speriat tare cand a avut nush cum nam patit nimica oricum faza a fost tare!!!:lol:

d3spinul 05-02-07 14:21

Quote:

Originally Posted by tune3r_soul (Post 732490)
pey din aia trasa de cai ,am luat eu un pepene si mam dus in spatele carutei si pana sa ma urc in ea sa speriat calu si a tras caruta inapoi eu am cazut si mia venit fix cu roata peste cap oricum nu eramult umpluta da ceva ceva avea in ea,oricum maikmea sa speriat tare cand a avut nush cum nam patit nimica oricum faza a fost tare!!!:lol:

ai puteri supranaturale ceva? :))))

eko_X_cite_069 06-02-07 15:57

cea mai tare durere a fost knd ma dadeam la Cota 2000 la un downhill cu biclele cu baietii si am zburat peste un hop..si am pikat pe niste pietre porma...m-am rostogolit si la vale...m-am izbit cu coloana de un bolovan...si iar m-am rostogolit...pana m-am oprit langa un pietroi mare!!!eram terminat 1ora nu puteam sa ma misc deabia mai respiram in plm...a fost nasol rau.......si alta faza....knd faceam acoperisu la casa ..eram cocotzat pe grinzi..am alunecat si am picat in gol pe niste placi de rigips vreo 8m in gol...prin golul de la scara spre etaj...:(....

2fastboy 15-02-07 14:29

Cati ingeri va pazesc fratilor :D sa scapi si sa treci peste asa chestii e ceva ;)

DaViD TL 16-02-07 21:50

fratilor daca vreti senzatii majore ,faceti ce fac eu ,mergeti p o strada cu sens unic si u de pe sensu invers sa cobori la vale pe bicicleta si sa mergeti fara maini ,precum cel ce vorbeste, sa vezi cum fac aia de la volan ,atunci cand treci la 10 cm d masina lor ,senzatii majore !!!

MaTzA 16-02-07 23:39

ahm...dk o sa dai de 1 ca mine la volan...sa te dai si tu si bicla ta la o parte... nu am carnetul d mult( 2 sapt) dar... nu te ratez... stii tu...mortu' e de vina ;) asa ca ... la mai multe strazi cu sens unic ;)

DaViD TL 16-02-07 23:47

pey asta era ideea,daca lovesti vreo masina asa in plin ,atunci sa vezi durere cumplita:lol: !!!

EvLSant0S 17-02-07 11:37

e bine ca gandesti .... si in ce fel ..

Gabi_323i 17-02-07 11:57

cand eram mic aveam vreo 6 7 ani cred am eram cu bunicamea in ior si am cazut in lac iar ea m-a vazut si m-a apucat de picior cumva nu tin minte decat ca plangeam in apa cumva si parca am coborat in apa cel putin 10m dar apa nu cred ca avea mai mult de 1-2m :)

Magos 21-02-07 18:51

am impresia ca unora dintre noi nu le-au ajuns durerile fizice pe care le-au suportat pana acum, si mai vor...
aviz amatorilor de SENZATII TARI!!! (si platit asigurari... :? )

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning