![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Cu semnalizarile ai ceva in plan? Vor ramane stock? :D
|
cred ca vor ramane stock,le-as putea face usor cu leduri dar nu imi place,voiam initial sa fac niste placute cu leduri dar cred ca vor ramane pe bec :D
|
esti un adevarat EZERMESTER !!! :D
|
nu stiu ce inseamna dar te cred pe cuvant :D
|
hahahaha :))
inseamna om bun la toate, repara tot si face tot :D |
ms atunci :D
azi am scos butucii in 4 prezoane de pe cea rosie,si am pus butuci normali de oltcit(pentru itp) doar pe fata;cu ocazia asta am schimbat un burduf de pivot care se rupsese,si am verificat pentru eventuale jocuri,totul este mai mult ca perfect :D sper maine sa pot sa-i schimb si pe cei de pe spate,si apoi sa merg la itp cu dansa :D |
am rezolvat asta seara problema becurilor pentru doua lupe,adica am xenon pentru doua lupe,si becuri d1s,adica nu o sa fie nevoie de nici o modificare,mai trebuie sa gasesc fire izolate bine ca sa leg intre becuri si balasturi,nefiind instalatie cumparata de-a gata,becurile n-au fire,si nici balasturile...dar nu-i bai,4 fire n-or fi asa o tragedie :D
inca doua bece d1s si o sa le am toate 4 pe xenon :D |
Quote:
|
eu ti-am spus sa le dai jos si sa le iei in casa,dar lelnea asta...
inca n-am ajuns la capat cu lucrul la ele,dupa ce o sa am si geamuri o sa vad daca se aburesc sau nu,pana atunci mai e cale lunga... |
Quote:
|
scz de off si ca ma bag,nici nu stiu despre ce masina e vorba,dar daca e "straineza" astea au un "furtunas" undeva in spate care le permite sa "Respire"...vezi sa nu fie ala infundat. Daca e vorba despre un far de oltcit...cred ca le-ai izolat prea bine si nu mai "respira" =)))
|
sunt de oltcit farurile
ideea e ca la inceput respirau prea bine,acum e posibil sa respire mai putin bine,si sa fie aer umed in ele intr'adevar farurile moderne au 1 sau mai multe furtunase cu cot indreptate in jos prin care respira,ideea e ca sunt izolate bine si cand sunt facute sunt etansate in atmosfera uscata,iar apoi aerul umed intra foarte greu,pe cand astea facute de mine,s-au tot plimbat in aer cald rece...poate trebuiau tinute mai mult in casa,dar la temperatura mica |
tot timpul impresionezi cu ideile si rezultatele tale!!! imi place cum lucrezi si iasa bine !!! nota 10 pentru lupele alea !!!
|
Bai, esti dat dra** tu ma :D
Lupe de Bentley, beace de Touareg, palier de ceva Fiat, oglinzi de BMW, ce mai urmeaza? :lol: |
nu stiu,va urma :lol:
momentan carpc-ul e dat jos si i-am umblat putin prin "soft" cu niste update-uri...si urmeaza sa vad ce are cdromul fiindca facea figuri in ultimul timp din cauza lui :D oglinzile de bmw asteapta cuminti in cutie,la fel si niste difuzoare care abia asteapta sa ajunga pe masina... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning