![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
de ce crezi ca se comercializeaza pachete m si sline? pentru aspect...nu zice nimeni sa isi puna si embleme de m...dar de ce sa nu arate fioros!?
mertanul nu duce pe nimeni in spate?nu atinge daca ai trei persoane in spate? |
Plinut esti tu ba. Noi suntem bine facuti 8)
|
aia da investitie...si eu visez la jante pe 18 dar un cauciuc e cam 9 milioane:( spor la modificari...intodeauna mi-au placut mertanele...mai ales cele mai vechi...astea noi au plastice de doi bani...exceptand s:)
|
Quote:
stai linistit ca si S Klasse are plastic....doar usile, aripile spate, pragurile si plafonu sunt din metal,,restu plastic...toate masinile noi sunt gandite sa reziste cat mai mult si sa fie cat mai ieftin de reparat... |
depinde care generatie de S KLASSE
|
nu ma refeream la caroserie...ci la interior la fetele de usi si bord..m-am urcat in c classe de 30000 de oiro...indiferent de nivelul de echipare are un plastic urat...ceva mai moale decat la logan...dar daca compari cu volvo s60 din 2005 care are piele si pe bord si pe marginea superioara a fetelor de usi...sau cu masinile vechi care aveau un pic de burete si o musama,vinilin pe deasupra...la modelele noi le baga plastice tari si neplacute la atingere...
la a8 nu am ce comenta...dar la a6...plastice naspa. se foloseau materiale de calitate in trecut...pacat ca masiniile sunt tot mai scumpe si mai proaste si mai complicate cu multa electronica. |
Īn ziua de azi banii sunt mai importanți. Material prost => schimbări dese => bani mai mulți ( mai ales că sunt si scumpe ). Cel puțin asta e părerea mea.
|
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Are cineva un compresor de aer sa mi-l poata imprumuta pentru cateva zile? Am nevoie sa vopsesc masina si jantele.
|
unde sau la cine as putea monta o alarma pe motocicleta?
stiti? |
salutare tuturor.
am o problema si am nevoie de ajutor. vreau sa-i dau o noua fata site-ului meu,dar din pacate cel care sa ocupat de site nu mai este de gasit.este plecat din tara,si nu mai dau de el. am nevoie de un hacker sa-mi poata recupera parolele,sau sa faca ceva sa-l poata reconfigura. daca cunoastei pe cineva,astept raspuns,sau pm. multumesc. |
sal cel cu site ul ar fii tache din scriitoriilor,sau ma insel
|
Quote:
|
Quote:
|
nu are suspensie sport;)
|