Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Pasiune versus fiţe (https://forum.4tuning.ro/28-femei/129577-pasiune-versus-fite.html)

DTH 29-01-10 16:00

Re: Pasiune versus fiţe

Da nu am spus ca femeia nu are dreptul la studii ...frate iar intelegeti numai ce vreti , sincer acuma ? :| Eu am spus ca nu mi-ar placea sa imi repare o femeie masina si . Asta este parerea mea si nimeni nu mi-o poate schimba ...voi faceti ce vreti eu fac ce vreau ....greu....

Eugen_TL 29-01-10 16:45

Cam suna a tampenie sa mergi cu masina la service, si sa constati ca e o femeie iar tu sa pleci acasa sa INCERCI sa o repari singura. Adica nu e in stare o femeie care a invatat si are o pasiune pt mecanica, dar esti in stare tu care n-ai invatat si nu faci mecanica. Ciudat si asta se numeste prostie, faptul ca nu accepti ca o femeie iti poate repara masina, ba mai mult te bagi tu sa o repari ( sa strici de fapt cu siguranta ). :)

DTH 29-01-10 16:53

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3028345)
Cam suna a tampenie sa mergi cu masina la service, si sa constati ca e o femeie iar tu sa pleci acasa sa INCERCI sa o repari singura. Adica nu e in stare o femeie care a invatat si are o pasiune pt mecanica, dar esti in stare tu care n-ai invatat si nu faci mecanica. Ciudat si asta se numeste prostie, faptul ca nu accepti ca o femeie iti poate repara masina, ba mai mult te bagi tu sa o repari ( sa strici de fapt cu siguranta ). :)

De unde stii tu ca nu cunosc mecanica ? De unde stii tu ca nu stiu sa repar ? Stai tu linistit , ma pricep si la masini si la motoare ...mai bine nu mai scrii despre ceva ce nu cunosti , te rog ...nu ma mai aduce in subiect daca nu ma cunosti , eu am spus frumos parerea mea , nu a intereseaza daca ii place cuiva sau nu dar ma deranjeaza faptul ca vin persoane gen tu care habar nu au si nu ma cunosc personal si se baga aiurea doar ca sa se afle in treaba , mers ;)

Deja este cam mult offtopic , ai ceva sa zici dai pm , ms

Babutz 29-01-10 17:21

eu nu as avea probleme sa imi repare o femeie masina :D
de fapt...chiar respect daca e in stare :D

Eugen_TL 29-01-10 17:34

Ok, claudia te cate ori ti-ai facut revizia la masina singura?sau macar o roata sa schimbi daca tot spui ca te pricepi... nu trebuie sa te cunosc, dar se vede de la o posta ca nu ai treba cu mecanica. :) Parerea mea, nu e neaparat si adevarata.

DTH 29-01-10 17:46

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3028505)
Ok, claudia te cate ori ti-ai facut revizia la masina singura?sau macar o roata sa schimbi daca tot spui ca te pricepi... nu trebuie sa te cunosc, dar se vede de la o posta ca nu ai treba cu mecanica. :) Parerea mea, nu e neaparat si adevarata.

Ahahhaa , roata schimbata ? Pana mea , daca tu spui ca se vede de la o posta ca nu am treaba e clar ...numai eu stiu cat stateam prin parcari cu baietii la curse si cat schimbam roti , si cand a lasat unu o sticla cu bere in spatele masinii mele la 4 dimineata , am dat sa plec , am dat cu spatele si "curgea " masina`n jos ...si cine a schimbat-o ? OARE ? Crezi ca am nevoie de ajutor ? Crezi ca , stiu sa schimb tot ? Nu frate , dar acolo unde CUNOSC nu cer ajutor ca ma pot descurca si singura , si cine ma cunoaste ma stie de ce sunt in stare asa ca nu veni tu acuma sa spui lucruri despre mine pe care nu le cunosti , te rog frumos ...si ma repet ...nu vorbi despre mine daca nu stii nici macar 1% despre persoana mea ;) Auzi ...roata schimbata ....:lol: in 5 minute imi spui ca nu stiu sa pun benzina , jn3boon ?

Magos 29-01-10 17:51

Here we go again... :|

DiavoLLo 30-01-10 01:17

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3028542)
Ahahhaa , roata schimbata ? Pana mea , daca tu spui ca se vede de la o posta ca nu am treaba e clar ...numai eu stiu cat stateam prin parcari cu baietii la curse si cat schimbam roti , si cand a lasat unu o sticla cu bere in spatele masinii mele la 4 dimineata , am dat sa plec , am dat cu spatele si "curgea " masina`n jos ...si cine a schimbat-o ? OARE ? Crezi ca am nevoie de ajutor ? Crezi ca , stiu sa schimb tot ? Nu frate , dar acolo unde CUNOSC nu cer ajutor ca ma pot descurca si singura , si cine ma cunoaste ma stie de ce sunt in stare asa ca nu veni tu acuma sa spui lucruri despre mine pe care nu le cunosti , te rog frumos ...si ma repet ...nu vorbi despre mine daca nu stii nici macar 1% despre persoana mea ;) Auzi ...roata schimbata ....:lol: in 5 minute imi spui ca nu stiu sa pun benzina , jn3boon ?

pai stii sa pui benzina :)) atentie baieti un semn de intrebare .....fetele astea au vechime pe forum mai mult decat unii dintre noi...deci acum si prost sa fii si sa tot citesti pe forum zi de zi si tot se prinde ceva de tine deci.....fara acuze nefondate si apoi.....daca nu ma insel are o mandrete de rotweiller...nu vreti sa faceti cunostinta :D

DTH 30-01-10 01:20

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 3029811)
pai stii sa pui benzina :)) atentie baieti un semn de intrebare .....fetele astea au vechime pe forum mai mult decat unii dintre noi...deci acum si prost sa fii si sa tot citesti pe forum zi de zi si tot se prinde ceva de tine deci.....fara acuze nefondate si apoi.....daca nu ma insel are o mandrete de rotweiller...nu vreti sa faceti cunostinta :D

Mrrr...:twisted::lol::lol::lol:

Eugen_TL 30-01-10 02:57

Si eu am 8 caini facem cunostinta nu-i problema :)
Deci daca ai raspuns doar la faza cu roata e ok :) Faza cu reviziile ai sarit, iar daca o revizie nu stii deja am vb cam mult si nu-mi da nimeni cele 2 min pierdute pt a scrie feicare mesaj. :)

Deci concluzie, esti in stare sa-ti repari masina singura :D si prea suferi incat sa o lasi pe mana unei tipe ca si tine care chiar stie meserie. :) Punct si Pasiune versus fiţe

DTH 30-01-10 03:07

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3029902)
Deci daca ai raspuns doar la faza cu roata e ok :) Faza cu reviziile ai sarit, iar daca o revizie nu stii deja am vb cam mult si nu-mi da nimeni cele 2 min pierdute pt a scrie feicare mesaj. :)

Deci concluzie, esti in stare sa-ti repari masina singura :D si prea suferi incat sa o lasi pe mana unei tipe ca si tine care chiar stie meserie. :) Punct si Pasiune versus fiţe

Ahahhahaa , ce te face sa crezi ca ma intereseaza ca ai 8 caini ? :lol: Nu te lauzi cam mult ? Si chiar crezi ca stau sa-ti raspund la toate aberatiile ? Daca stau acuma sa ma laud cu tot ce am facut pana acum si ce stiu sa fac , as scrie aici un roman , dar nu imi place sa ma laud , ma lauda destul altii 8) SI da frate , sufar , ca pana acum mi-am reparat singura si masina motorul cand am avut ceva de reparat pe moment ;) Asa ca ...te rog sa-ti vezi de tastatura ta , ms ;)

aleks 30-01-10 07:55

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3028012)
Poate or fi exceptii , dar mai bine mi-o repar singura :lol: Asta e , fiecare cu ale lui/ei ....nu toti suntem la fel , eu ma repet ...mai bine daca nu este nimeni la un service si este doar o femeie ...fug inapoi acasa si mi-o repar singura , iar daca nu ma pricep la ceva anume , tot gasesc eu pe cineva sau astept ...:D

Într-o femeie calificată ca şi mecanic, şi cu exerciţiu constant în service nu ai încredere. Dar ai în schimb încredere într-o femeie cu experienţă aproape zero în comparaţie cu ea (ea totuşi lucrează zilnic, orele tale de manoperă efectivă, comparativ, sunt infime) şi explici apoi că lumea-i rea şi are ceva cu tine, si nu te înţeleeegeee.
Tipic româneşte, reparaţia în faţa blocului (sunt convins că tu nu pleci de la service după ce vezi femeia mecanic şi te duci într-un loc unde ai condiţii asemănătoare, că te duceai din prima acolo) vs reparaţia la un mecanic, alegem reparatia (sau manopera, crearea de tuning, zugrăvitul, reparatul electrocasnicelor) de unul singur. Iar după ce ne încheiem manopera ne mirăm că râd alţii de rezultate şi aplicăm cele două dictoane româneşti: "lumea-i rea şi invidioasă, nu ne înţelege frate", şi celebrul "merge şi-aşa".

CED 30-01-10 10:14

eu inteleg si placerea reparatiilor in fata blocului - cind ne adunam toata trupa si mai mult ne distram - aici ma refer mai mult la lucrari de intretinere a masinii si lucruri chiar marunte - intro vreme ne adunam simbata dimineata - vara - si curatam masinile, ca la showuri, ne ajutam unu pe altul, puneam muzica, mai dezbateam cite o pb de admisie sau de genul... dupa o vreme i-am vazut pe mai multi vecinii ca devenisera mult mai preocupati de masinile lor si coborau si ei sa le curete si sa le ingrijeasca - ma bucurat enorm faza asta

revenind la subiect - alta e satisfactia cind faci o reparatie cu mina ta - si cind il simt pe mr cat cum toarce cind il gadil pe bujii imi creste inima - dar prefer sa fac asta in service unde imi spune mecanicum ce trebuie facut, stiu ordinea lucrurilor pe acolo, vine si verifica ce am ispravit, ma ajuta unde nu am putere, stie cam la ce nivel de cunostinte am ajuns si unde am voie sa ma bag si unde nu, si daca lucrez in curte la el ca sa nu ii tin ocupat un post de lucru macar e acolo si ma simt mai in siguranta cind lucrez
asta e posibil dupa ani de zile de lucrat impreuna si cum el l-a doftoricit pe cat de mic il stie la fel de bine ca mine - doar ca el are o groaza de masini pe cap
sint o multime de lucrari la care o femeie are mai multa rabdare si nu vad dc daca mecanicul cu care lucrez in mod regulat ar fi femeie nu ar fi ok - dimpotriva - pb e alta - nu imi place sa ma duc intr-un service unde nu cunosc pe nimeni - femeie sau barbat - pina nu vad ca pot sa am incredere mai bine ma descurc singura
despre schimbat roti in strada - eu zic ca nu are rost nici sa incerc - imi cunosc limitele - daca cumva reusesc sa desfac prezoanele sigur nu pot ridica roata - asa ca ma rog sa fie vreun prieten de pe forum aproape sa ma poata ajuta - normal ca nu e complicat de schimbat dar trebuie sa accept ca ma tine puterea atit cit ma tine

ce bine ar fi sa avem toti masini noi si sa nu avem niciodata probleme de mecanica - dar l-am ales pe mr cat si o sa fac tot ce trebuie ca sa ii fie lui bine chiar daca ma mai necajeste citeodata

DiavoLLo 30-01-10 13:10

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3029902)

ce nu am inteles in nici un post....aici ne referim strict la cineva care lucreaza in service....deci deja vb de cineva calificat pt ceea ce face....sau ne referim la cei ce posteaza.....ok...daca ne referim la cei ce posteaza am curaj sa pun pariu ca nu cred ca sunt 100 de insi sa desfaca o masina cap-coada si la sfarsit sa plece la cheie.....deci fiecare exceleaza intr-o anumita chestie....nu conteaza ca e femeie sau barbat.....eu am fost la reprez....pt o problema la frane....si am plecat linistit ca sunt ok.....si au fost ok 300 de m....dupa care m-au lasat iar.....acum.....ce sa fac....sa spun ca barbatii cu 10000 de testere in fata si scule...piese noi etc nu au fost in stare sa realizeze ca nu e servo-frana ci pompa de frana....deci barbatii nu sunt buni mecanici??? eu zic ca nu....depinde de la caz la caz...asa si aici fiecare stie sa faca la masina cate ceva...deci....hai sa nu ne atacam unii pe altii....macar pana nu ne lamurim de ce poate si ce nu poate face unul si altul.....si eu pot acuza de una si de alta si sa nu fiu in stare sa desfac un injector sau altceva.....eu cred ca aici suntem oameni cu capul pe umeri care in sinea lor stiu care le sunt limitele....

DiavoLLo 30-01-10 13:11

eu unul as lasa`o si pe mana unui orb....caz concret in ploiesti...si e foarte cautat....putini regleaza motorul ca el....deci de nu as lasa`o pe mana unei fete....???

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning